Najboljši VPN-ji za Šanghaj

Šanghaj, KitajskaŠanghaj, Kitajska je največje mesto na svetu z več kot 24 milijoni prebivalcev. Je svetovno finančno središče in prometno središče, z najbolj obremenjenim kontejnerskim pristaniščem na svetu. Obstaja veliko razlogov za obisk Šangaja in velja za razstavni prostor cvetočega celinskega kitajskega gospodarstva. Če nameravate obiskati kmalu, ne boste želeli uporabljati interneta brez VPN-ja. Pomagal bo zaščititi vašo zasebnost in odblokirati omejitve. Tu je nekaj najboljših VPN storitev, ki se uporabljajo v Šanghaju.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Zgodovina Šanghaja sega v leto 771 pr.n.št. in sega v čas, preden se je Kitajska poenotila. Ime je prevedeno v »Ob morju«. Medtem ko poteka razprava o tem, kako naj se ime uporablja, je bilo mesto v času dinastije Tang dobesedno na morju. Zaradi alternativnega imena boste ime Shen videli kot del športnih ekip in časopisov.

Kot vidite, ima mesto dolgo zgodovino. V Šanghaju je danes veliko stvari, ki privabljajo ljudi in podjetja. To vključuje območje proste trgovine v Šanghaju, Šanghajsko univerzo, zgodovinske in futuristične zgradbe, zabaviščne parke, muzeje in še veliko več. Ne glede na to, kaj želite početi na območju, od podjetja do užitka, ga lahko najdete tam.

Kitajska ima čudno ravnotežje med sodobno zahodno civilizacijo, starodavno kitajsko kulturo in trdo vrednotnicami. Ko ste tam, lahko skoraj pozabite, da ste v komunistični državi. Vendar se boste hitro spomnili, če poskusite uporabljati internet. Kitajska ima požarni zid, ki ga pogosto imenujejo “veliki kitajski požarni zid”. Zato je prvi razlog, da uporabite zasebno zasebno omrežje, medtem ko obstaja, da se izognete cenzuri in omejitvam. Če se povežete s strežnikom VPN na drugem mestu, boste prepričali, da se programska oprema nahaja drugje.

Naslednji razlog, da uporabite zasebno zasebno omrežje (VPN), če želite, zaščitite svojo zasebnost. Splošno znano je, da kitajska vlada spremlja internetni promet. Če se povežete s strežnikom VPN po svoji izbiri, ustvarite varno povezavo s strežnikom. Na ta način ne ogrožate svojih podatkov. Upoštevajte pa, da je morda težko popolnoma preprečiti vlado, da bi vas spremljala tam. Če to resnično želijo, bodo našli način. V primeru Kitajske priporočamo, da uporabite kodo (zamračenje), ki jo ponujajo vsi VPN-ji v naši pošti, da bi pomagali skriti svoje dejavnosti pred kitajskimi organi.

To sta dva glavna razloga, zakaj je uporaba VPN na Kitajskem ključnega pomena. Ko pa se prijavite za servis, boste morda odkrili druge namene. Od obvladovanja GFC do zaščite vaše zasebnosti vam bodo VPN-ji pomagali doseči cilje. Zdaj, ko vidite, zakaj je to pomembno, se pogovorimo o ponudnikih VPN.

Oglejmo si podrobneje naš seznam najboljših VPN-jev za Šanghaj.

1. Najboljši VPN za Šanghaj: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti v ŠanghajuAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. V Hongkongu boste želeli izbrati zavihek »Vse« in v okence z besedami »iskati državo ali mesto«. Na tem mestu lahko izberete strežnike, ki se nahajajo tam. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Hong Kongu in hitrost je prišla do 283,46 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Šanghaj: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN test hitrosti v ŠanghajuNordVPN v Hong Kongu gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik v Hong Kongu in hitrost prenosa je bila 170,81 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Šanghaj: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

HIA test hitrosti PIAUporabljamo odjemalca za Windows PIA in ni kaj dosti v smislu nastavitve in uporabe. Njegova preprostost še ne pomeni, da odjemalec ni bogat. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je naš hitrostni test pokazal, da je PIA med priključkom na Hong Kong tekla pri 108,61 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Šanghaj: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Shanghai test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Los Angelesu, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Hong Kongu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 61,24 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Šanghaj: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V ZDA je več priljubljenih VPN storitev, vključno z IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish test hitrosti v ŠanghajuIPVanish v Hong Kongu gosti 20 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim od njih. Ko smo testirali IPVanish strežnik v Hong Kongu, hkg-c07 in smo ugotovili, da je hitrost 96,65 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Ponudniki, ki smo vam jih dali, so najboljše možnosti za uporabo v Šanghaju. Vendar lahko vedno pogledate naše top 10 VPN seznam. Prepričajte se, da ima ponudnik, ki ga izberete, strežnike v regiji ali v njeni okolici. Naše odločitve temeljijo na varnosti, hitrosti, zanesljivosti in celo ceni. Poiskali smo tudi ponudnike s strežniki v isti regiji kot Šanghaj. Tako lahko dosežete najboljše možne hitrosti. Ne glede na to, katero možnost izberete, ne boste šli narobe. Če želite pretakati vsebino, so zelo pomembne dobre hitrosti. Uporabite naš vodnik, ki vam bo pomagal sprejeti odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map