Najboljši VPN-ji za Deathgarden: Bloodharvest

smrtna hišaDeathgarden: Bloodharvest je igra za preživetje v več igrah, kjer neusmiljeni lovec sledi in strelja obupanih posameznikov, ki poskušajo ubežati Deathgardnu. Igro je predstavil Behavior Digital in je bila objavljena na Steam.com 30. maja 2019. V tej igri s stiki terminatorja ste eden redkih, ki jim je omogočen dostop do Enclave-a. Ker je igra še vedno nova in tako močna, obstaja velika možnost, da boste naleteli na zaostanek. To je dober razlog za uporabo VPN-ja. V trenutku razložimo ostale razloge. Preden si oglejte najboljše VPN-je za Deathgarden: Bloodharvest.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

V tej igri ste eden izmed preživelih, ki poskušajo priti do relativne varnosti Enklave. Seveda je svet postavljen v post-apokaliptični tematski svet in izogibati se moraš neusmiljenemu plenilcu, da bi se rešil iz določene smrti nesreč. Se boste lahko izognili temu neusmiljenemu lovcu in raziskali Deathgarden? Ta igra je multiplayer in igrali se boste lahko s prijatelji.

Ko vidite nekaj vidikov igre, vam bo VPN pomagal pri igranju igre. Ker se lahko povežete z eno in izberete manj zasedeno regijo, v kateri boste igrali svojo igro. Ne glede na to, ali igrate morilca ali katerega od preživelih, boste morda zelo naleteli na zaostajanje. Ta zaostanek lahko povzroči razliko med uspešnim pobegom ali na koncu, ko ga lovec ustreli. Obstaja nekaj ponudnikov internetnih storitev, ki občasno ustavljajo igralne dejavnosti. Kljub temu, da ni pogosta, se vaša igra zagotovo lahko zaustavi. Ker nekateri ponudniki internetnih storitev iščejo vzorce, vam bo rešitev prišlo do povezave z VPN za šifriranje prometa

Kaj je najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest?

Da bi ugotovili, kaj je najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest, se bomo osredotočili na dejavnike, ki so povezani s hitrostjo in dostopom. Le tako vam lahko povemo, kakšen je naš odgovor.

 • Velika in stabilna omrežja za lažje odstranjevanje prekinitev povezave med igranjem
 • Ponudniki, ki ponujajo močno šifriranje za preprečevanje napadov DDoS in zaščito vaše zasebnosti
 • Hitri strežniki v različnih regijah, ki vam bodo pomagali uživati ​​v najboljši možni hitrosti in vas ohranjali pri življenju med igranjem Deathgarden: Bloodharvest
 • Ponudniki lahko obkrožijo požarne zidove, tako da lahko do igre dostopate v šoli ali kjer koli drugje

Spodaj si lahko ogledate nekaj najboljših VPN-jev za Deathgarden: Bloodharvest.

1. Najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Uporabljamo odjemalca za Windows PIA in ni kaj dosti v smislu nastavitve in uporabe. Vendar storitve ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite spodaj, je mreža PIA na ključnih lokacijah po ZDA precej hitra.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Deathgarden: Bloodharvest: IPVanish

IPVanish

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval zelo dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Če želite ostati živi, ​​pobegnite od lovca in se izognite zaostanku, s pomočjo VPN-a igrajte Deathgarden: Bloodharvest je dobra ideja. Če želite obiti požarne zidove v šoli ali na delu, se zaščititi pred napadi DDoS ali se celo izogniti zaostanku, lahko vse te težave rešite z uporabo VPN-ja. Seveda zgoraj obstajajo odlične možnosti. Če rečem, lahko vedno bolj natančno pogledate naše top 10 VPN seznam. Vsi bodo delovali dobro, vendar smo se odločili, da bomo z Deathgarden: Bloodharvest najbolje optimizirali vašo igralsko izkušnjo. Tako lahko dosežete velike hitrosti, se izognete zaostanku in preprečite napade DDoS ter ubežate plenilcu. Preberite naš vodič, ki vam bo pomagal najti pravo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map