Najboljši VPN-ji na Kitajskem

Kitajska slika 2Ljudska republika Kitajska ima največjo populacijo na svetu s skoraj 1,5 milijarde ljudi. Ima tudi 3. najbolj kopensko območje na svetu. Država ima velik vpliv proizvodnje na svet. Vse kar morate storiti je, da pogledate, kje je nekaj narejeno, in obstaja velika možnost, da piše “narejeno na Kitajskem”. Številna podjetja glede na tadej menijo, da je država virtualno bogastvo priložnosti. Ne glede na to, ali je vaše podjetje eno od njih ali boste šele videli, kaj lahko ponudi ta množična država, je uporaba VPN-ja pri povezovanju z internetom nujna. V trenutku razložimo podrobnosti, vendar si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Kitajsko.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1 ExpressVPN 6,67 USD ExpressVPN 160 Potrditveno polje Potrditveno polje Potrditveno polje
2 NordVPN 3,49 USD NordVPN 87 Potrditveno polje Potrditveno polje Potrditveno polje
3 CyberGhost 2,75 USD PIA 112 Potrditveno polje Potrditveno polje
4 Zasebni dostop do interneta 3,33 USD PIA 52 Potrditveno polje Potrditveno polje
5 MočanVPN 4,37 dolarja MočanVPN 46 Potrditveno polje Potrditveno polje

Kitajska politika cenzure na internetu (pogosto jo imenujemo Veliki požarni zid Kitajske ali program Zlati ščit) je zelo znana. Resnica je, da lahko obiščete zelo malo spletnih mest, ne da bi uporabili VPN. Če se povežete s strežnikom VPN, ki se nahaja na bolj sproščenem območju, lahko požarni zid zavežete, če mislite, da ste drugje. Tako lahko dostopate do 6 milijonov plus spletnih mest, ki jih država blokira. Seveda to vključuje spletna mesta, kot so Google, Facebook in še veliko več.

Poleg izjemno prodornega programa Zlati ščit bodo obiskovalci Kitajske doživeli še eno težavo. To je zato, ker vlada nenehno spremlja internet. Kitajsko vodstvo bo nasprotovalo temu, kar boste povedali ali storili na spletu. Z uporabo VPN vaša šifrirana povezava kriminalcem ali kitajski vladi otežuje zajem vaših občutljivih podatkov. Ne pozabite pa, da če bo vlada informacije želela dovolj slabo, bo našla druge načine, kako jih pridobiti.

Kaj je najboljši VPN za Kitajsko?

Naš seznam najboljših VPN-jev za Kitajsko temelji na naslednjih merilih:

  • Preskusi hitrosti, opravljeni v Hong Kongu, Indiji, Južni Koreji in Singapurju
  • Preizkusila je sposobnost vsakega VPN-ja, da odblokira Veliki požarni zid Kitajske
  • Uspeh odklepanja omejitev za kanale in športne dogodke v živo
  • Močno šifriranje s poudarkom na prikritega VPN-a za obhod požarnega zidu
  • Prednost dajemo ponudnikom, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
  • Mobilne aplikacije in razširitve spletnega brskalnika za večjo zasebnost

Tukaj je seznam najboljših VPN storitev, ki se uporabljajo na Kitajskem, brez nadaljnjega odlašanja:

1. Najboljši VPN za Kitajsko: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Azijo in nato odprite Hong Kong. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika Hong Kong, Indija ali Južna Koreja. Kot lahko vidite, so vse tri lokacije dosegale zelo dobre hitrosti s hitrostjo 116 Mbps.