Najboljši VPN-ji za Freeform (družina ABC)

Prosta oblikaFreeform, prej znan kot ABC Family, je osnovni kabelski in satelitski kanal, ki je od leta 2001. v lasti ABC. Podružnica je ameriške radiodifuzne družbe – Disney. Ponudba kanalov vključuje sodobne in družinsko usmerjene oddaje, ki imajo veliko občinstva, vendar obstaja veliko predstavljenih serij in filmov, zasnovanih za ženske med 14. in 34. letom. Če ste v ZDA, si lahko brez spleta ogledate brezplačno spletu. Če niste zunaj ZDA, bi morali uporabiti VPN, da se izognete geo-omejitvam. Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za Freeform.


RankVPN ServicePriceVisitServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Vrste programov, ki jih lahko pričakujete v programu Freeform (ABC Family), vključujejo igrane filme, narejene za televizijske filme, verski program in sindicirane oddaje. Približno 82% prebivalstva ZDA, ki ima vsaj en televizijski sprejemnik, ima dostop do tega kanala, tako da, če ste v ZDA, obstaja velika možnost, da ga imate ali poznate koga, ki to počne. Seveda, ker je družinsko usmerjena, si jo lahko ogleda celotna družina. Oglejmo si nekaj programov.

 • Melissa in Joey – Družinska oddaja, ki je trajala 4 leta in je imela všeč Melissi Joan Hart in Joey Lawrence, v slogu, podobnem oddaji Kdo je šef v 80. letih.
 • Fosterji – Najstniške in družinske drame o istospolnem paru, ki vzgajajo večetnično družino.
 • Zadnji živi mož – Družinski sitcom, v katerem je Tim Allen kot oče 3 hčere in direktor trženja verige trgovin s športno opremo.
 • Zamenjana ob rojstvu – Najbolje ocenjena oddaja za družino ABC o dveh najstnikih, ki sta se zamenjala ob rojstvu in živita v 2 zelo različnih svetovih. Je prva serija na omrežni televiziji, ki prikazuje celotne prizore, posnete v ameriškem jeziku znakov (ASL). Prav tako prikazuje nekatere težave, s katerimi se soočajo gluhi otroci, v nasprotju s “Hearies”, kot so omenjeni v oddaji.
 • Grško – Dramska / komična predstava o študentih, ki sodelujejo v bratovščinah in grobiščih na izmišljeni univerzi Ciper-Rodos.

Glede na letni čas bodo na postaji prikazali celotne družinske filme, ki so jih predvajali v gledališčih. Nekaj ​​primerov sta, kako sta Grinch ukradla božične praznike in božični dopust National Lampoon. To je le nekaj oddaj in filmov, ki so jih predvajali, vendar jih je še veliko. Ko bo prihodnost kabelskih kanalov postala manj gotova, se postavlja vprašanje, kaj se bo zgodilo s kanali, kot je ABC Family? Na nekatere je že mogoče odgovoriti. Freeform (ABC Family) je prodal nekaj licenčnih oddaj za spletne storitve pretakanja, kot sta Netflix in Hulu.

Sprememba je nekaj, kar ABC Family pozna. Dejansko se je začelo leta 1977 kot oddelek priljubljenega televizijskega pridigarja Pat Robertsona. Sčasoma se je razvil v družinski kanal, Fox pa ga je kupil leta 1998. Leta 2001 je ABC kanal kupil in ga preimenoval v ABC Family. Ni veliko postaj dolgoživosti, ki jo ima, niti zavezanosti prikazati družinske oddaje.

Zakaj uporabljati VPN za pretakanje vsebine iz družine ABC? Super je, če ste trenutno v ZDA, a kaj, če niste? Če imate prebivališče in potujete v tujino ali če poskušate gledati iz druge države, bi vam bilo onemogočeno ogledovanje programov zunaj ZDA. Blokiranje se zgodi, ker tehnologija, ki omogoča pretok vsebine, bere tudi, kje se nahaja vaš računalnik. Zato bi bila uporaba VPN pametna ideja. Vse, kar bi morali storiti, je, da se povežete s strežnikom v ZDA in nastavite. To lahko storite iz katere koli države, v kateri se nahajate. S tem se tehnologija prevara, da razmišlja, da se nahajate v ZDA, tudi če niste.

Druga uporabna funkcija VPN se ukvarja z varnostnim vidikom. Z uporabo VPN ustvarite varno povezavo s strežnikom v ZDA ali katero koli drugo državo, s katero se želite povezati. VPN doda plast šifriranja v vse, kar počnete prek spleta, ne glede na to, ali poskušate odblokirati takšno vsebino ali izvajati občutljivejša dejanja. Pravzaprav bi priporočili uporabo VPN-ja za zaščito vaše zasebnosti. V današnji družbi je veliko ljudi, ki bi radi prejeli svoje osebne podatke.

Do zdaj bi morali videti, da ima uporaba dobrih VPN nekaj dobrih koristi, če pa nameravate gledati Freeform zunaj ZDA, je nujno. Kateri je najboljši? Vse izbire, ki jih omenjamo v zgornji tabeli, so dobre možnosti in menimo, da bi bili zadovoljni s katero od njih. Vendar imamo na seznamu nekaj favoritov. ExpressVPN je na vrhu, saj menimo, da je najboljši VPN na splošno. Ponujajo zanesljivo omrežje in strežnike po vsem svetu. Ponujajo velike hitrosti, kar je dobro za deblokiranje in pretakanje vsebine, kot je ABC Family ali katera koli druga. Omeniti moramo tudi funkcijo ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Pomagal vam bo gledati stvari, kot so Netflix, ABC Family in druge, brez prevelikega šifriranja. Če imate težave s hitrostjo, je dobra rešitev, vendar vsebino gledate nekodirano. SmartDNS bo zagotovo deloval, manjka pa zaščita zasebnosti VPN-ja. Na srečo imajo člani ExpressVPN neomejen dostop do obeh storitev.

Skočiva noter in poglej najboljše VPN-je za Freeform.

1. Najboljši VPN za Freeform: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 5 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Freeform: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Freeform: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Freeform: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Freeform: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Če želite druge odločitve, poglejte naše 10 najboljših VPN storitev stran. Vseeno vam ne bi bilo treba. Tisti, ki jih omenjamo tukaj, so na seznamu zaradi več meril. Ti temeljijo na ceni, hitrosti, varnosti in lokacijah strežnika. Ponovno menimo, da boste zadovoljni s katero od možnosti, ki jih naštejemo tukaj. Pri izbiri VPN-ja želite izbrati takšno, ki bo odblokirala želeno vsebino in zaščitila vašo zasebnost. Ponudniki, ki jih omenjamo tukaj, so dobro znani in bodo to tudi storili.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map