Najboljši VPN-ji za Argentino

ArgentinaArgentina je druga največja država v Južni Ameriki in 8. največja država na svetu. Država ima bogato zgodovino in ima uradni jezik španščine. Argentina ima najbolj obiskano glavno mesto Buenos Aires, veliko turistično podjetje. Leta 2010 so začeli nacionalno kampanjo, da bodo do konca leta 2015 povezali več kot 10 milijonov domov, ki so širokopasovne povezave. S takšnimi številkami je enostavno razbrati, zakaj se je Netflix, ponudnik premium streaming storitev, začel v Argentini leta 2011. Kljub temu knjižnica s približno 3100 naslovi, kar je še vedno manj kot polovica števila naslovov, ki jih imajo ZDA. Če imate naročnino na Netflix, se lahko povežete z ameriško knjižnico od kjer koli z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDPIA112Potrditveno poljePotrditveno polje

Zakaj VPN? Pogovorimo se o zakonih o zasebnosti v Argentini. Medtem ko mesta, kot so ZDA in EU, morda zbirajo podatke, Argentina še vedno zahteva nalog, preden se bo strinjala, da se bo odrekla podatkom o svojih prebivalcih. Zdi se, da terorizem ne skrbi. Argentina ima sloves, da je divji zahod Južne Amerike zaradi svojih zakonov. Kljub temu vam bo dobra storitev VPN omogočila, da dodate dodatno raven šifriranja med brskanjem po spletu. Čeprav vas vlada morda ne bo spremljala, je tam veliko hekerjev, še posebej v mestu, kot je Buenos Aires.

Poleg tega se zdi, da argentinski zakoni o boju proti piratstvu niso dohiteli. Večina držav ima nekakšen zakon glede kraje intelektualne lastnine, vendar ni ena izmed njih. Država ima v Hollywoodu veliko sovražnikov. To je zaradi prijavljenih 73% + piratske programske opreme in filmov v Argentini. Pozno pa obstajajo poročila, da je vse več pomislekov glede digitalnega piratstva.

Če Argentina razveljavi njihovo politiko, lahko še vedno uporabite storitev VPN in si ogledate veliko stvari, ki bi bile blokirane. Geoblokiranje je tehnologija, ki se uporablja za prepoznavanje, kje ste, na podlagi naslova IP in vas bo geografsko blokirala, če ste zunaj tega območja. Če se povežete z VPN v državi, do katere poskušate pridobiti dostop, bi lahko te omejitve odblokirali.

Kaj pa, če bi potovali v tujino iz Argentine in si želeli ostati na tekočem v svojih najljubših oddajah? Kaj pa, če bi radi gledali kanale, kot so C5N, America 2, 360 TV, Canal 7, CBA 24 in več? Ali kaj, če bi se želeli povezati z ameriško knjižnico Netflix ali katero od drugih priljubljenih storitev pretakanja? Tudi za dostop do Netflixa bi potrebovali plačano naročnino. Ne glede na to, ali ste se pravkar preselili tja ali ste iz Argentine in želite videti svoje najljubše programiranje, je storitev VPN odličen način.

Katero storitev VPN izbrati? Na izbiro je veliko izbire. Vendar imamo za vas nekaj odličnih predlogov. Storitve, ki jih priporočamo, imajo stranke po meri, zato bi bilo tako enostavno kot izbira države in povezovanje.

Naj razmislimo o vaših razlogih za uporabo VPN-ja? Če je vaš največji cilj spletna zasebnost, vam priporočamo ExpressVPN ali zasebni dostop do interneta. Oba ponujata no-log in imata funkcijo stikala za ustavljanje v svojem odjemalcu, tako da lahko kadar koli prekinete povezavo. Ker ima večina gospodinjstev v Argentini bodisi širokopasovno povezavo bodisi jo bo kmalu imela, če želite stvari pretakati prek spleta z uporabo vrhunske storitve pretakanja, kot je Netflix, je naš predlog za ExpressVPN. Imajo hitro omrežje, da bi se lahko enostavno povezali s temi knjižnicami vsebine.

Če potujete izven Argentine in si želite ogledati nekaj svojih najljubših oddaj, priporočamo ExpressVPN MediaStreamer. Funkcija SmartDNS vam bo pomagala odblokirati kanale brez pretiranega šifriranja. S kanali, kot so CN23, Canal Luz, Encuentro, Canal 13 in več, zakaj zamudite en sam trenutek?

1. Najboljši VPN za Argentino: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN Argentina test hitrosti

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To ne velja za strežnike v Argentini. Preprosto kliknite argentinsko zastavo na vrhu in izberite enega od tamkajšnjih strežnikov. Kot vidite, smo testirali strežnik v Buenos Aireu. hitrost pa je znašala 14,78 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Argentino: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Argentina je preskočil test

NordVPN gosti številne strežnike na tem območju. Najlažji način za izbiro določene številke strežnika je, da v aplikaciji izberete zavihek »Strežniki« in nato rezultate razvrstite po abecednem vrstnem redu. Nato se lahko pomaknete navzdol in izberete katerega koli strežnika v bližini. Kot lahko vidite, smo preizkusili strežnik na tem območju in hitrost je bila 0,82 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Argentino: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Argentina je preskusil test

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito Wi-Fi-ja, anonimni hudournik, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika. Preizkusili smo strežnik v Buenos Airesu in ugotovili, da je hitrost 0,73 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

Lahko preberete naš seznam top 10 VPN storitve, če želite več predlogov, vendar menimo, da boste zadovoljni s katerim koli VPN-jem v tej objavi. Izbrali smo jih med drugimi vodilnimi storitvami VPN, ki temeljijo na zasebnosti (pravilnik dnevnika in šifriranje), razpoložljivosti lokacij strežnika, hitrosti, zanesljivosti in ceni. Iskali smo tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN v regiji. Želeli boste zanesljivega ponudnika VPN, ki bo pomagal varovati spletno zasebnost. Prav tako boste želeli hitro omrežje za pretakanje HD vsebin v drugih državah. Storitve, ki se delijo v objavi, so najboljši VPN-ji za zasebnost in za deblokiranje geo-omejitev za priljubljena spletna mesta za pretakanje, kot so Netflix, Hulu, Amazon Instant Video in številni drugi priljubljeni kanali..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map