Najboljši VPN-ji za Evanston

Evanston, IlEvanston, Illinois je mesto, ki se nahaja 12 milj severno od Chicaga. Od leta 2010 je imela 74.000 prebivalcev. Glede območja, ki večinoma izvira iz bližine Chicaga, je seveda veliko privlačnih stvari. Poleg lokacije je dom Wildwats University of Northwestern. Če boste obiskali mesto, boste zagotovo želeli uporabljati VPN med uporabo javnega WiFi. Preden vam povemo, zakaj je tako pomemben, si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Evanston.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje

Pred 1830-imi je bilo območje Evanston večinoma nenaseljeno. Ustanovitev mesta leta 1851 je bila v veliki meri posledica skupine voditeljev podjetij, ki je ustanovila univerzo Northwestern. Ustanovitelji univerze so oddali načrte za mesto, potem ko je od dr. Johna Fosterja odkupil nekaj sto hektarjev zemlje. Mesto so poimenovali Evanston v čast Johna Evansa, ker je bil eden njihovih voditeljev. Evans je imel roko tudi v zgodovini Kolorada.

Danes lahko v Evanstonu najdete številne stvari. To vključuje gledališka doživetja, svetilnik Grosse Point, zgodovinski center Evanston, več muzejev, športnih dogodkov in še več. Ne glede na to, kaj želite početi tam, ga lahko najdete tam, če v to območje vključite Chicago. Med obiskom mesta vam ne bo zmanjkalo stvari.

Kljub temu je verjetno, da boste verjetno uporabljali javni WiFi, ko boste to storili. Če je tako, imate srečo. Mnoga podjetja svojim strankam ponujajo brezplačen javni WiFi. Čeprav je to super, je lahko tudi nevarno. Ko se povežete z VPN, ustvarite varno in šifrirano povezavo do želenega strežnika. Zato kibernetskim tatvinam veliko težje ukradejo vaše osebne podatke.

Drugi razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo pri obvladovanju omrežnih in geo-omejitev. Če vam je bilo kdaj onemogočeno videti določeno vsebino, že veste, kaj je omrežni blok. Po drugi strani pa, če ste kdaj poskušali gledati nekaj na spletu, kjer se je predvajalo po televiziji in je bilo blokirano, veste o geo-omejitvah. V tem primeru se povežete z VPN na drugem mestu. Zaradi tega bo programska oprema mislila, da se nahajate drugje. Tako lahko vsebino gledate ali dostopate tako, kot pričakujete.

Čeprav sta to dva največja razloga za uporabo VPN, boste verjetno našli druge. Pomembno je, da zaščitite svojo zasebnost pred kibernetiki in nadležno je, ko naletite na geo bloke. Kakor koli, pokril vas je VPN. Z vsemi možnostmi protokola, ki jih želite iskati, obstaja več. Predlagamo, da uporabite bodisi IKEv2 bodisi protokole šifriranja OpenVPN. Če imate možnost izbire med različicami OpenVPN, je najhitrejša različica UDP. Vendar je različica TCP primerna za tiste, ki imajo težave s povezavo.

1. Najboljši VPN za Evanston: IPVanish

IPVanish

Evanston je od Chicaga oddaljen približno 12 milj. Zaradi tega boste dobili dobre odzivne čase. Storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot druga podjetja na našem seznamu. Zaradi tega so naši Evanstoni v zasebnem zasebnem omrežju.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish v Chicagu gosti 56 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer chi.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Chicagu in na naši kabelski internetni povezavi smo ugotovili, da je hitrost 64,05 Mb / s, ki doseže približno enako hitrost.

Preskus hitrosti IPVanish Chicago

Ko gre za vrednost, je IPVanish težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za Evanston: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Chicago (saj je Evanston najbližje mesto). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Chicago. Kot vidite, smo v Chicagu preizkusili strežnik in je bila hitrost 58,03 Mb / s.

ExpressVPN Chicago test hitrosti

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN za Evanston: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN ima sedež iz Austina v Teksasu in ima dolgo zgodovino boja za zasebnost uporabnika. Na SXSW že nekaj let gostujejo letni panel o zasebnosti in celo preživijo čas v Washingtonu, za lobiranje za reforme zasebnosti. Storitev VPN boste našli v skladu z njihovimi vrednostmi.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Pri aplikaciji VyprVPN boste opazili nekaj dodanih funkcij, odvisno od tega, kateri račun izberete. Načrt VyprVPN Premium vključuje 5 hkratnih povezav, VyprVPN Cloud in protokol Chameleon. Funkcija VyprVPN v oblaku vam omogoča nadzor lastnega strežnika VPN v oblaku, medtem ko protokol Chameleon pomaga uporabnikom v državah, kot je Kitajska, okoli vladne cenzure.

Odjemalec VyprVPN vam ne omogoča izbire določene številke strežnika v Chicagu. Namesto tega boste želeli lokacijo prestaviti v Chicago. Od tam vas bo odjemalec samodejno povezal z najboljšim strežnikom VPN v Chicagu. Rezultate hitrostnega testa si lahko ogledate spodaj. Po povezavi s strežnikom v Chicagu smo lahko dosegli hitrost prenosa 52,18 Mbps.

VyprVPN Chicago test hitrosti

VyprVPN je prijazno ponudil našim obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Neomejeno VPN in VyprVPN Cloud lahko uživate le za 12,95 USD na mesec ali 60 USD na leto. Letni račun se izvede samo 5,00 USD na mesec. Nove uporabnike krije tridnevna garancija za vračilo denarja.

Obiščite VyprVPN

Če vas zanimajo druge možnosti, si oglejte naše top 10 VPN seznam storitev. Ne verjamemo, da vam bo treba. Odločili smo se na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in ponudnikov s strežniki, ki se nahajajo v Chicagu ali blizu njega. Tako veste, da boste dosegli najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če načrtujete prenos ali pretakanje vsebine. Nihče si ne želi ogledati njihovega najljubšega športnega dogodka ali pasjega spletnega mesta. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da lahko uporabite naš vodič, da se pravilno odločite za vas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map