Najboljši VPN-ji za Abu Dabi

Abu DhabiAbu Dabi je glavno mesto Združenih arabskih emiratov (ZAE) in se nahaja na otoku tik ob celini. Trenutno ima nekaj več kot 1,2 milijona prebivalcev in ima široko in raznoliko gospodarstvo. Priljubljen je tudi za tiste, ki potujejo. Ne glede na to, ali grete v mesto zaradi poslovnih ali osebnih razlogov, ne boste želeli uporabljati javnega WiFi, ne da bi najprej uporabili VPN. Pomagal bo zaščititi vašo zasebnost in odblokirati omejitve. Tu je nekaj najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabite v Abu Dabiju.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
2PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
3VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5TorGuard4,99 USDTorGuard68Potrditveno poljePotrditveno polje

Pri vseh poslovnih potovanjih in turizmu v Abu Dabi je uporaba VPN ključnega pomena za zaščito vaše zasebnosti. To je zaradi kibernetskih prevarantov na tem območju. Lahko se samo stavite, da čakajo, da izkoristijo nič sumljive uporabnike. Z uporabo VPN-ja v tem primeru ustvarite varno in zasebno povezavo do želenega strežnika. To bo bistveno otežilo radovednim očem tatov ali vladi ZAE dostop do občutljivih informacij.

Velik razlog za uporabo VPN je tudi cenzura v Abu Dabiju in ZAE. Ne glede na to, ali poskušate dostopati do vsebin, ki so blokirane z zemlje, ali do prepovedane vsebine, nihče ne želi dobiti sporočila, v katerem jim sporoča, da tega ne smejo storiti. Z uporabo VPN-ja in povezavo s strežnikom v drugi regiji lahko obkrožite geo-blokirano ali omejeno vsebino tako kot običajno na drugih lokacijah.

To sta dva najboljša razloga za uporabo VPN-ja v Abu Dabiju. Od obvladovanja cenzurnih pravil do dostopa do geoblokirane vsebine do zaščite vaše zasebnosti pred radovednimi očmi, uporaba ene od njih je dobra ideja tam. Zdaj, ko vidite, zakaj je tako pomembno, bomo govorili o najboljših možnostih za vas.

Kaj je najboljši VPN za Abu Dabi?

Naš seznam najboljših VPN-jev za Abu Dabi temelji na naslednjih merilih:

 • Močna šifriranje vojaške stopnje za varovanje zasebnosti
 • Ponudniki, ki ne vodijo nobenih dnevnikov
 • Možnost odblokiranja spletnih mest z omejitvami in prepovedanimi
 • Ponudniki VPN s strežniki, ki delujejo dobro v regiji Abu Dabi
 • Stabilnost omrežja za zmanjšanje prekinitve povezav s strežnikom
 • Podpora za več platform za naprave, vključno z Amazon Firesticks

Tukaj je seznam najboljših VPN storitev, ki jih lahko uporabljate v Abu Dabiju.

1. Najboljši VPN za Abu Dabi: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

HIA test hitrosti v Abu Dabiju

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je naš test hitrosti pokazal, da PIA v Dubaju, ZAE (najbližja lokacija) deluje dobro. Ko smo se povezali s strežnikom tam, smo dobili hitrost 85,10 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN že od 3,49 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

2. Najboljši VPN za Abu Dabi: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN hitrostni preskus v Abu Dabiju

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v regiji, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili možnost »Orodje za izbiro države«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov, ki se nahajajo na območju ZAE. Povezali smo se z enim od njih v Dubaju in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 65,48 Mbps.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Lahko se prijavite za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij od samo 4,99 USD na mesec. Letni načrt je velika vrednost.

Preberite celoten pregled PureVPN.

Obiščite PureVPN

3. Najboljši VPN za Abu Dabi: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA test hitrosti v Abu Dabiju

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, potem je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA v Savdski Arabiji gosti številne strežnike, med njimi tudi nekaj v Dubaju (najbližja lokacija). Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, morate za začetek izbrati “Location Mode” in izberite “Change Location”. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Dubaj. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika Združeni arabski emirati, Dubaj. Tam smo se povezali s strežnikom in ugotovili, da je hitrost znašala 61,46 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

4. Najboljši VPN za Abu Dabi: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

IPVanish poleg pokritosti v Evraziji gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje proizvaja velike hitrosti v regiji, ko izvajamo preizkuse hitrosti. Po vsej regiji boste našli več lokacij strežnikov. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish test hitrosti v Abu Dabiju

IPVanish na različnih lokacijah na območju gosti številne strežnike in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Če vidite strežnike, ki imajo v imenu strežnika črko “a”, so ti najhitrejši. Na primer, iskali bi oznako, podobno kot dxb-c01.ipvanish.com. (nahaja se v Dubaju). V tem primeru pa boste našli en sam strežnik. Tam smo preizkusili strežnik IPVanish, dxb-c01, in ugotovili, da je hitrost 10,04 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Abu Dabi: TorGuard

TorGuard

TorGuard so leta 2012 začeli izvajati člani skupine v Nevisu v West Indies. Če ga primerjate z drugimi storitvami, je ta storitev VPN razmeroma nova. Vendar pa imajo več kot 1250 strežnikov, ki se nahajajo v 42 različnih državah po vsem svetu. Njihova ciljna publika je hudourniška skupnost, vendar bo delovala v redu za vse, kar želite storiti v regiji. Čeprav v Dubaju ni nobenega strežnika, so strežniki tam najboljša možnost.

TorGuard ima trdno mešanico lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime, kot tudi dejavnosti hudourništva. Pogosto lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime na več različnih lokacijah. Ko uporabljate odjemalca Windows, imate možnost anonimnega brskanja, zaščite WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.), Izbiro strežnika in drugo.

TorGuardov preskus hitrosti v Abu Dabiju

Ker smo želeli preizkusiti strežnik na tem območju, smo odprli odjemalec Windows in izbrali protokol OpenVPN. Zdaj se lahko pomikate po seznamu držav, urejenih po abecedi. Nato lahko izberete mesto. Omrežje TorGuard vključuje nekaj strežnikov v Dubaju. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila hitrost prenosa 0,73 Mbps.

Storitev TorGuard VPN je priljubljena v skupnosti za izmenjavo datotek. Vse je enostavno in enostavno, tako da lahko preprosto zaščitite spletno zasebnost. Pri mobilnih različicah so pogosto dodane funkcije. Za popoln dostop se lahko prijavite že za 4,99 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite TorGuard

Čeprav tega ne bi smeli, lahko vedno pogledate naše 10 najboljših VPN storitev za različne izbire. Te izbire so na splošno najboljše, zato zagotovo izpolnijo kateri koli cilj, ki ga imate. Za izbiro teh možnosti smo uporabili varnost, regionalne lokacije, hitrost in ceno. Poleg tega smo izbrali tudi tiste z velikimi omrežji strežnikov, na katere se morda želite povezati. Hitra omrežja za pretakanje HD vsebin in zaščita vaše zasebnosti so znamke zanesljivih ponudnikov VPN. Seveda pa vam bo naša izbira ponudila obe možnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map