Najboljši VPN-ji za Gears 5

Gears of War 5Gears 5 je akcijska pustolovska igra, postavljena v futuristični svet. Razvil jo je The Coalition in izšel 9. septembra 2019. Trenutno je na voljo za Windows 7 (64-bitni ali višji) Mac OSX in Xbox. Ta najnovejša različica franšize Gears of War se lahko igra s prijatelji, kjer napadate robotsko vojsko koalicije. Ta igra je zelo priljubljena, tako kot prejšnje različice igre. Seveda to pomeni, da boste med igranjem verjetno naleteli na zaostanek. Zaradi tega predlagamo uporabo VPN-ja. Obstajajo drugi razlogi, ki jih morda želite uporabiti, vendar bomo v trenutku razložili več o njih. Najprej pa si oglejmo najboljše VPN-je za Gears 5.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kot smo omenili, je ta igra nadaljevanje franšize Gears of War. Seveda lahko izberete več različnih načinov, vključno s kampanjo, različico, pobegom in horde. Izdelovalec zemljevidov lahko uporabite tudi za izdelavo zemljevidov panja po meri. Ne glede na to, v katerem načinu želite igrati, boste zagotovo našli takšnega, da bo ustrezal vašim potrebam.

Zdaj, ko vidite nekatere vidike igre, obstaja več načinov, kako vam bo VPN pomagal pri igranju Gears 5. S povezovanjem na eno lahko izberete manj zasedeno regijo, v kateri boste igrali svojo igro. Ali igrate sami ali s prijatelji se lahko zaradi različnih vidikov igre zelo dobro srečate z zamikom. Seveda lahko zaostajanje razlikuje med tekmovalnim igranjem, ubijanjem, ker ne moreš izstreliti bombe, ubiti prijateljev in še več. Občasno boste morda opazili, da bodo nekateri ponudniki internetnih storitev zaustavili igralne dejavnosti. Če se to zgodi, bi lahko igro dokončno ustavili. Ker vemo, da ponudniki internetnih storitev občasno iščejo vzorce, vam bo vzpostavitev povezave z VPN za šifriranje prometa pomagala odpraviti tudi to težavo.

Kaj je najboljši VPN za Gears 5?

Gears 5 je futuristična akcijska in pustolovska igra, ki jo imajo mnogi radi. Zaradi tega se bomo osredotočili na dejavnike, ki so povezani s hitrostjo in dostopom. Tako vam lahko povemo, kaj je najboljši VPN za Gears 5.

 • Hitri strežniki v različnih regijah, ki vam omogočajo najboljše možne hitrosti med igranjem Gears 5
 • Ponudniki z možnostjo obiskovanja požarnih zidov med delom ali v šoli, tako da lahko do igre dostopate kjer koli že
 • Visoka stabilnost omrežja za preprečevanje prekinitev povezave med igro
 • Ponudniki z močno šifrirano vojaško zaščito, ki vas bodo zaščitili pred napadi DDoS in zaščitili vašo zasebnost

Spodaj si lahko ogledate nekaj najboljših VPN-jev za Gears 5.

1. Najboljši VPN za Gears 5: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Gears 5: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na dolgoročnejši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Gears 5: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Gears 5: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Gears 5: IPVanish

IPVanish

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Ne glede na to, kateri način izberete ali se igrate s prijatelji ali sami, je uporaba VPN-ja za predvajanje Gears 5 dobra ideja. To je zato, ker je zalet v zaostajanje enostavno. Ko to storite, vam bo pomagal obiti požarne zidove v šoli ali na delu, hkrati pa vam bo omogočil, da se zaščitite pred napadi DDoS. Zgoraj si lahko pogledate več o našem top 10 VPN seznam. Vsi bodo naredili tisto, kar bi morali, vendar smo se odločili za pravilno optimizacijo vaše izkušnje z Gears 5. Tako lahko preprečite napade DDoS, dosežete velike hitrosti, se izognete zaostanku in poskrbite, da boste lahko ostali na varnem. Preberite naš vodič, ki vam bo pomagal sprejeti pravo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map