Najboljši VPN-ji za FUNimation

UživanjeFunimation ponuja različne različne vrste anime. Ne glede na to, ali imate raje posneto epizodo ali tisto v angleščini, ima ta oboje. Vsekakor mora biti ljubitelj Anime. Težava je v tem, da je ta priljubljena storitev pretakanja na voljo samo v ZDA in Kanadi. Na žalost blokirajo dostop uporabnikom zunaj teh držav na podlagi naslova IP. Če trenutno še niste na območju, preberite nadaljevanje, če želite najti seznam najboljših VPN-jev za FUNimation.


RankVPN ServicePriceVisitServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

FUNimation ponuja večino anime na njihovi spletni strani brezplačno ali s plačanim članstvom. Na njihovi spletni strani so predstavljeni skoraj vsi animi, ki jih ponujajo. Funimation ima aplikacije za Roku, iPhone, iPad, PS4, PS3, Android, Xbox 360 in Kindle Fire. Kmalu imajo aplikacijo Xbox One. Za večino novejših oddaj v programu Funimation boste našli več podpognih različic, ker je hitrejše subime anime, vendar imajo tudi veliko posnetih oddaj.

FUNimation ima tri vrste članstva, ki imajo svoje prednosti. Prva možnost je njihov FreePass, ki vključuje omejeno anime, omejitev, na katerih napravah ga lahko pretakate, in reklame na določenih oddajah. Njihova druga možnost se imenuje SubPass. To je za tiste, ki si želijo videti le podložene različice. SubPass vključuje pretakanje v vseh napravah za subime anime, HD v višini 1080p & 720p za oddaje subbed in nobenih oglasov za anime subbed za 4,95 USD na mesec. Zadnja možnost FUNimation-a je njihov All-AccessPass, ki ga prodajajo za 7,95 USD na mesec. To članstvo ne vključuje nobenih oglasov za anime in podimenik, HD 1080p & 720p tako za podnajemne kot za sinhronizirane oddaje in za pretakanje v vseh napravah na anime in subbed in dubbed.

Osebno mi je všeč gledanje FUNimacije na Roku, čeprav je njihova spletna stran zasnovana bolje. Veliko gledam en kos in vilinski rep. Funimation nosi tudi druge priljubljene oddaje, kot so Dragon Ball Z, Fullmetal Alchemist in Soul Eater. Aplikacije za njihove anime delujejo odlično, vendar bi bilo bolje, če vam ne bi bilo treba listati po seznamu epizod, da bi prišli do tistega, ki ste ga nazadnje gledali. Tudi čakalna vrsta Roku, s katero lahko označite svoje najljubše oddaje, je na trenutke lahko bleščeča. Na splošno pa mislim, da je FUNimation odličen kraj za izbor širokega izbora anime.

Kaj je najboljši VPN za FUNimation?

Na to vprašanje lahko odgovorimo, če pogledamo nekaj dejavnikov, ki nam bodo pomagali določiti najboljši VPN za FUNimation.

 • Hitri strežniki v ZDA, ki delujejo dobro za pretakanje.
 • Zanesljivost omrežja VPN za odpravo prekinitev povezave.
 • Velika omrežja za pomoč pri omejitvah zemlje.
 • Močne ravni šifriranja za boljšo zaščito zasebnosti.
 • Podpora za mobilne naprave, vključno z Androidom in iPhoneom.
 • VPN-ji, ki ne vodijo dnevnikov uporabe.

Zdaj pa nekaj podrobnosti o našem seznamu najboljših storitev VPN za deblokiranje funkcije FUNimation.

1. Najboljši VPN za FUNimation: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 5 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za FUNimation: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za FUNimation: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za FUNimation: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za FUNimation: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Ogledate si lahko naš seznam top 10 VPN storitve za več možnosti. Mislim, da boste veseli katerega koli od zgoraj naštetih izborov. Izbral sem jih med drugimi vodilnimi ponudniki VPN glede na hitrost, zanesljivost in ceno. Iskal sem tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN v Združenih državah Amerike. Želeli boste, da bi hitri ponudnik VPN pretočil HD vsebino iz programa Funimation. Storitve v skupni rabi so najboljši VPN-ji za priljubljene ameriške pretočne storitve, kot so Netflix, Hulu in HBO Now. Prav tako vam bodo pomagali odblokirati kanale v drugih državah, kot je BBC iPlayer v Veliki Britaniji.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map