Najboljši VPN-ji za Cincinnati

Cincinnati, OhioCincinnati je sedež okrožja Hamilton v zvezni državi Ohio. Nahaja se na severni strani rek Licking in Ohio. Mesto ima prebivalstvo 300 tisoč prebivalcev, a okolica je približno 2 milijona prebivalcev. Poročila kažejo, da je v odstotkih najhitreje rastoča gospodarska moč v Srednjem zahodu Združenih držav Amerike. Obstaja veliko razlogov za obisk tega velikega mesta. Med njimi so umetniški muzeji, različne pivovarne, šport in drugo. Če nameravate mesto dodati na svoj obiskan seznam in razmišljate o uporabi javne WiFi, boste želeli uporabiti VPN. Tu je nekaj najboljših možnosti za Cincinnati.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5Surfshark3,49 USDSurfshark68Potrditveno poljePotrditveno polje

Če se boste odpravili na izlet v Cincinnati, boste morda morali uporabiti javni WiFi. To se sliši kot dobra stvar, ker zdaj narašča število podjetij, ki to ponujajo. Vendar so tudi tatovi všeč. Ko uporabljate VPN, lahko zaščitite vaše občutljive podatke pred ljudmi, ki bi želeli ukrasti vaše podatke. To je prvi razlog za uporabo VPN.

Še ena prednost uporabe VPN v Cincinnatiju. Če boste v mestu poskušali gledati Cincinnati Bengals ali Bearcats v spletu, lahko naletite na geo-omejitve in igre zatemnitve. To je zaradi licenčnih pravic. Ne glede na to, ali ste popotnik ali ljubitelj športa, lahko občasno pride do geo-omejitev ali izpadov.

Druga mesta, kjer najdete te vrste omejitev, vključujejo kolidže, korporacije in celo nekatere javne točke WiFi. Če se povežete s strežnikom VPN v drugem mestu, bo programska oprema za blokiranje mislila, da se nahajate drugje. Dobra storitev VPN vam bo pomagala preseči te vrste omejitev.

Kaj je najboljši VPN za Cincinnati?

Za odgovor na to vprašanje smo uporabili naslednja merila za določitev seznama najboljših VPN-jev za Cincinnati.

 • Podpora za mobilne naprave, vključno z Firestick
 • Stabilnost omrežja za zmanjšanje prekinitev povezave
 • Velike hitrosti omrežja za preprečevanje varovanja
 • VPN-ji s pravilnikom brez dnevnika
 • Sposobnost zaobiti geo-omejitve in izklope

Tukaj je seznam najboljših VPN storitev za Cincinnati.

1. Najboljši VPN za Cincinnati: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN Cincinnati

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. V tem primeru boste želeli za svoj strežnik izbrati Chicago. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Amerike in nato odprite ZDA. Na tem mestu lahko izberete strežnik ZDA – Chicago, saj je najbližja lokacija Cincinnati. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Cincinnatiju in hitrost je znašala 110,83 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Cincinnati: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Chicago test hitrostiNordVPN v Chicagu gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo ameriški strežnik v Chicagu in hitrost prenosa je bila 106,07 Mb / s.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Cincinnati: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

HIA test hitrosti PIA CincinnatiČe uporabljate odjemalca Windows PIA, pri nastavitvah in uporabi ni veliko. Vendar to ne pomeni, da je program odstranjen. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je strežnik v Chicagu uspešno opravil s hitrostjo prenosa 107,24 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Cincinnati: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Cincinnati test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Chicagu, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Združenih držav Amerike in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v ZDA. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Chicagu. Povezali smo se z enim od njih in predstavo preizkusili v Cincinnatiju. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 98,86 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Cincinnati: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mesecev za samo 1,99 USD na mesec (83% popust)

Surfshark je svojo storitev VPN začel izvajati leta 2018. Od takrat je podjetje v skupnosti precej popadlo. Ekipa še naprej raste in dodaja lokacije strežnikov v svoje hitrohitrostno omrežje. Osredotočili so se na zasebnost in vrednost. Storitev vključuje dodatne funkcije, kot so CleanWeb (blokira oglase in zlonamerno programsko opremo), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvojni VPN, stikalo za ubijanje, zasebni DNS in zaščito pred uhajanjem.

Z veliko mrežo strežnikov po vsem svetu, močnim šifriranjem in zmožnostjo odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Premium in Amazon Prime, obstaja veliko možnosti za uživanje v storitvi. Do Amazon Prime Video lahko dostopate v več regijah, vključno z ZDA, Nemčijo in Veliko Britanijo. Odjemalec Windows vam omogoča, da se povežete s fizičnimi lokacijami strežnikov, virtualnimi strežniki (najbolj primernimi za deblokiranje geo-omejitev), strežniki, ki podpirajo uporabo P2P, in strežniki MultiHop.

Surfshark Cincinnati test hitrostiZa naše preizkuse glede Cincinnatija smo želeli izbrati strežnik, ki se nahaja na tem območju. Ko se prijavite, preprosto kliknite jeziček lokacije in v iskalno vrstico vnesite lokacijo. Od tam se lahko povežete s strežnikom, ki se nahaja v Chicagu. Ko smo se povezali s strežnikom in preizkusili Cincinnati, je bila hitrost 108,41 Mbps.

Surfshark je zaradi vrednosti in lastnosti odlična možnost za tiste, ki želijo zaščititi svojo zasebnost in omejitve odklepanja. Vse njihove VPN aplikacije so bile zasnovane s podobnim uporabniškim vmesnikom in so enostavne za uporabo. Prijavite se lahko za neomejen račun VPN brez tveganja, saj Surfshark ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite Surfshark

Če iščete druge možnosti, lahko vedno pogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Možnosti, ki smo vam jih dali, pa bi morale ustrezati vašim potrebam. Izbrali smo jih glede na hitrost, zanesljivost, ceno in varnost. Poiskali smo tudi ponudnike s strežniki, ki se nahajajo v bližini Cincinnatija. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati HD vsebino. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da lahko uporabite naš vodič, ki vam bo pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map