Najboljši VPN-ji za Gruzijo

Država GruzijaGruzija se nahaja v Evraziji in je bivša sovjetska država. Ima 3,79 milijona prebivalcev in gostota prebivalstva 138 kvadratnih milj. Obstaja nekaj dobrih razlogov za obisk te države, vključno z dobro in poceni hrano, poceni muzeji, zgodovinskimi kraji in še več. Čeprav je internet v državi dobro uveljavljen, morate uporabiti VPN, če nameravate uporabljati javni WiFi. V hipu bomo razložili več o tem. Najprej si oglejte najboljše VPN-je za seznam Gruzije.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
2PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
3ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
4NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje

Glede na poročilo Freedomhouse.org je Gruzija svobodna država za splet. Vendar pa je bližina Rusije dovolj, da skrbi marsikoga. Zato morate uporabiti zasebno omrežje VPN, da zaščitite svojo zasebnost. S tem bo zaradi vaše varne in zasebne povezave kdo težje ogrožal vaše podatke ali gledal vaše dejavnosti.

Drugi razlog za uporabo VPN-ja, ko ste v Gruziji, je, da se izognete vladni cenzuri in geoblokom. Medtem ko ni razburjenih dokazov, obstajajo znaki, da vlada v nekaterih pogledih manipulira s spletom. Če želite obvladati te težave, se boste morali povezati z VPN na drugem mestu. Zaradi tega bo kateri koli od programov za blokiranje težko blokiral to, kar vidite.

Kaj je najboljši VPN za Gruzijo?

Čeprav je uporaba interneta temeljna pravica v državi, nas bližina Rusije nekoliko zadeva. Zaradi tega je varovanje pred tatovi pomembno. Zato se bomo najprej bolj osredotočili na varnost in vam povedali, kaj je najboljši VPN za Gruzijo.

  • Stroga politika brez zapisov, da boste varni v Gruziji
  • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami, ki pomaga zaščititi vašo zasebnost pred radovednimi očmi v regiji
  • Sposobnost obiskati požarne zidove in vladno cenzuro, ko ste na tem območju
  • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
  • Hitri strežniki, ki delujejo dobro v Gruziji in regiji
  • Ponudniki, ki imajo velika in stabilna omrežja, vam pomagajo odpraviti prekinjene povezave

Zdaj pa si poglejmo natančneje nekaj najboljših VPN-jev za Gruzijo.

1. Najboljši VPN za Gruzijo: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je 16-letni študent Jack Cator v Angliji odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA Georgia test hitrostiZa tiste, ki želite najti ponudnika VPN z največ strežniškimi lokacijami, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti nekaj VPN strežnikov v Gruziji. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Tbilisi. Tam smo se povezali s strežnikom in ugotovili, da je hitrost znašala 121,46 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

2. Najboljši VPN za Gruzijo: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN Georgia test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Gruziji, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili možnost »Orodje za izbor države«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov v Gruziji. Povezali smo se z enim od njih v Tbilisiju in preizkusili predstavo. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 27,80 Mb / s.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Prijavite se lahko za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij že za samo 4,99 USD mesečno. Letni načrt je velika vrednost.

Obiščite PureVPN

3. Najboljši VPN za Gruzijo: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN GeorgiaAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Evropo in nato odprite Gruzijo. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Ko smo testirali strežnik Tbilisi v državi Georgia, je bila hitrost 5,85 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

4. Najboljši VPN za Gruzijo: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če želite naročiti dlje časa. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Georgia test hitrostiNordVPN gosti številne strežnike v Tbilisiju. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik, ki se nahaja v Tbilisiju v državi Georgia, hitrost prenosa pa je bila 1,21 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 2,99 USD na mesec s 3-letnim članstvom.

Obiščite NordVPN

Zdaj lahko vidite nekaj jasnih razlogov za uporabo VPN, ko ste v državi Gruzija. Seveda boste lahko pri nas našli druge ponudnike top 10 VPN seznam. Vsi ponudniki bodo uspešni, vendar smo optimizirali svoje odločitve, da bi vam ponudili najboljše možnosti za Gruzijo. Zaščita VPN je dobra ideja, ne glede na to, kaj nameravate početi v državi. S pomočjo našega vodnika vam bomo pomagali sprejeti odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map