Najboljši VPN-ji za Bangladeš

BangladešČeprav je po telesni velikosti 92. mesto, je Bangladeš 8. mesto z največ 163 milijoni prebivalstva. Čeprav država doživlja rast in naložbe, je dohodek na prebivalca nekaj več kot 1k na leto. Zaradi tega je dober kraj za proizvodna delovna mesta in drugo rast. Če nameravate v Bangladeš odpotovati v poslovne ali zabavne namene in nameravate uporabljati WiFi, ko ste tam, boste želeli uporabiti tudi VPN. Razlogi za to so več, vendar najprej oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Bangladeš.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Območje Bangladeša je bilo ustanovljeno pred približno 20.000 leti, naselja iz bakrene dobe pa so bila stara 4000 let. Zaradi tega je tamkajšnja kultura zelo starodavna in vodstvo države je skozi leta doživelo številne različne spremembe. V teh dneh je bila država priznana kot enotna parlamentarna republika in je neodvisna od leta 1971. Bangladeš kot razvijajoča se država ima tržno mešano gospodarstvo in velja za zelo dobro stavo za prihodnost. Vendar pa podkupovanje in korupcija predstavljata 3,7% državnega proračuna države.

Če načrtujete potovanje po državi, morate imeti v mislih nekaj stvari. Podnebje ostaja dokaj toplo, ker obdaja Tropski rak, vendar je sezona monsunov lahko nevarna in traja od junija do marca. Prepričajte se, da pijete čisto vodo, saj je v državi visoka stopnja onesnaženosti. Morda boste želeli vzeti tudi nekaj orodja za dež.

Dostop do interneta in zasebnost v Bangladešu

Skoraj polovica Bangladeša ima nekakšen dostop do interneta. Tako kot številne države v zadnjem času tudi v tej panogi beležijo kar nekaj velike rasti. Medtem ko se odpira vedno več javnih mest WiFi, boste želeli uporabiti VPN, da zaščitite svojo zasebnost. Ob množičnem prebivalstvu države lahko stavite, da obstajajo ljudje, ki bi radi pridobili vaše občutljive podatke. Lahko je nekdo poleg vas ali pa lahko nekdo, ki ga ne vidite, samo čaka, da izkoristi ranljive uporabnike. Če se za šifriranje vaših podatkov povežete z omrežjem VPN, otežite krajo podatkov. To vam bo pomagalo, da boste varnejši, kot bi bili običajno.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Čeprav se v državi zdi, da cenzure ni veliko, so v določenih časih določena spletna mesta zagotovo blokirana. Poleg tega je bilo znano, da država omejuje pasovno širino in poskuša zmanjšati VoIP storitve. Čeprav se to ne dogaja dosledno, se občasno tudi zgodi. Če imate na voljo vsebino, ki je značilna za določeno regijo, boste morali uporabiti eno, ki vam bo pomagala.

Kako izbrati VPN za Bangladeš

Ti dve točki sta največja razloga za uporabo VPN-a, vendar boste morda odkrili druge. Od zaščite zasebnosti do obvladovanja blokov boste pokriti, ko boste uporabljali dobro storitev VPN. Kot smo omenili, način šifriranja VPN ščiti vašo zasebnost. Številni ponudniki vam bodo ponudili možnost izbire med več vrstami protokolov. Tistega, ki ga morate izbrati, kadar je le mogoče, se imenuje OpenVPN. V skupnosti je to najboljša izbira. Če imate možnost izbire med različico UDP in TCP OpenVPN, bosta oba delovala po načrtih. Razlika je, da je UDP hitrejši. Če imate težave s povezavo, si oglejte različico TCP. Čeprav gre počasneje, imate boljše možnosti, da ohranite povezavo.

Če iščete več možnosti, vas prosimo, da si ogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Menimo, da boste zadovoljni z zgoraj navedenimi možnostmi. Izbrani so bili na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene in varnosti. Poiskali smo tudi ponudnike z dobro mrežo VPN strežnikov v regiji. Tako lahko dosežete najboljše razpoložljive hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati katero koli vrsto vsebine. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to. Upajmo, da vam bo naš vodnik pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev in pri tem prihraniti nekaj denarja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map