Najboljši VPN-ji, ki sprejemajo WeChat Pay

WeChat PayTisti, ki poznajo WeChat, vedo, da vsebuje funkcijo WeChat Pay, ki omogoča povezavo vašega bančnega računa z aplikacijo za plačilo storitev. WeChat Pay sprejema številne storitve VPN. S storitvijo plačila lahko naročite VPN znotraj naše zunaj Kitajske. V trenutku bomo delili več informacij o uporabi VPN-ja za zaščito vaše zasebnosti. Medtem si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev, ki sprejemajo WeChat Pay.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
3PureVPN2,95 dolarjaVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje
4TorGuard4,99 USDTorGuard68Potrditveno poljePotrditveno polje
5ibVPN4,83 USDNordVPN63Potrditveno polje

WeChat Pay je digitalna denarnica, ki je vključena v aplikacijo WeChat. Uporaba WeChat Pay za nakup naročnine VPN je enostavna. S svojim mobilnim telefonom lahko pošiljate plačilo in uživate v zasebnosti, ki jo ponuja VPN. To še posebej velja za tiste na Kitajskem. Priporočamo uporabo ExpressVPN, saj dobro delujejo na celinskem Kitajskem. V regiji ni VPN-jev, ki bi delali 100% časa, vendar se je ExpressVPN izkazal za zelo zanesljivega v primerjavi z drugimi VPN-ji. Če imate težave, se lahko vedno obrnete na njihovo osebje za podporo.

Zdaj si bomo ogledali vaše najboljše možnosti VPN, ki sprejemajo WeChat Pay:

1. Najboljši VPN, ki sprejme WeChat Pay: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN, ki sprejema WeChat Pay: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

3. Najboljši VPN, ki sprejme WeChat Pay: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Lahko se prijavite za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij od samo 4,99 USD na mesec.

Obiščite PureVPN

4. Najboljši VPN, ki sprejme WeChat Pay: TorGuard

TorGuard

TorGuard je bil leta 2012 predstavljen s strani članov ekipe v Nevisu, West Indies. Če ga primerjate z drugimi storitvami, je ta storitev VPN razmeroma nova. Vendar pa imajo več kot 1250 strežnikov, ki se nahajajo v 42 različnih državah po vsem svetu. Njihova ciljna publika je hudourniška skupnost, vendar bo delovala v redu za vse, kar želite storiti v tajski regiji. Čeprav v Bangkoku ni nobenega strežnika, so strežniki tam najboljša možnost.

TorGuard ima trdno mešanico lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime, kot tudi dejavnosti hudourništva. Pogosto lahko dostopate do video vsebin Amazon Prime na več različnih lokacijah. Ko uporabljate odjemalca Windows, imate možnost anonimnega brskanja, zaščite WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.), Izbiro strežnika in drugo.

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Bangkoku, smo odprli odjemalec Windows in izbrali protokol OpenVPN. Zdaj se lahko pomikate po seznamu držav, urejenih po abecedi. Nato lahko izberete mesto. Omrežje TorGuard vključuje nekaj strežnikov v Bangkoku. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila hitrost prenosa 27,86 Mbps.

Storitev TorGuard VPN je priljubljena v skupnosti za izmenjavo datotek. Vse je enostavno in enostavno, tako da lahko preprosto zaščitite spletno zasebnost. Pri mobilnih različicah so pogosto dodane funkcije. Za popoln dostop se lahko prijavite že za 4,99 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite TorGuard

5. Najboljši VPN, ki sprejema WeChat Pay: ibVPN

IBVPN

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,83 USD na mesec (56% popust)

ibVPN ni novinec na trgu. Podjetje, aplikacije, operacije in podpora imajo sedež v Romuniji (natančneje v Transilvaniji). To jih varno postavlja zunaj programa 14 oči, vendar uporabniku še vedno zagotavlja zaščito Evropske unije. Ima 63 strežniških lokacij, zato vas je ta majhen, a močan ponudnik pokril.

Čeprav ne ponujajo velike mreže, imajo še nekaj drugih funkcij, ki zagotavljajo veliko vrednost. Za eno so na voljo aplikacije za Windows, Mac OSX, Linux, Android in iOS, pa tudi razširitve za Opera in Chrome. Mnogim uporabnikom je všeč dejstvo, da so neodvisno podjetje. To pomeni, da niso povezani z naložbenimi skladi, gostovanjem, rudarjenjem podatkov ali drugimi podjetji, ki jih zanima zbiranje podatkov.

Nekatere funkcije, ki jih ponuja storitev, vključujejo številne različne protokole, dvojna VPN-ja, pametni DNS, KillSwitch, zaščito pred puščanjem WebRTC in še več. Kot lahko vidite, imajo številne napredne funkcije in storitev je odlična tako za novince kot za napredne uporabnike. ibVPN ponuja končni dostop za 4,83 dolarja na mesec s 15-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ibVPN

In tam imate najboljše VPN-je, ki sprejemajo WeChat Pay. Seveda ste vedno dobrodošli, da preverite naše seznam 10 najboljših za druge možnosti. Upoštevajte, da morda vsi ne sprejmejo WeChat Pay. Z branjem našega priročnika vam lahko pomagamo najti najboljše možnosti, ki bodo ustrezale vašim potrebam danes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map