Najboljši VPN-ji na Japonskem

JaponskaJaponska je otoška država, ki jo sestavlja skoraj 7000 različnih otokov v Tihem oceanu. Kljub temu, da jo sestavljajo otoki, je država ena tehnološko najbolj naprednih držav na svetu. Kitajska besedila omenjajo Japonsko iz prvega stoletja, A. D. Država je znana tudi po tem, da ima javnost dojemanje časti, pa tudi po svojih “risankah”, ki jih imenujejo manga ali anime. Čeprav obstajajo nova pravila, ki urejajo boj proti piratstvu, obstajajo tudi zakoni o “hrambi podatkov”. Kljub temu lahko pomagate varovati svoje podatke z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Japonska je sprejela nekaj novih pravil v zvezi s spletnim piratstvom z do 10 leti zapora in do 10 milijonov fine globe (81.053 dolarjev) za velike kršitelje. Obstaja 580 mest, ki se osredotočajo predvsem na anime ali mango. Težava je v tem, da se noben od njih ne nahaja znotraj meja Japonske. Čeprav obstajajo druge države, ki povzročajo težave, je največja težava Japonska Kitajska. Čeprav naj bi bil celoten zakoniti sektor vreden približno tri milijarde dolarjev, sta samo ameriška in kitajska komponenta vredna skoraj dvakrat toliko. Zdi se, da Peking ni zainteresiran za kršitev lastnih zakonov, čeprav so v zvezi s tem podpisali vse večje pogodbe.

Vprašanje je, podobno kot druge države, ki so sprejele ostre zakone, včasih nekaj časa spremenijo, končni rezultat pa je zelo malo sprememb na spletnem trgu piratstva. Tudi v podpornih državah, kot so ZDA, je skoraj nemogoče ujeti kršitelje. Čeprav je v ZDA anime / manga ogromno, so Japonci dolga leta nočeli priznati, da bi tam sploh lahko obstajal potencial. Japonci menijo, da jim bodo morda bolje postregli s poskusom drugih alternativ.

Japonska ima tudi politiko hrambe podatkov. Ta politika je podobna ameriški politiki, vendar navaja, da se lahko shranjeni podatki hranijo do dve leti. Z drugimi besedami, lahko spremljate vse, kar počnete. To je odličen razlog za uporabo VPN. Ne glede na to, kakšne razloge uporabljamo za „ohranitev“, ostaja dejstvo, da se še vedno izvaja. Ne glede na to, ali potujete na Japonsko ali ste se nedavno preselili tja, lahko zasebnost zaščitite z VPN.

Če že govorite, da ste na Japonskem, kaj pa če ste tam in želite gledati enega od pretočnih kanalov, kot je Netflix? Storitev premium streaminga tam ne bo na voljo do jeseni 2015. Tudi če se boste odločili čakati tako dolgo, ne bo presenetljivo, da bi število naslovov, do katerih bi imeli dostop, pritrdilo razpoložljivi vsebini v ZDA. Z VPN-jem, če imate seveda plačano naročnino, vam ni treba čakati in lahko pretakate toliko, kot želite. Ko se končno zažene tam, ohranjanje naročnine na VPN ne bi bila slaba ideja niti zaradi različnih regij, do katerih lahko dostopate.

Če smo vas prepričali o nedvomnih prednostih, bo vaše naslednje vprašanje morda vprašanje, kako deluje VPN. To je enostaven del. Ko izberete ponudnika, boste želeli prenesti programsko opremo. Po tem preprosto izberete državo, na katero se želite povezati, in pritisnete gumb za povezavo. S klikom na gumb se ustvari zasebna in šifrirana povezava s strežnikom. S tem bo zaščitil vašo zasebnost. Preprosto izberite državo, ki jo želite uporabiti, povežite se in boste lahko odblokirali vsebino, ki jo omeji geo blokiranje. Če bi radi gledali Netflix v ZDA, bi se morali povezati s strežnikom in pridobiti dostop do stvari, kot če bi bili fizično v ZDA. Enako bi lahko rekli tudi za katero koli drugo regijo ali območje, s katerim se želite povezati.

Zdaj, ko razumete, kako deluje VPN, kako razvrščate različne možnosti? To je težko vprašanje. Kot pri vsem, so možnosti, ki jih pogledate pri izbiri dobre storitve VPN, odvisne od tega, kaj iščete. Za Japonsko imamo nekaj dobrih misli. Čeprav te možnosti uporabljajo varno šifriranje, bi bila uporaba protokola OpenVPN najboljša ideja, kadar koli je to mogoče. Če nameravate uporabiti eno od mnogih storitev pretakanja, je OpenVPN (UDP) najboljši za pretakanje. Če nameravate povezati v VPN z mobilnim omrežjem, lahko za varnost pogledate tudi druge protokole, vključno z IKEv2 in L2TP.

Za zaščito vaše zasebnosti ali deblokiranje vsebine predlagamo ExpressVPN. Ne vodijo dnevnikov in imajo funkcijo preklopa, zato poskrbite, da je vaša spletna dejavnost zaščitena. Če želite preizkusiti pretočne storitve, kot je Netflix ali druge, je ExpressVPN spet najboljša izbira. Imajo veliko omrežje in ponujajo tudi mobilnega odjemalca, zato bi se morali le povezati in boste lahko s trgov pretočili največje število naslovov. Na japonsko različico ni treba čakati, če je ne želite.

za preprosto odblokiranje geografsko omejene vsebine predlagamo ExpressVPN MediaStreamer. Njihova funkcija DNS mart vam bo pomagala odblokirati kanale brez pretiranega šifriranja. Vendar bi z eno najhitrejših hitrosti interneta na svetu (2gbps) šifriranje na glavo preveliko zaskrbljenost. Dodatna varnost, ki jo dobite za majhno zmanjšanje hitrosti, ki se lahko zgodi, je dobro vredno.

Prosim, priskočite na naše 10 najboljših VPN storitev Seznam, če želite različne možnosti, vendar vemo, da boste zadovoljni z odločitvami, ki jih ponujamo tukaj. Te ponudnike smo izbrali pred drugimi na podlagi varnosti, hitrosti, cene in lokacije. Poiskali smo tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN, na katere se boste morda želeli povezati. Zanesljivi ponudniki VPN bodo zagotovili, da bodo vaši podatki zaščiteni, in zagotovili hitra omrežja za pretakanje vsebin visoke ločljivosti iz drugih držav. Izbrati boste morali enega, ki deluje oboje. Ne glede na to, ali ste se preselili na Japonsko ali samo načrtujete obisk, se prepričajte, da se zaščitite z VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map