Najboljši VPN-ji z ​​namenskimi naslovi IP / statični IP

Comp logotipVečina ponudnikov VPN uporablja dinamične naslove IP. Z drugimi besedami, IP se spremeni vsakič, ko se povežete. To storijo, ker je običajno bolj učinkovito kot pripisovanje statičnega naslova IP vsakemu uporabniku. Običajno so prednostni dinamični naslovi. Vendar obstajajo nekateri primeri, ko je morda bolj namenjen namenski IP ali statični IP naslov. Pojasnili vam bomo, zakaj bi ga želeli uporabiti v trenutku. Najprej pa si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev, ki ponujajo namenske IP / statične naslove IP.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
3TorGuard4,99 USDTorGuard68Potrditveno poljePotrditveno polje

Zdaj bomo govorili o prednostih uporabe namenskega IP naslova. Če dostopate do občutljivih sistemov, omrežni skrbniki poskušajo omejiti neupravičen dostop do podatkov. Zaradi tega bodo vzpostavili seznam pooblaščenih naslovov IP. Če se povezujete prek dinamičnega IP-ja (običajno v skupni rabi), se bo zagotovo vsakič spremenil. Način za rešitev tega je pridobitev namenskega IP-ja. Nato preprosto priskrbite skrbnikom številko IP in lahko bi se morali povezati, kot bi pričakovali. Vsekakor je bistveno orodje za višje varnostne sisteme.

Drug dober razlog za uporabo je, da se izognete črnim seznamom. Medtem ko morda ne počnete ničesar, razen da zaščitite svojo zasebnost, lahko drugi počnejo druge stvari. Žal se lahko zaradi tega znajdete na črnih seznamih. Z uporabo namenskega naslova IP močno zmanjšate možnost, da boste zaradi aktivnosti na črnem seznamu.

Kateri je najboljši VPN z namenskimi naslovi IP / statični IP?

Za odgovor na to vprašanje je treba upoštevati več pomembnih dejavnikov. Tu so merila, ki jih uporabljamo.

 • Namenski IP / statični naslovi IP s hitrimi strežniki
 • Ponudniki, ki nudijo visoko stabilnost omrežja, da se izognete padlim povezavam
 • Aplikacije na več platformah, ki delujejo za različne naprave, vključno z Amazon Firestick
 • Sposobnost za obiskovanje vsebin in blokov, ki so omejene na geo
 • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami, ki vas ščiti, medtem ko uporabljate namenske IP / statične naslove IP.
 • Ponudniki, ki svojim uporabnikom ponujajo strogo politiko brez zapisov.

Zdaj si oglejmo najboljše VPN-je z namenskimi IP / statičnimi naslovi IP.

1. Najboljše VPN z namenskimi IP / statičnimi naslovi IP: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

2. Najboljši VPN-ji z ​​namenskimi naslovi IP / statični IP: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Prijavite se lahko za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij že za samo 4,99 USD mesečno. Letni načrt je velika vrednost.

Obiščite PureVPN

3. Najboljši naslovi IPN / statični IP naslovi, namenjeni VPN: TorGuard

TorGuard

TorGuard ima trdno mešanico lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime, kot tudi dejavnosti hudourništva. Pogosto lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime na več različnih lokacijah. Ko uporabljate odjemalca Windows, imate možnost anonimnega brskanja, zaščite WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.), Izbiro strežnika in drugo.

TorGuard Pittsburgh test hitrosti

Storitev TorGuard VPN je priljubljena v skupnosti za izmenjavo datotek. Vse je enostavno in enostavno, tako da lahko preprosto zaščitite spletno zasebnost. Pri mobilnih različicah so pogosto dodane funkcije. Za popoln dostop se lahko prijavite že za 4,99 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite TorGuard

In tam imate VPN-je z namenskimi IP / statičnimi naslovi IP. Z odločitvami, ki smo jih pravkar omenili, ne morete iti narobe. Če želite videti možnosti, lahko na našem seznamu 10 najboljših VPN najdete druge. Vsi bodo naredili tisto, kar bi si želeli, vendar smo optimizirali svojo izbiro za VPN z namenskimi IP / statičnimi naslovi IP. Tako boste imeli dostop do najboljših možnih hitrosti, ne glede na to, kaj nameravate narediti. Z uporabo našega vodnika se lahko najbolje odločite za doseganje svojih ciljev in potreb.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map