Najboljši VPN-ji za Indianapolis

IndianapolisIndianapolis je glavno in najbolj naseljeno mesto v državi Indiana. Na območju mestnega statističnega območja živi približno 2 milijona ljudi. Dejansko prebivalstvo mesta je približno 863k. Zaradi svoje lokacije je eden od vzdevkov mesta Križišče Amerike. Če nameravate obiskati mesto, obstaja velika možnost, da boste uporabili tudi javni WiFi. Vendar tega ne boste želeli storiti brez uporabe VPN-ja. Kmalu jih bomo delili. Medtem je tukaj seznam najboljših VPN-jev za Indianapolis.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Mesto z vsemi trgovinami, trgovino, športnimi prireditvami in še več pritegne številne ljudi. Če ste v tej skupini, boste morda želeli uporabiti eno od možnosti WiFi, ki so na voljo. Na srečo je tam veliko lokalov, ki svojim pokroviteljem ponujajo brezplačen Wifi. Čeprav je to super za uporabnike, je tudi cyberthieves všeč. Stavite lahko, da jih je nekaj, ki čakajo na svoje zasebne podatke. To je prvi razlog za uporabo VPN-ja. Ko ustvarite varno povezavo s ponudnikom VPN po vašem izbiri, bo vaše podatke šifriral. Tako kibernetskim kriminalcem je veliko težje ukrasti vaše podatke.

Drugi razlog za uporabo VPN je, da se izognete geo-omejitvam. Če ste kdaj poskušali gledati športni dogodek na spletu v istem mestu, kjer se igra, že veste o temnih dogodkih. To je oblika geo-omejitev. Ko v tem primeru uporabljate VPN, se povežete s strežnikom na drugem mestu. Ker programska oprema za blokiranje verjame, da ste drugje, ne bi smeli imeti težav, če bi radi gledali vse, kar želite.

Kot vidite tukaj, obstaja več razlogov za uporabo VPN. Ko se prijavite, boste morda našli druge namene kot tiste, ki smo jih pravkar omenili. Ne glede na to, ali želite zaščititi svojo zasebnost ali samo odblokirati vsebino, bodo VPN-ji poskrbeli za vas. Zdaj, ko ste pripravljeni izbrati storitev, morate vedeti nekaj stvari. Ponudniki zaščitijo svoje stranke z uporabo šifrirnih protokolov.

Kateri je najboljši VPN za Indianapolis?

Tu je naš seznam najboljših VPN-jev za Indianapolis. Odločili smo se po naslednjih kriterijih.

 • Stabilnost in velikost omrežja
 • Šifrirni protokoli
 • Hitrost VPN strežnikov v regiji
 • Brez pravilnikov o dnevnikih
 • Sposobnost za obhod geo-blokov in izklopov

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Indianapolis.

1. Najboljši VPN za Indianapolis: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN IndianapolisAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Seveda to velja za Indianapolis. Izbrati boste morali zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti ZDA. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Chicago. Kot vidite, smo v Chicagu preizkusili strežnik in hitrost je bila 111,23 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Indianapolis: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN test hitrosti v IndianapolisuNordVPN gosti številne strežnike v Chicagu (saj je to najbližja lokacija). S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik Združenih držav v Chicagu in hitrost prenosa je bila 109,78 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Indianapolis: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Preskus hitrosti PIA IndianapolisČe uporabljate odjemalca Windows PIA, pri nastavitvah in uporabi ni veliko. Vendar to ne pomeni, da je program odstranjen. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je strežnik v Chicagu uspešno opravil s hitrostjo prenosa 95,65 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Indianapolis: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Preskus hitrosti CyberGhost IndianapolisKer smo želeli preizkusiti strežnik v Chicagu, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Združenih držav Amerike in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v ZDA. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Chicagu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili predstavo v Indianapolisu. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 108,10 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Indianapolis: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V ZDA je več priljubljenih VPN storitev, vključno z IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej med najhitrejšimi v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

IPVanish test hitrosti v IndianapolisuIPVanish v Chicagu gosti več kot 75 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer chi.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik od Chicaga do Indianapolisa in na naši kabelski internetni povezavi smo ugotovili, da je hitrost 87,59 Mbps..

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Če se odpravite na izlet v Indianapolis, si lahko vedno ogledate našo top 10 VPN seznam storitev za druge možnosti. Kljub temu možnosti, ki smo vam jih dali, bi morale ustrezati vašim potrebam. Izbrali smo jih glede na hitrost, zanesljivost, ceno in varnost. Poiskali smo tudi ponudnike s strežniki, ki se nahajajo v Indianapolisu ali v njegovi bližini. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati HD vsebino. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da lahko uporabite naš vodič, ki vam bo pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map