Najboljši VPN-ji na Tajskem

TajskaTajska je država v Indokini. Deželo trenutno vodi vojaška hunta po državnem udaru v letih 2006 in 2014. Ta dežela s 67 milijoni ljudi je večinoma budistična in 20. najbolj naseljena država na svetu. Še pred državnimi udari je vlada imela nekaj težav. Vlada ne samo spremlja svoje državljane, ampak tudi blokira kar nekaj spletnih mest. Če nameravate potovati ali se preseliti na to nastajajoče počitniško mesto, bi radi uporabili VPN, da zaščitite svojo zasebnost in odblokirate geografske omejitve. Oglejte si naš seznam najboljših VPN-jev za Tajsko.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
4PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
5TorGuard4,99 USDTorGuard68Potrditveno poljePotrditveno polje

Prvi dober razlog za uporabo VPN na Tajskem je zasebnost. Vlada pazi, kaj počnejo njihovi prebivalci. Tajska vlada vas lahko spremlja, kadar koli želite. Ko uporabljate VPN, ustvarite šifrirano povezavo s strežnikom, po možnosti v drugi državi. Ker vas bodo morda prijeli zaradi poskusa, da obiščete nekatera spletna mesta, ki so kritična do vlade, bo zasebna zasebna omrežja zaščitila vašo zasebnost.

Če želite deblokirati spletna mesta, vam bo pomagal tudi VPN. Če se povežete s strežnikom v drugi državi, bi lahko obšli obe obliki geo-omejitev. Geo blokiranje je tehnologija, ki jo uporablja vlada ali podjetja kot način za omejevanje ali blokiranje vsebine. Tajska omejitev pogosto primerjajo z velikim kitajskim požarnim zidom. Tajska vlada za spletna mesta blokira, dostop do strežnika zunaj države pa bi omogočil ogled spletnih mest, ki so tam blokirana.

To sta dva najboljša razloga za uporabo VPN, medtem ko ste na Tajskem. To je reklo. boste na poti morda odkrili več. Od zaščite svoje zasebnosti pred očmi vlade ali potencialnih tatov do pomoči pri iskanju geo-omejenih vsebin z uporabo VPN-ja je dobra ideja. Zdaj, ko smo vam povedali, zakaj je to pomembno, poglejmo podrobneje nekatere možnosti za vas.

Kaj je najboljši VPN za Tajsko?

Ko poskušate odgovoriti na vprašanje, morate upoštevati več dejavnikov. Tu je nekaj pomembnih, ki smo si jih ogledali, da smo določili najboljše VPN-je za Tajsko:

 • Močno šifriranje za dobro zaščito zasebnosti uporabnika
 • Veliko in trdno omrežje, ki bo pomagalo zmanjšati prekinitve povezave
 • Možnost odblokiranja vsebine, ki je blokirana z geo blokiranimi ali prepovedanimi vsebinami
 • Ponudniki, ki ponujajo pravilnik brez dnevnika
 • Podpora za več platform za mobilne naprave, vključno z Amazon Firestick
 • Hitri strežniki v regiji, ki delujejo dobro na hitrostnih testih

Tukaj je seznam najboljših VPN-jev, ki se uporabljajo na Tajskem, brez nadaljnjega odlašanja:

1. Najboljši VPN na Tajskem: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Tabela hitrosti ExpressVPN Tajska

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek »Vse«, odprite Asia Pacific in nato odprite Tajsko. Na tem mestu lahko izberete Bangkok. Tam smo izbrali strežnik in hitrost je znašala 116,07 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN na Tajskem: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Tabela hitrosti NordVPN Tajska

NordVPN gosti nekaj strežnikov na tem območju, med njimi nekaj v Bangkoku. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Testirali smo strežnik v Bangkoku in ugotovili, da ima hitrost prenosa 10,95 Mb / s.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN na Tajskem: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,99 USD na mesec (67% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA Tajska hitrostni test

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, potem je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti številne strežnike v regiji, med njimi tudi nekaj v Bangkoku. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, morate za začetek izbrati “Location Mode” in izberite “Change Location”. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Bangkok. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika Tajska, Bangkok. Tam smo se povezali s strežnikom in ugotovili, da je hitrost znašala 31,34 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN, vse nove uporabnike pa krije 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

4. Najboljši VPN na Tajskem: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

Tajska hitrostni test PureVPN Tajska

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Bangkoku, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili možnost »Orodje za izbor države«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov, ki se nahajajo v Bangkoku. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 20,31 Mbps.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Prijavite se lahko za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij na namizju in mobilnem telefonu. PureVPN ponuja novim strankam 31-dnevno jamstvo vračila denarja.

Obiščite PureVPN

5. Najboljši VPN na Tajskem: TorGuard

TorGuard

TorGuard je bil leta 2012 predstavljen s strani članov ekipe v Nevisu, West Indies. Če ga primerjate z drugimi storitvami, je ta storitev VPN razmeroma nova. Vendar pa imajo več kot 1250 strežnikov, ki se nahajajo v 42 različnih državah po vsem svetu. Njihova ciljna publika je hudourniška skupnost, vendar bo delovala v redu za vse, kar želite storiti v tajski regiji. Čeprav v Bangkoku ni nobenega strežnika, so strežniki tam najboljša možnost.

TorGuard ima trdno mešanico lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime, kot tudi dejavnosti hudourništva. Pogosto lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime na več različnih lokacijah. Ko uporabljate odjemalca Windows, imate možnost anonimnega brskanja, zaščite WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.), Izbiro strežnika in drugo.

TorGuard Tajska hitrostni test

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Bangkoku, smo odprli odjemalec Windows in izbrali protokol OpenVPN. Zdaj se lahko pomikate po seznamu držav, urejenih po abecedi. Nato lahko izberete mesto. Omrežje TorGuard vključuje nekaj strežnikov v Bangkoku. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila hitrost prenosa 63,38 Mbps.

Storitev TorGuard VPN je priljubljena v skupnosti za izmenjavo datotek. Vse je enostavno in enostavno, tako da lahko preprosto zaščitite spletno zasebnost. Pri mobilnih različicah so pogosto dodane funkcije. Lahko se prijavite za popoln dostop in bodite prepričani, da vaša naročnina krije 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite TorGuard

Čeprav vam ne bo treba, si lahko ogledate naše 10 najboljših VPN storitev za različne izbire. Te izbire so na splošno najboljše, zato zagotovo izpolnijo kateri koli cilj, ki ga imate. za izbiro teh možnosti smo uporabili varnost, regionalne lokacije, hitrost in ceno. Poleg tega smo izbrali tudi tiste z velikimi omrežji strežnikov, na katere se morda želite povezati. Hitra omrežja za pretakanje HD vsebin in zaščita vaše zasebnosti so znamke zanesljivih ponudnikov VPN. Seveda naša izbira počneta oboje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map