Najboljši VPN-ji za Apple TV

Apple TVTo leto je za Apple čas prehoda, ko gre za njihove ambicije, da spremenijo način, kako vsi gledamo televizijo. Navdušen sem, ko slišim, kaj so načrtovali. Če so novice resnične, lahko pričakujete, da bo nov Apple TV predstavljen med njihovo svetovno konferenco za razvijalce (WWDC), ki bo potekala od 8. do 12. junija v San Franciscu. Govorice so, da Apple namerava predstaviti nov medijski predvajalnik in veliko pričakovano storitev pretakanja Apple TV. V trenutku predstavim tri VPN-je, ki odlično delujejo z Apple TV.


Nova tokovna storitev Apple TV bo predvidoma ponujala široko paleto televizijskih kanalov v ZDA. Prav tako se pogajajo z izdajatelji televizijskih programov, da bi ponudili lokalno pokritost ABC, CBS, NBC in Fox. Če bo uspešen, bo Apple imel najboljšo alternativo za kabel in satelit. Še vedno se postavlja vprašanje, koliko bo stala storitev, vendar bi si predstavljali, da bo cena privlačna za tiste, ki želijo prerezati kabel. Njihov izbor kanalov bo pritiskal na storitve pretakanja, kot so Sling TV in PS Vue.

Vse, o čemer smo do zdaj govorili, je prihodnost Apple TV-ja. Vzemite si minuto, da se pogovorimo o tem, kje se trenutno nahaja Apple je sodeloval z HBO, da bi pomagal pri njihovem zagonu HBO zdaj storitev v aprilu. Obenem so znižali ceno predvajalnikov Apple TV medijev z 99 na 69 USD. Zato je odličen čas za nakup, če želite vrednost. Pošteno je le omeniti, da bodo novi izdelek verjetno začeli prodajati pozneje letos, vendar lahko pričakujete, da bo cena enkrat višja.

Ne glede na to, ali govorimo o trenutni Apple TV ali o tem, kaj ima družba v prihodnosti, bodo uporabniki po vsem svetu imeli korist od uporabe VPN-ja. Poznam več strokovnjakov, ki se zanašajo na VPN in uživajo v svojih najljubših pretočnih storitvah, kot so Netflix, Hulu in Amazon Instant. Uživajo lahko tudi v HBO Now prek Apple TV. Ključ je, da lahko dostopate do storitev prek naslova IP v ZDA. Za to bo poskrbel VPN. Lahko se preprosto povežete s strežnikom v ZDA in uživate v vsebini, kot da ste tam.

Kako VPN deluje z Apple TV? To je dobro vprašanje, saj Apple TV in številne druge sprejemnice, igralne konzole itd. Lokalno ne podpirajo VPN. Na srečo obstaja način, da vsako napravo v omrežju zaženete prek VPN-ja. Odgovor je, da usmerjevalnik konfigurirate za delovanje prek VPN-ja. To lahko storite sami ali kupite usmerjevalnik, ki je predhodno konfiguriran od FlashRouters. Vsem trem ponudnikom VPN-ja, ki jim bom priporočil podporo in spodbudil uporabo VPN-ja prek usmerjevalnika.

Najboljši VPN-ji za Apple TV

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

ExpressVPN Best VPN 5 Star Rating

1. ExpressVPN ponuja neomejeno VPN že od 6,67 USD na mesec.

ExpressVPN je vodilni ponudnik VPN z odlično kakovostjo. Upravljajo z velikim omrežjem in so znani po hitrosti in zanesljivosti storitve. Njihova enostavna programska oprema za odjemalce ExpressVPN za Windows in Mac ter 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja jim pomagajo, da si zaslužijo mesto na našem seznamu.

DržaveServersProtokoli
902000OpenVPN, PPTP, L2TP

Tisti, ki so novi v VPN-ju bodo cenili odjemalca ExpressVPN. Vmesnik je točka in klik. Izberite, na katero strežnik se želite povezati, programska oprema pa bo poskrbela za ostalo. Definitivno bi dal odjemalsko programsko opremo ExpressVPN in mobilnim aplikacijam dobil A + za lažjo uporabo.

Do brezplačnih preskusov VPN skoraj ni mogoče priti z vodilnih storitev VPN. Namesto tega nekateri ponujajo garancije za vračilo denarja. ExpressVPN ima enega najboljših v poslu, ki ponuja 30-dnevno garancijo. Lahko se prijavite za neomejen dostop do njihove zasebnosti 6,67 USD na mesec.

ExpressVPN

IPVanish Best VPN 5 Star Rating

2. IPVanish ponuja neomejeno VPN že od samo 4,87 USD na mesec.

IPVanish je z roko navzdol moja najljubša storitev VPN. Njihova mešanica hitrosti in vrednosti jih ohranja na vrhu seznama. Njihova mreža bo najhitrejša po vsej Severni Ameriki, na več lokacijah v Evropi in širše. IPVanish je ponudnik stopnje 1, kar pomeni, da upravljajo svoje omrežje. To jim prinaša stroškovno prednost pred drugimi podjetji, skupaj z odličnimi zmogljivostmi in zanesljivostjo.

DržaveServersProtokoli
63850OpenVPN, PPTP, L2TP

Kot lahko vidite, IPVanish z veliko zmogljivostjo upravlja veliko mrežo strežnikov VPN po vsem svetu. Ne bi verjeli, koliko Netflixa lahko moja družina gleda na mesec. Da ne omenjam igranja in drugih spletnih aktivnosti. Za nas je uspešnost ključna in IPVanish zagotavlja.

VPN-ja za seznam sploh ne bom upošteval, če ne ponuja enostavne programske opreme za odjemalce. IPVanish vodi s strankami za Windows, Mac in Linux. Razvili so tudi mobilne aplikacije za iOS in Android. Člani imajo dostop do vseh strank skupaj z dvema istočasnima povezavama.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Nudijo neomejen, popoln dostop do svojega VPN omrežja od samo 4,87 USD na mesec. Člane krije 7-dnevna garancija za vračilo denarja, kar je dovolj časa za preizkus storitve.

Obiščite IPVanish

Zasebni dostop do interneta 5 zvezdic

3. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN že od 2,50 USD na mesec.

Zasebni dostop do interneta je pomemben za zasebnost in vrednost. Ne upravljajo tako velike mreže glede na države in lokacije strežnikov. Namesto tega se osredotočajo na druga področja in ponujajo nižjo ceno storitve. Zasebni dostop do interneta je zaupanja vreden favorit skupnosti za izmenjavo datotek.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMesečno 2 letiRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows6,45 USD59,95 USD7 dan

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Uporabljam odjemalca Windows PIA in ni veliko v zvezi z nastavitvijo in uporabo. To preprostost ne pomeni, da odjemalec ni bogat. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Nadzirajte ravni šifriranja in poiščite pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Kot smo že omenili Zasebni dostop do interneta je odlična vrednost. Hitro so prerasli v enega največjih ponudnikov VPN, deloma glede na ceno. Za neomejen dostop do VPN se lahko prijavite samo od 2,50 USD na mesec. Njihovi VPN računi so cenovno precej nižji od drugih vodilnih storitev.

Zasebni dostop do interneta

Ogledate si lahko naš seznam top 10 VPN storitve za več možnosti. Mislim, da boste veseli katerega koli od zgoraj naštetih izborov. Izbral sem jih med drugimi vodilnimi ponudniki VPN glede na hitrost, zanesljivost in ceno. Iskal sem tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN v Združenih državah Amerike. Želeli boste, da bi hitri ponudnik VPN pretočil HD vsebino iz Apple TV. Storitve v skupni rabi so najboljši VPN-ji za priljubljene ameriške pretočne storitve, kot so Netflix, Hulu in HBO Now. Prav tako vam bodo pomagali odblokirati kanale v drugih državah, kot je BBC iPlayer v Veliki Britaniji.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map