Najboljši VPN-ji za Blackberry

BlackberryBlackberry je linija brezžičnih naprav, ki jo je zgradilo kanadsko podjetje, imenovano Research In Motion (RIM). Njihova prva naprava je bila zgrajena leta 1996 kot dvosmerni interaktivni pozivnik. Leta 1998 je Blackberry postal prva ročna naprava, ki je vključila tudi e-pošto. V napravo so bile dodane tudi funkcije telefona. Za razliko od takratnih telefonov je bila Blackberry ena prvih naprav, ki je imela popolno tipkovnico za lažje sporočanje. RIM je odtlej spremenil ime v Blackberry Limited in se pridružil vrstam drugih podjetij pametnih telefonov. Če imate Blackberry in brskate po spletu, predlagamo, da uporabite VPN.


RankVPN ServicePriceVisit SiteVPN Ocena
1IPVanish4,87 dolarjaObiščite spletno mestoIPVanish statistika
2ExpressVPN6,67 USDObiščite spletno mestoStatistike ExpressVPN
3CyberGhost3,50 USDObiščite spletno mestoStatistika CyberGhosta
4NordVPN3,99 USDObiščite spletno mestoNordVPN statistika
5Zasebni dostop do interneta2,50 USDObiščite spletno mestoStatistika PIA

Medtem ko se je operacijski sistem Blackberry imenoval Blackberry OS, je bilo septembra 2015 objavljeno, da se bodo nove različice naprave preselile v operacijski sistem s sistemom Android, imenovan Priv. Ta poteza je zanimiva izbira, saj 85% svetovnih pametnih telefonov deluje na Androidu. S tem korakom lahko Blackberry obnovi del izgubljenega tržnega deleža in ima dostop do aplikacij, do katerih prej ni bilo mogoče dostopati..

Ena bolj znanih lastnosti Blackberryja se imenuje Blackberry Messenger (BBM). To je program, ki je bil izredno priljubljen v pozni polovici 2000-ih in ga je mogoče uporabiti kot komunikacijsko orodje med uporabniki Blackberryja. Ko so glasniki med platformami začeli postajati priljubljeni, so se mnogi začeli odmikati od njega. Leta 2013 je Blackberry Limited predstavil različico BBM za več platform in do danes pridobil več kot 1/4 milijarde uporabnikov. BBM ponuja številne funkcije sodobnih aplikacij za klepet, kot so video klici, spreminjanje ikon uporabnikov in klicanje z uporabo VoIP sistema. BBM je brezplačen za prenos, storitev pa se začne pri 23,88 USD na leto za običajno različico oziroma 29,99 USD za zaščiteno različico. Zadnja ponuja šifriranje od konca do konca in dodatne zaščite.

Poleg tega, da BBM deluje za varno sporočanje, brskanje po spletu predstavlja ranljivost, razen če uporabljate VPN. Če imate operacijski sistem Priv, imate veliko možnosti za svoj Blackberry. Konkretno želite iskati protokol OpenVPN, saj je najhitrejši in najbolj varen. Če je vaša naprava Blackberry nekoliko starejša in uporablja operacijski sistem Blackberry, boste morda morali uporabiti protokol, imenovan IKEv2. Pri uporabi poslovnega omrežja ali celo brskanju po spletu je več prednosti uporabe VPN-ja.

Prva prednost je zasebnost. Zadnja stvar, ki jo vsak uporabnik potrebuje, je, da so njihovi podatki izpostavljeni tatvinam ali škodo, ne glede na to, kaj se odločijo za spletno delovanje. Z uporabo VPN boste dodali dodatno plast šifriranja od konca do konca. Ste kdaj iskali izdelek na spletu in začeli videti oglase za ta izdelek ali podobne? To je zaradi sledenja, ki se uporablja. Dobra storitev VPN bo to preprečila.

Drugič, z VPN imate možnost odblokirati vsebino. Če potujete ali živite v državi, ki ima omejevalno internetno politiko, je VPN lahko ključno orodje. V državah, kot je Kitajska, je na primer težko voditi kakršne koli posle brez uporabe. Druga vrsta blokiranja vsebine bi bila prav tako premagana z uporabo VPN. Predstavljajte si, da ste želeli predvajati video iz druge države. Če se ne nahajate v tej državi, obstaja velika verjetnost, da boste prejeli lepo sporočilo, ki vam sporoča, da je vsebina omejena, razen če niste tam. Vse, kar bi morali storiti, je, da se povežete s strežnikom v tej državi in ​​VPN bi vam pomagal pridobiti dostop.

Z malo sreče lahko vidite prednosti iskanja dobrega ponudnika, ki ga boste uporabljali s svojim Blackberryjem. Morda smo vam celo pokazali možne uporabe, ki se vam niso zgodile. Ponudniki VPN, ki jih tukaj navajamo, so na splošno najboljše izbire za Blackberry, ki temeljijo na varnosti, hitrosti, ceni in številu strežnikov. Vsi so dobro znana podjetja na področju zasebnosti in so se strinjali, da bodo našim bralcem omogočili dobro ponudbo. Če vam je pomembna vaša zasebnost, vas pozivamo, da izkoristite naše cene pri tamkajšnjih ponudnikih. Obstajajo tudi druge možnosti, ki jih lahko izbirate med našimi Seznam najboljših VPN, vendar ti tega ne bi bilo treba. Menimo, da boste dosegli odlične rezultate pri katerem koli izmed omenjenih tukaj.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map