Najboljši VPN-ji za Dhaka

Daka, BangladešDaka, Bangladeš je glavno in največje mesto v državi. Ker ima skoraj 19 milijonov ljudi, je 4. najbolj naseljeno mesto na svetu. Ker je Dhaka le 118 kvadratnih kilometrov, je najbolj prenaseljeno mesto na svetu. V zadnjem času beleži precej veliko rast, tuje in domače naložbe pa žurajo. Menijo tudi, da je eno najhitreje rastočih mest naokoli. Če nameravate obiskati mesto, boste zagotovo želeli uporabiti VPN, preden se povežete z WiFi. V hipu vam bomo povedali, zakaj, ampak najprej si oglejte naša priporočila o najboljših VPN-jih za Dhaka.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
3PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje

Zgodovina mesta sega v prvo tisočletje. Leta 1608 je cesarstvo Moghal staro glavno mesto Daka razglasilo za prestolnico. Ko so Britanci v 1800-ih zajeli Dako, je mesto trpelo lakoto in propad. Britanska vladavina se ni končala, dokler država leta 1947 ni postala neodvisna.

Leta 2011 je Time Magazine Dkaka uvrstil med novo kovano velemesto in je politično in poslovno središče države. Stvari, ki pritegnejo obiskovalce mesta, vključujejo muzeje, podjetja, arhitekturne zgradbe, slikovite pohodne ture, izlete z ladjico in še več. Kot lahko vidite, je tam veliko stvari, ki jih lahko počnete v času padcev. Upoštevajte pa, da se mesto skoraj širi ob šivih.

Če nameravate uporabljati internet v Daki, boste morda imeli težave s hitrostjo in stabilnostjo. Bangladeš po državi ima eno najnižjih stopenj uporabe interneta na svetu. Vendar pa bi morali imeti internetno povezavo v nekaterih obratih in hotelih. Če ga boste morali uporabljati, se boste želeli zaščititi z VPN. Stavite lahko, da obstaja veliko kibernetskih kriminalcev, ki samo čakajo, da ukradejo vaše zasebne podatke. Z ustvarjanjem varne in šifrirane povezave s strežnikom boste kriminalcem veliko težje ogrozili vaše podatke.

Drug razlog za uporabo VPN-ja, ko ste v Daki, je zaradi cenzure. Država Bangladeš pogosto blokira spletna mesta, za katera meni, da niso ustrezna. Lokalni ponudniki storitev bodo blokirali tudi vsa vrata razen HTTP / HTTPS. Z uporabo VPN lahko programsko opremo za blokiranje mislite, da se nahajate drugje. Koristno je tudi, da obiščete blokade pristanišča, s katerimi se boste soočili.

Kot vidite, sta to dva največja razloga za uporabo VPN-ja, medtem ko ste v Daki. Kljub temu boste morda ob prijavi na svoj račun našli druge namene. Od ustavljanja kibernetskih kriminalcev do reševanja cenzurnih vprašanj vam bodo VPN-ji pomagali uresničiti cilje. Zdaj, ko smo vam pokazali, zakaj so pomembne, moramo povedati nekaj stvari.

VPN delujejo s šifrirnimi protokoli. Vendar pa so lahko zmedene, če želite najboljšo zaščito. Najboljši protokol za uporabo je OpenVPN, kadarkoli lahko. To je industrijski standard, saj ponuja najboljšo mešanico hitrosti in varnosti. Pri nekaterih ponudnikih boste morda videli izbiro med različico UDP in TCP. UDP je ponavadi najboljša izbira, saj je najhitrejši. Vendar je različica TCP boljša, če imate težave s povezavo. Ker obstaja velika možnost, da imate težave s povezavo v Bangladešu, se morda prepričajte, da vam storitev ponuja to možnost.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Dhaka.

1. Najboljši VPN za Dhaka: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti Dhaka

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Izbrati boste morali zavihek »Vsi«, odpreti Asia Pacific in nato odpreti Bangladeš. Na tem mestu lahko izberete strežnike, ki se nahajajo tam. Kot vidite, smo testirali strežnik v Daki in hitrost je bila 30,18 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Dhaka: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je 16-letni študent Jack Cator v Angliji odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA Dhaka test hitrosti

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti številne strežnike VPN po vsej Aziji, tudi nekaj v Bangladešu. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Dhaka. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika. Tam smo se povezali s strežnikom, da smo preizkusili in ugotovili, da je hitrost znašala 24,32 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Oglejte si ponudbe HMA

3. Najboljši VPN za Dhaka: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN preskus hitrosti Dhaka

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Bangladešu, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili možnost »Orodje za izbiro države«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov, ki se nahajajo v Bangladešu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 48,28 Mbps.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 74%, ko storitev še naprej raste. Prijavite se lahko za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij že za samo 2,88 USD na mesec. Letni načrt je velika vrednost.

Oglejte si ponudbe PureVPN

Ko iščemo storitev VPN, ki jo bomo uporabljali v Daki, menimo, da smo vam ponudili najboljše možnosti. Vseeno pa si lahko ogledate naše top 10 VPN seznam. Prepričajte se, da ima ponudnik, ki ga izberete, strežnike, ki se nahajajo na tem območju. Odločali smo se na podlagi varnosti, hitrosti, zanesljivosti in cene. Poiskali smo tudi ponudnike, ki imajo strežnike v Daki. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Če nameravate karkoli pretakniti, so pomembne dobre hitrosti. Na našem seznamu ni slabih odločitev, ker imajo vsi dobre mreže. Upajmo, da vam bo naš vodič pomagal sprejeti pravo odločitev za vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map