Najboljši VPN-ji za Android

Slika telefona Android 2Android je najbolj priljubljen operacijski sistem na svetu. Čeprav obstajajo drugi konkurenti, ima Android več kot 80-odstotni tržni delež po vsem svetu. Ne glede na to, ali uporabljate telefon, tablični računalnik, požarno televizijo ali druge naprave Android, jih boste želeli zaščititi z VPN. Dobra storitev VPN bo pomagala zaščititi vašo spletno zasebnost pri uporabi mobilnega telefona ali tabličnega računalnika za povezavo z odprtimi omrežji WiFi. Pomagal vam bo tudi odblokirati geografske omejitve. Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za Android.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA112Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje

Z uporabo VPN-ja v vaši najljubši napravi Android je več prednosti. Prva prednost vam bo pomagala zaščititi spletno zasebnost. Mobilni telefoni so postali sestavni del našega življenja v zadnjem desetletju. Toliko se zanašamo na njih, da so sredstvo za zabavo, pa tudi orodje za delo. Da bi pritegnile poslovanje, številne ustanove svojim pokroviteljem zdaj ponujajo brezplačen WiFi. Ker so pogosto odprta, ta omrežja predstavljajo veliko tveganje. Ne glede na to, kje ste na koncu, lahko vedno ukradejo spletnakriminala, ki bodo ukradli vaše zasebne podatke. Z uporabo VPN ustvarite varno in šifrirano povezavo, kadar jo omogočite. Tako lahko komu težje ogrožate vaše občutljive podatke.

Če ste kdaj potovali zunaj države, vam je bil morda onemogočen dostop do vsebin domov. Ali pa ste naleteli na opuščanje športnih dogodkov. To je zaradi geo-omejitev. To so pravila, ki pravijo, da do določenega gradiva ne morete dostopati, če ste zunaj določene regije. V primeru izklopov boste zaradi omejitev vsebine v določenem območju blokirani. Recimo, da ste na Kitajskem in želite dostopati do neodobrene vsebine. Zaradi njihovega požarnega zidu pa boste naleteli na blokade. Če se povežete z VPN na drugem mestu, lahko obidete te vrste omejitev. Obstaja še veliko drugih primerov, ki bi jih lahko uporabili, vendar bi morali dati dobro predstavo o možnostih.

Kot lahko vidite, obstaja nekaj zelo dobrih razlogov za uporabo VPN, ko ste v napravi Android. Od zaščite občutljivih podatkov pred kibernetsko kriminaliteto ali radovednimi očmi do cenzure ali geo-omejitev, boste želeli izkoristiti prednosti VPN. Čeprav so storitve VPN že nekaj časa, so mobilne aplikacije za te ponudnike že daleč. Zdaj, ko smo razložili, zakaj bi morali uporabiti VPN za svojo napravo Android, bomo opisali vaše najboljše možnosti.

Kateri je najboljši VPN za Android?

Za določitev seznama najboljših VPN-jev za Android smo se osredotočili na naslednja merila:

 • Preskusi hitrosti, opravljeni v ZDA in Veliki Britaniji z aplikacijo Android VPN
 • Zanesljivost omrežja VPN pri uporabi telefonov in tabličnih računalnikov Android.
 • Mobilne funkcije, vključno s stikalom kill in podporo za Android TV
 • Močne ravni šifriranja za boljšo zaščito zasebnosti
 • Prednostno smo določili VPN-je, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Uspeh odblokirate priljubljene kanale in športe v živo

Brez nadaljnjega odlašanja je tukaj seznam najboljših VPN storitev za Android:

1. Najboljši VPN za Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Kot lahko vidite, je nekaj prednosti uporabe ExpressVPN za Android.

V zgornji tabeli ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Omrežje ExpressVPN se ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. To vključuje lokacije po vsem svetu. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, sprostite cenzuro in uživate v vsebini, ki ste jo navajeni videti v telefonu ali tabličnem računalniku.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, ne morete pa izbrati določenega strežnika. Namesto tega kliknite na gumb “izberi lokacijo”. Želeli boste izbrati zavihek »Vse« in izbrati eno od štirih kategorij. To vključuje Amerike, Evropo, Azijsko Tihi ocean, Afriko, Bližnji vzhod & Indija. Na tem mestu lahko izberete strežnike, ki se nahajajo tam.

ExpressVPN za Android

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Android: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da ima NordVPN močno prisotnost, saj ima strežnike po vsem svetu. Člani imajo poln dostop do svoje mreže po vsem svetu za zelo ugodno ceno.

Ugotovili boste, da ima NordVPN cenovno najboljšo kombinacijo storitev. Seveda se boste želeli naročiti na račun daljše dolžine. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Aplikacija Android za NordVPN zagotavlja dobro funkcionalnost in je zelo enostavna za uporabo. Med vsemi različicami različnih aplikacij obstaja veliko podobnosti. Vse je enostavno za krmarjenje in zlahka najdete možnosti in seznam držav. Če se želite povezati, lahko uporabite tudi zemljevid sveta. Spodnja slika prikazuje aplikacijo Android.

Aplikacija Android za NordVPN

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Android: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Čeprav morda ne ponujajo toliko držav kot drugi ponudniki, se osredotočajo na storitve in ohranjanje cen. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo. Ko izberete lokacijo, se lahko preprosto povežete z lokacijami, kjer koli imajo strežnike.

Mnogi uporabniki hudournikov ljubijo storitev PIA, ki je enostavna za uporabo. Ta storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Ko naložite odjemalca Android PIA, boste videli, da je to precej preprosto. To pa še ne pomeni, da gre za šibek program. V razdelku z možnostmi lahko najdete kar nekaj različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate. Seveda lahko funkcije preklopite glede na vaše želje, vključno s stopnjami šifriranja, da nadzorujete hitrost in zasebnost. Kot vidite, so spodaj prikazani zasloni z možnostmi.

Zasebne nastavitve za dostop do interneta za Android

Kar zadeva njihovega odjemalca za Android, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Ta funkcija bo prekinila vašo internetno povezavo kadar koli VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost ne glede na to, kje so. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Android: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Na primer, lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime v ZDA, Nemčiji ali drugih. Odjemalec Android vam ponuja tudi različne možnosti, vključno z možnostjo anonimnega brskanja, zaščite Wi-Fi-ja, anonimnim hudournikom, odklepanja osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbire strežnika.

Odjemalec CyberGhost VPN Android ima veliko možnosti, ki jih zagotovo imate radi. ti vključujejo samodejno zaščito WiFi, zaščiteno pretakanje in še več. Pri krmarjenju po aplikaciji za Android ne boste imeli težav, ker je vse intuitivno. Spodaj si lahko ogledate, kako izgleda aplikacija.

Aplikacija CyberGhost za Android

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Android: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

IPVanish ima odlično aplikacijo za Android, ki je enostavna za uporabo. Pričakujete, da boste našli velike hitrosti, ne glede na to, v katero regijo se želite povezati. To je zato, ker imajo eno najboljših mrež v skupnosti. Številni strežniki na različnih lokacijah veljajo za najvišjo raven. To pomeni, da so najhitreje na voljo.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo doslej ena najhitrejših storitev VPN, ne glede na to, kje izvajamo hitrostne teste. V državah v celotni regiji boste našli več lokacij strežnikov. Izberete lahko določeno lokacijo ali posameznega strežnika.

Tako kot pri stranki PIA je tudi odjemalec Android IPVanish Android enostaven za uporabo in ima na izbiro več različnih možnosti. Te vključujejo možnost samodejnega povezovanja, povezovanja z najhitrejšim strežnikom, funkcijo kodiranja (za zakrivitev), samodejno ponovno povezavo, spremembo vrat in možnost izbire ene od dveh različic OpenVPN, kot vidite spodaj..

IPVanish aplikacija za Android

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

6. Najboljši VPN za Android: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mesecev za samo 1,99 USD na mesec (83% popust)

Surfshark je svojo storitev VPN začel izvajati leta 2018. Od takrat je podjetje v skupnosti precej popadlo. Ekipa še naprej raste in dodaja lokacije strežnikov v svoje hitrohitrostno omrežje. Osredotočili so se na zasebnost in vrednost. Storitev vključuje dodatne funkcije, kot so CleanWeb (blokira oglase in zlonamerno programsko opremo), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvojni VPN, stikalo za ubijanje, zasebni DNS in zaščito pred uhajanjem.

Z veliko mrežo strežnikov po vsem svetu, močnim šifriranjem in zmožnostjo odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Premium in Amazon Prime, obstaja veliko možnosti za uživanje v storitvi. Do Amazon Prime Video lahko dostopate v več regijah, vključno z ZDA, Nemčijo in Veliko Britanijo. Odjemalec Windows vam omogoča, da se povežete s fizičnimi lokacijami strežnikov, virtualnimi strežniki (najbolj primernimi za deblokiranje geo-omejitev), strežniki, ki podpirajo uporabo P2P, in strežniki MultiHop.

Surfshark aplikacija za Android

Surfshark je zaradi vrednosti in lastnosti odlična možnost za tiste, ki želijo zaščititi svojo zasebnost in omejitve odklepanja. Vse njihove VPN aplikacije so bile zasnovane s podobnim uporabniškim vmesnikom in so enostavne za uporabo. Prijavite se lahko za neomejen račun VPN brez tveganja, saj Surfshark ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite Surfshark

Ogledate si lahko naš seznam top 10 VPN storitve za več možnosti. Menimo, da boste veseli katerega koli od zgoraj naštetih izbir. Izbrali smo jih med drugimi vodilnimi ponudniki VPN, ki temeljijo na zanesljivosti in aplikacijah, ki podpirajo najnovejši operacijski sistem Android. Za varovanje zasebnosti boste morali zaupati ponudniku VPN. Te storitve bodo to storile in vsaka ponuja dobre aplikacije za Android.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map