Najboljši VPN-ji za glasbo Google Play

Glasba Google PlayGoogle Play Music je storitev pretakanja glasbe, ki je 23. junija predstavila brezplačno različico kot način, da konkurira Applovi storitvi pretakanja, Apple Music, izide 30. junija. Kot nekatere druge storitve pretakanja ima tudi Google dve različici. Nova brezplačna storitev vam omogoča, da brezplačno poslušate do 50.000 skladb, vendar jo podpirajo oglasi. Različica storitve »All Access« je 9,99 USD na mesec in omogoča neomejeno pretakanje 30 milijonov skladb v Googlovi knjižnici. Trenutno nudijo podporo za 65 držav. Če pa ste bili v državi, ki ni bila podprta, lahko glasbo Google Play (imenovano GPM) še vedno poslušate kjer koli z VPN.


RankVPN ServicePriceVisitServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Čeprav je Google pred tremi leti odprl plačljivo različico njihove storitve, so se odločili, da bodo začeli tudi brezplačno različico, ki podpira oglas. Časovni korak te poteze je bil očitno premišljen, da bi poskusil konkurirati njihovemu največjemu tekmecu. Čeprav Google prihaja pozno na trg na rastočem področju storitev brezplačnega pretoka glasbe, verjamejo, da lahko to naredijo bolje. To je rečeno podjetjem Spotify in Pandora morda ponuja enake storitve, kot jih bo imel Google.

Google Play Music vam bo omogočil shranjevanje in pretakanje do 50.000 skladb iz lastne zbirke. Ponujajo tudi strokovnjake, ki ustvarjajo ročno izdelane glasbene postaje za vas, da vam tega ni treba. Če želite določene stvari, ponujajo postaje, ki temeljijo na desetletju, razpoloženju, žanru ali dejavnosti. Poleg tega lahko iščete izvajalca, naslov ali skladbo in ustvarite postajo podobne glasbe. Tu je seznam dejavnosti, ki so oblikovale radijske postaje. Uživajte v tistih in drugih odličnih funkcijah z glasbo Google Play Music.

 • Zbujanje srečno
 • Povečanje energije
 • Vstop v način Beast
 • Telovaditi
 • Vožnja
 • Zabava v službi
 • Imeti prijatelje nad
 • Odvijanje
 • Pred spanjem
 • Popolnoma nova glasba

Jasno je, da z vsemi temi možnostmi Google želi zvočni posnetek za vaše življenje. Govorilo se je, da glasba izboljša življenje. Ne glede na to, ali vozite, se sprostite, telovadite ali se celo pripravljate na igranje svoje najljubše video igre, je odlično, da poslušate glasbo, ki bo ustrezala razpoloženju ali situaciji. Tudi če imate radi poslušanje glasbe iz 80. let, vas Google Play Music pokriva.

Če potujete v državo zunaj podprtega območja, bi bili blokirani. Geo-blokada je tehnologija, ki prepozna, kje se uporabnik nahaja na podlagi IP naslova, zato bi potrebovali dobro storitev VPN. VPN vam bo omogočil povezavo od kjer koli, kjer je dostop do interneta. Zakaj bi moral biti brez svoje glasbe?

Drug dober razlog za uporabo VPN se nanaša na varnost. VPN šifrirajo vaše podatke, da jih zaščitijo pred ljudmi z zlobnimi cilji. Zaradi toliko poročil o ljudeh, ki so bili vdrti, je varnost velika skrb. Dva vprašanja, na katera morate odgovoriti, sta: »Zakaj tvegati s katerim od svojih podatkov?« in “Kateri VPN bi izbrali?”

Na srečo imamo nekaj priporočil, ki bi morala stvari olajšati. Vse naše izbire imajo stranke po meri, zato je začetek tako enostaven kot izbira države in pritisk na gumb. Če vas skrbi varnost, priporočamo ExpressvPN Ponujajo storitev VPN brez dnevnika in funkcijo preklopa, ki zaustavi vašo povezavo VPN kadarkoli pade internet. Ta funkcija pomaga zaščititi vašo zasebnost, medtem ko je povezava VPN ponastavljena.

Če želite biti samo prepričani, da imate dostop do svoje glasbe, je ExpressvPN MediaStreamer odlična možnost. To je funkcija Smart DNS, ki bo sprostila kakršne koli geografske omejitve, ne da bi pri tem hitro izgubila šifriranje. Obe storitvi sta na voljo vsem članom ExpressvPN.

Brez nadaljnjega odlašanja je tukaj podrobnejši pogled na najboljše VPN-je za Google Play Music:

1. Najboljši VPN za glasbo Google Play: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 5 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za glasbo Google Play: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za glasbo Google Play: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za glasbo Google Play: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za glasbo Google Play: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Menimo, da boste tukaj zadovoljni z odločitvami. Previdno smo jih izbrali med drugimi vodilnimi storitvami VPN, ki temeljijo na zasebnosti (pravilnik dnevnika in šifriranje), lokacijah strežnika, hitrosti, funkcionalnosti, zanesljivosti in ceni. Upoštevali smo tudi storitve z dobro mrežo VPN strežnikov po vsem svetu. Čeprav smo vam ponudili nekaj odločnih odločitev, vas prosimo, da prelistate naš seznam 10 najboljših VPN storitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map