Najboljši VPN-ji za Ekvador

EkvadorEkvador je majhna obalna država, ki se nahaja na severozahodnem delu Južne Amerike. Trenutno šteje 16,5 milijona prebivalcev. Država privlači obiskovalce s poslovnimi priložnostmi, vremensko raznolikostjo, zgodovino, odlično hrano in še več. Če boste Ekvador obiskali iz prostih ali poslovnih razlogov, boste želeli izkoristiti široko razpoložljivost WiFi. Vendar pa se morate prepričati tudi, da se povežete z VPN. V kratkem vam bomo povedali, zakaj je to pomembno. Najprej si oglejte najboljše VPN-je za Ekvador.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
2PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
3ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje

Ko berete poročilo s spletnega mesta Freedomhouse.org, se naučite, da je vladni nadzor interneta v Ekvadorju pogost. To je prvi razlog za uporabo VPN, ko ste v državi. Vodstvo se ne boji nadzorovati ali zapirati svojih državljanov zaradi stvari, o katerih govorijo. Če se povežete s VPN, ustvarite varno in šifrirano povezavo s strežnikom. To bo vladi ali spletnim bralnikom precej otežilo ogrožanje vaših podatkov.

Ekvadorska vlada se ne boji omejiti dostopa do različnih spletnih strani, zlasti če so politična. Seveda blokirajo tudi druge vrste. Ko povežete strežnik VPN v drugi državi, se lahko izognete omejitvam, ki jih nalaga vlada. Tako lahko brskate tako, kot bi običajno.

Kaj je najboljši VPN za Ekvador?

Internetnih kavarn je v državi veliko. in uporaba interneta se je gojila v zadnjih nekaj letih. Vendar je naš glavni dejavnik pri iskanju najboljših možnosti za državo varnost. Zaradi spremljanja in blokiranja različnih spletnih strani smo se odločili uporabiti naslednje dejavnike. Ti dejavniki so:

 • Visoko kalibrirano, vojaško šifriranje za veliko zaščito
 • Ponudniki s politiko brez dnevnika
 • Veliko omrežje strežnikov za odpravo prekinitev povezave
 • Sposobnost zaobiti cenzuro, ki jo je uvedla vlada
 • Hitri strežniki, ki v Ekvadorju delujejo dobro
 • Ponudniki z večplatno platformo za mobilne naprave, vključno z Amazon Firestick

Zdaj, ko smo postavili te dejavnike, poglejmo podrobneje ponudnike.

1. Najboljši VPN za Ekvador: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA test hitrosti Ekvadorja

Za tiste, ki želite najti ponudnika VPN z največ strežniškimi lokacijami, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti nekatere strežnike VPN v Ekvadorju, natančneje v Quitu. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Quito. Tam smo se povezali s strežnikom in preskusili, da je hitrost znašala 120,44 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

2. Najboljši VPN za Ekvador: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN Ekvadorski test hitrosti

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Quitoju v Ekvadorju, smo odprli odjemalca Windows in kliknili na možnost »Country Selection Tool«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov, ki se nahajajo v Ekvadorju. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 37,16 Mb / s.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Prijavite se lahko za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij že za samo 4,99 USD mesečno. Letni načrt je velika vrednost.

Obiščite PureVPN

3. Najboljši VPN za Ekvador: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti v EkvadorjuAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli pri strežnikih v Ekvadorju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Amerike in nato odprite Ekvador. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Ko smo testirali strežnik v Quitu v Ekvadorju, je bila hitrost 16,13 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

In tam imate najboljše možnosti za uporabo, če obiščete Ekvador. Upajmo, da lahko vidite, zakaj je povezava VPN tako pomembna, ko ste v državi. Če bi radi pogledali druge možnosti, si lahko ogledate naše top 10 VPN seznam. Čeprav je tudi to dobro, smo se odločili na podlagi najboljših možnosti, optimiziranih za Ekvador. Ne glede na internetne dejavnosti, ki jih opravljate, dokler so tam, so ti dejavniki pomembni. S pomočjo našega vodnika vam lahko pomagamo pri pravilni izbiri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map