Najboljši VPN-ji v Kolumbiji

KolumbijaKolumbija je 25. največja država na svetu in se nahaja v severnem delu Južne Amerike. Tako kot nekatere druge države na celini ima tudi barvita preteklost. Kljub dotiku ekvatorja ima država kar nekaj podnebne raznolikosti. Če boste morali potovati v to čudovito državo, bodisi zaradi službe ali počitnic, boste morali spakirati nekaj zaščitnih krem. Prav tako se boste želeli povezati z VPN, če nameravate v katerem koli delu potovanja uporabljati WiFi. Tako boste zaščitili svojo zasebnost.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Prvo kolonizirano leta 1499 s Španci, Kolumbija je pridobila neodvisnost šele leta 1819. Čeprav obstajajo dokazi o civilizaciji, ki sega v leto 18.000 pred našim štetjem, je španska kolonizacija v državi povzročila nenavaden demografski slog. Skoraj polovico prebivalstva sestavljajo Mestizo Kolumbijci (mešanica evropskih in ameriških državljanov). V današnjih časih ima država enotno predsedniško ustavno republiko in ima zelo aktivno in rastoče gospodarstvo.

Če ste v deželi, da doživite lepoto, imate srečo. Tam imate 6 naravnih regij, vključno s snegom in ledom gorovja Andov, tropskimi deževnimi gozdovi, puščavami, plažami, savanami in še več. Kot vidite, lahko najdete katero koli podnebje, ki ga želite obiskati, na 440 kvadratnih kilometrih. Ne glede na to, kam greš, je veliko videti in narediti.

Dostop do interneta in zasebnost v Kolumbiji

Tudi če si želite ogledati in narediti toliko, boste morda morali uporabiti internet za različne stvari. Ker je širokopasovna povezava na voljo v Kolumbiji že več kot 20 let, lahko pričakujete, da bodo hitrosti pri povezovanju precej dobre. V zadnjih nekaj letih so številna mesta začela ponujati brezplačen WiFi. Čeprav je to super, nas to pripelje do našega prvega razloga za uporabo VPN-ja.

Glede na število ljudi v Kolumbiji si lahko predstavljate, da vedno nekdo išče način, kako ukrasti vaše občutljive podatke. Tatovi se lahko nahajajo kjer koli in samo iščejo dobro priložnost. Poleg tega je bilo ugotovljeno, da je obveščevalna agencija občasno izvajala zunajsodni nadzor. Vsi ponudniki internetnih storitev v Kolumbiji morajo spremljati vsebino svojega prometa in vladi poročati o kakršnih koli nezakonitih dejavnostih.

Medtem ko ni uradnih pravil o internetni cenzuri, je včasih selektivno blokiranje spletnih mest. Te vrste blokov temeljijo na več cenzure, vendar boste imeli tudi geo-omejitve. Uporaba VPN vam bo pomagala, da jih obidete. Če imate priljubljeno spletno mesto za pretakanje, ki je na voljo samo tam, kjer živite, bi ga brez uporabe VPN-ja onemogočili.

Kako izbrati VPN za Kolumbijo

In tam ga imate. To sta dva najboljša razloga za uporabo VPN-ja. Ne glede na to, ali želite zaščititi svojo zasebnost pred radovednimi očmi ali se omejiti omejitev, je uporaba tega ključna, če ste v Kolumbiji. Naslednje vprašanje je, katero? Način, kako VPN ščiti vašo zasebnost, je z uporabo šifriranja. Večina ponudnikov vam bo ponudila možnost izbire med več protokoli. Tisti, ki ga morate izbrati, kadar koli lahko, je OpenVPN. To je najboljša izbira v skupnosti. Če imate možnost izbire med različico UDP in TCP, bosta obe delovali po načrtih. Razlika je, da je UDP hitrejši. Če imate težave s povezavo, boste želeli preveriti različico TCP. Čeprav gre počasneje, imate boljše možnosti, da ohranite povezavo.

Če iščete več možnosti, vas prosimo, da si ogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Menimo, da boste zadovoljni z zgoraj navedenimi možnostmi. Izbrani so bili na podlagi varnosti, hitrosti, zanesljivosti in cene. Poiskali smo tudi ponudnike z dobro mrežo VPN strežnikov v regiji. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate dostopati do katere koli vsebine. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da vam bo naš vodnik pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev in prihraniti tudi nekaj denarja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map