Najboljši VPN-ji za College Station

College StationCollege Station, Teksas se nahaja v vzhodnem osrednjem delu države v osrčju doline Brazos. Da vam omogočimo referenčni okvir, je 90 milj severozahodno od Houstona. Na območju podzemne železnice živi 255 tisoč ljudi, medtem ko je dejansko mesto približno 93 km. Obstaja več razlogov, zakaj bi obiskali mesto. Največji razlog za obisk mesta pa je zaradi Teksa A&M univerza. Ne glede na vaš razlog za obisk, ne boste želeli uporabljati javnega WiFi, ne da bi najprej uporabili VPN. Preden podrobneje razložimo, si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za College Station.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Začetki College Station segajo v leto 1860. Ko so se skozi regijo začeli graditi Srednja železnica Houston in Teksas. 11 let pozneje je zakonodajni organ izbral to območje za dom kmetijstva & Strojni kolidž v Teksasu. Šele leta 1963 se je šola preimenovala v Texas A&M. Kot ugibate, je sistem visokih šol največji delodajalec v regiji.

Seveda so veliki športni dogodki na tem območju. Natančneje, kolegijskega nogometa je ogromno. Teksaški A&M stadion ima približno 102 tisoč ljudi. Šport privlači številne in je odličen za gospodarstvo mesta. Ne bojijo se porabiti denarja za dobrega nogometnega trenerja.

Ne glede na to, zakaj obiščete mesto, obstaja velika verjetnost, da boste imeli nekaj izpada. Na srečo številna podjetja ponujajo brezplačen WiFi. Preden to izkoristite, morate uporabiti VPN. To je zato, ker so tudi kriminalci všeč. Stavite lahko, da vedno obstaja nekdo, ki vas čaka in čaka, da najdete ranljivo tarčo. Z uporabo VPN ustvarite varno in zasebno povezavo do želenega strežnika. Zaradi tega je pri vseh kibernetikih mnogo težje, da pridobijo svoje občutljive podatke.

Naslednji razlog za uporabo VPN-ja je, da vam pomaga, da se izognete geo-omejitvam. Recimo, da želite gledati nogometno tekmo, vendar ne morete dobiti vstopnic. Namesto da bi šli v bar, bi ga radi gledali na spletu. Vendar pa boste zaradi licenčnih pravic naleteli na izklop. Če v tem primeru uporabite VPN, se lahko povežete s strežnikom na drugem območju. To prepreči, da bi programska oprema za zaznavanje vedela, kje ste. Tako lahko uživate v igri, kot bi jo običajno.

Še en primer, ki ga lahko uporabimo. Če boste v šoli poskusili uporabljati WiFi, vam bo običajno preprečil dostop do nekaterih spletnih mest, ki bi jih običajno uživali. Takšni požarni zidovi so pogosti v vseh šolah in celo v podjetjih. VPN vam bo pomagal premagati tudi te omejitve. Zdaj si bomo ogledali nekaj najboljših možnosti za uporabo.

1. Najboljši VPN za College Station: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Dallas (saj je najbližja možnost College Station). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika USA – Dallas. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Dallasu in hitrost je bila 59,55 Mbps.

Hitronov test hitrosti ExpressVPN

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za College Station: IPVanish

IPVanish

Največji sektorji gospodarstva College Station so povezani s športom in univerzo. Čeprav v College Stationu ni nobenega strežnika, vam bo povezava s strežnikom v Dallasu zagotovila velike hitrosti. IPVanish ima v ZDA več lokacij strežnikov kot večina VPN podjetij. To jih uvršča med naše najboljše odločitve za uporabo VPN-ja, ko ste na College Station.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish gosti 36 strežnikov v Dallasu in lahko se odločite, da se povežete s katerim koli od njih, ki ga želite. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer dal-a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preskusili smo IPVanish strežnik v Dallasu, dal-a26, zaradi njegove bližine College Station, in ugotovili smo, da je hitrost znašala 63,83 Mbps.

HVstonski test hitrosti IPVanish

Ko gre za vrednost, je IPVanish težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

3. Najboljši VPN za College Station: PureVPN

PureVPN

PureVPN posluje od leta 2007, zaradi česar so eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android

DržaveServersProtokoli
58750SSTP, PPTP, L2TP, Open

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v bližini College Station, smo odprli odjemalca Windows in kliknili na možnost »Country Selection Tool«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov v Houstonu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 61,35 Mbps.

Hurestonski test hitrosti PureVPN

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Lahko se prijavite za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij od samo 4,99 USD na mesec. Letni načrt je velika vrednost.

Obiščite PureVPN

Čeprav menimo, da smo vam ponudili najboljše razpoložljive možnosti, lahko vedno pogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Izbrali smo jih glede na hitrost, zanesljivost, ceno in varnost. Številni ponudniki imajo strežnike v regiji ali v njeni okolici. Tako ste lahko prepričani, da dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenašati ali prenašati vsebino v živo. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Z uporabo našega vodnika lahko sprejmete najboljšo razpoložljivo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map