Najboljši VPN-ji za Blacksburg

Blacksburg, VirginijaBlacksburg, Virginija, je približno 43 km. Nahaja se zahodno od Roanokeja, na vzhodnem robu nacionalnega gozda Georgea Washingtona in Jeffersona. Virginijski politehnični inštitut in državna univerza (Va Tech) mesto demografsko in ekonomsko prevladujeta, uspeva pa tudi zaradi šole. Če boste obiskali VA Tech in ostalo mesto Blacksburg, boste želeli uporabiti VPN pri uporabi javnega WiFi. V kratkem bomo delili, zakaj je to pomembno. Najprej pa si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Blacksburg.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
4Surfshark3,49 USDSurfshark68Potrditveno poljePotrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Zgodovina Blacksburga sega v leto 1671. Abraham Wood, poveljnik Fort Henryja, je organiziral več odprav na raziskovanje dlje zahodno od Virginijske kolonije. Ko sta raziskovalca Batts in Fallam končno našla prehod čez greben, sta dosegla območje, zdaj znano kot mesto Blacksburg. Državna zakonodaja je mesto uradno ustanovila 13. januarja 1798. Vendar so mesto vključili šele leta 1871. Šola je bila ustanovljena leta 1872.

Kljub dolgi zgodovini fakultete mesto v drugi polovici 20. stoletja res ni zaživelo. V 70. letih se je število prebivalcev povečalo z 9 na 30 tisoč. Danes lahko obiščete gledališča, muzeje, zgodovinske znamenitosti in še več. Če boste v mestu, ki ga želite obiskati, boste našli nekaj stvari, s katerimi vas bo zasedel.

Ne glede na to, zakaj obiščete mesto, boste morda morali ali želite uporabljati javni WiFi. Kot smo že omenili, želite zagotoviti, da uporabite VPN. To je delno za zaščito vaše zasebnosti. Ker je Blacksburg še vedno majhno mesto, to še ne pomeni, da lahko spustite stražo. Vsekakor je mogoče, da bi kdo poskušal ukrasti vaše osebne podatke. Z ustvarjanjem varne in zasebne povezave s strežnikom, ki ga izberete, znatno otežite, da bi kdo zagrabil vaše občutljive podatke.

Drugi razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo pri obvladovanju omrežnih in geo-omejitev. Natančneje, omrežne omejitve obravnavajo požarne zidove, na katere lahko naletite. Če ste že kdaj bili v šoli, organizaciji ali podjetju in vam preprečuje, da bi videli nekaj, kar želite videti, je to požarni zid. Na enak način vas geo-omejitev prepreči, da bi videli nekaj na spletu, morda zato, ker niste na pravem območju za to. Če v tem primeru uporabite VPN, lahko zavedete programsko opremo, da verjame, da ste nekje drugje. Tako lahko vidite, kaj želite videti.

To so najboljši razlogi za uporabo VPN-ja, če obiščete Blacksburg. Čeprav boste morda začeli z raziskovanjem, boste našli več. Ne glede na ponudnika, na katerega se prijavite, boste verjetno prejeli veliko različnih protokolov. Najboljši dve uporabi sta IKEv2 in OpenVPN. Vsi ponudniki ne ponujajo prve možnosti, vendar bosta oba delovala čisto v redu. Pri izbiri OpenVPN lahko ponudniki izbirajo med različicami TCP in UDP. V tem primeru je UDP hitrejši, TCP pa odlična izbira. Zdaj si bomo podrobneje ogledali ponudnike.

1. Najboljši VPN za Blacksburg: IPVanish

IPVanish

Za IPVanish bomo v Atlanti uporabljali strežnike (saj je to najboljša možnost za Blacksburg). Iz izkušenj lahko povemo, da so tamkajšnji strežniki hitri in zanesljivi. Prav tako boste ugotovili, da ima IPVanish v Združenih državah več strežniških lokacij, kar je približno vsaka druga storitev VPN. Zaradi tega je eden izmed naših zasebnih VPN-jev, ki ga vsakodnevno uporabljajo v Blacksburgu.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish gosti 48 strežnikov v Atlanti in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer atl.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Atlanti, atl-a46, in ugotovili, da je hitrost 64,00 Mbps.

IPVanish test hitrosti Charlotte

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

Ko skupaj uporabljate hitri dostop ExpressVPN in funkcijo MediaStreamer, delujejo kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geo-omejene vsebine. To bo pomagalo šifrirati vašo povezavo in deblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani lahko najdete celo seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Atlanto (saj je najboljša lokacija). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Atlanta. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Atlanti in hitrost je bila 57,79 Mbps.

ExpressVPN test hitrosti šarlote

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN za Blacksburg: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši rok za svoj račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti 39 strežnikov v Atlanti. Žal odjemalec NordVPN ne prikazuje mesta strežnika. Vendar so nam prijazno posredovali številke strežnikov za Atlanto. Povezati se boste morali z enim od naslednjih strežnikov: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlažji način za izbiro določene številke strežnika je, da v aplikaciji izberete zavihek »Strežniki« in nato rezultate razvrstite po abecednem vrstnem redu. Nato se lahko pomaknete navzdol in izberete katero koli številko strežnika, ki smo jo navedli zgoraj. Lahko vidite odstotek časa nalaganja in razdaljo do vsakega strežnika. Preizkusili smo strežnik v Atlanti in hitrost prenosa je bila 57,49 Mbps.

NordVPN test hitrosti šarlote

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 3,99 USD na mesec z 2-letnim članstvom.

Obiščite NordVPN

Za nekatere druge možnosti si lahko pogledate 10 najboljših VPN storitev seznam. Menimo, da vam tega ne bo treba. Naše odločitve smo sprejemali na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in lokacije. Ker so izbrani strežniki hitri in so v isti splošni regiji kot Blacksburg, boste dosegli najboljše možne hitrosti. To je zelo pomembno, če želite pretakati vsebino. Vse naše možnosti imajo odlična omrežja, zato so vse možnosti dobre. S pomočjo našega vodnika najdete najboljšo možnost za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map