Najboljši VPN-ji za Avstrijo

AvstrijaAvstrija je gorska država, ki se nahaja v srednji Evropi. Ker je v Evropi, ne preseneča, da je bila država usmerjena v spremembe svojih postopkov za boj proti piratstvu. Po petih letih se zdi, da bo združenje za boj proti piratstvu v Avstriji, imenovano VAP, lahko zahtevalo, da ponudniki internetnih storitev blokirajo določena spletna mesta, znana po piratski vsebini. Pred skoraj letom dni je VAP osvojil sodno zadevo, ki je blokirala takšna mesta, vendar so ponudniki internetnih storitev zavrnili in sprejeli odločitev sodišča o pritožbi. Po izgubi pritožbe je bilo ugotovljeno, da je blokiranje spletnih mest zakonito in da bi ponudniki internetnih storitev prevzeli stroške njihovega blokiranja, češ da imajo finančno in tehnično sposobnost za to. Kljub temu boste še vedno lahko dobili dostop do teh spletnih mest z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

To odločitev sta zagovarjala Hollywood in VAP, vendar ponudniki internetnih storitev niso tako zadovoljni z izidom. Zaradi nastalih stroškov in blokade mest na splošno mnogi to vidijo kot spolzko pobočje. Podobno kot v Avstraliji in Singapurju je tudi Avstrija zadnji, ki ji sledi. Večina razume naklep blokade, vendar se v prihodnosti porajajo vprašanja, zaradi katerih so živčni. Se bodo ovi bloki spletnih strani ustavili s piratsko programsko opremo? Ali jih ponudniki internetnih storitev blokirajo na spletnih mestih? Na to lahko odgovori samo prihodnost.

Kot je zdaj, bi še vedno lahko dobili dostop do blokiranih spletnih mest z virtualnim zasebnim omrežjem. VPN je storitev, ki naredi nekaj stvari. Prva stvar, ki bi jo naredili za vas, je, da dodate dodatno plast šifriranja za svoje internetno brskanje. Čeprav Avstrija nima politike hrambe podatkov, obstajajo drugi, ki bi radi dobili vaše osebne podatke.

Kot rečeno, bi VPN omogočil dostop do blokirane vsebine. Ne glede na to, ali vsebino blokira vlada ali je geo blokiran, lahko uživate v teh spletnih mestih. Primer geo-blokirane vsebine je vrhunska storitev pretakanja, kot je Netflix. Glede na to, da obstaja avstrijska različica Netflixa, do knjižnice ni boljšega dostopa kot ZDA. To je zato, ker imajo ZDA okoli 7.500 naslovov. To je petkrat več od števila 1500+ naslovov, ki so na voljo v avstrijski različici. Do njega ali do katere koli druge priljubljene storitve pretakanja lahko dostopate prek VPN-ja. Za uživanje v Netflixu seveda potrebujete tudi plačano naročnino. Zakaj ne bi imeli dostopa do knjižnice z največ vsebine?

Upajmo, da je do zdaj jasno, da obstajajo določene prednosti uporabe VPN. Kljub temu lahko izbiramo med vrstami VPN-jev veliko, a na srečo imamo za Avstrijo nekaj odličnih izborov. Vsi imajo stranke po meri, zato bi preprosto izbrali državo, s katero se boste povezali, pritisnili na gumb in uživali vse ugodnosti, ki smo jih našteli. Vsi ti predlogi uporabljajo varne ravni šifriranja, vendar bo uporaba protokola OpenVPN vedno najboljša odločitev. OpenVPN (UDP) je najboljši za pretakanje.

Najprej si oglejmo razlog za uporabo VPN-ja. Če želite zaščititi svoje podatke ali deblokirati vsebino, priporočamo IPVanish. Nudijo no-log in imajo funkcijo kill switch, kar dodaja dodatno zaščito vašemu brskanju. Za pretakanje stvari prek spleta, recimo iz vrhunske storitve pretakanja, kot je Netflix, je še vedno pomemben IPVanish. Imajo najhitrejšo mrežo v Severni Ameriki in po vsej Evropi, tako da bi se lahko enostavno povezali s temi knjižnicami vsebine in uživali v njih.

Če potujete izven Avstrije in si želite ogledati nekatere svoje najljubše oddaje, priporočamo IPVanish ali ExpressVPN. Oba šifrirata promet, vendar ExpressVPN vključuje SmartDNS s svojim VPN-om, kar vam bo pomagalo odblokirati kanale brez pretiranega šifriranja. Zakaj si ne bi mogli ogledati svojih najljubših kanalov, kot so Intersport Rent TV, Krone TV ali MF1 od koder koli? Z VPN jih ne smete zamuditi.

Prosimo, preberite naš seznam vrhov 10 VPN storitev če želite druge predloge, vendar menimo, da boste zadovoljni s katerim koli od VPN-jev v tej objavi. Te izbire smo izbrali med drugimi vodilnimi storitvami VPN glede na zasebnost, lokacije strežnika, hitrost in ceno. Za vas smo iskali tudi storitve z dobro mrežo VPN strežnikov v regiji. To je naš seznam zanesljivih ponudnikov.

Zanesljivi ponudniki VPN so tisti, ki pomagajo varovati spletno zasebnost in imajo hitra omrežja za pretakanje HD vsebin v drugih državah. Tisti, ki smo jih omenili v tej objavi, so najboljši VPN-ji na splošno za kateri koli cilj, ki ga želite doseči. Geografsko blokirane storitve pretakanja in številni drugi priljubljeni kanali bi bili dostopni iz Avstrije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map