Najboljši VPN-ji, ki sprejemajo Amazon Pay

Amazon PayAmazon Pay je spletna storitev za obdelavo plačil, ki je v lasti Amazona. Predstavljena na spletnem mestu Amazon.com, ki je bila predstavljena leta 2007, svoja prizadevanja osredotoča na to, da njihovi bazi omogočijo uporabo svojih računov Amazon na spletnih mestih zunanjih trgovcev. Za tiste, ki želite uporabiti storitev Amazon Pay za storitev VPN, vam lahko ponudimo možnosti. V hipu bomo podrobneje preučili možnosti. Preden si omislimo, pa si oglejte naš hitri seznam najboljših VPN-jev, ki sprejemajo Amazon Pay.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
3ibVPN4,83 USDNordVPN63Potrditveno poljePotrditveno polje

Seveda je Amazon Pay na voljo v Avstriji, Belgiji, Cipru, Nemčiji, na Danskem, v Španiji, Franciji, na Madžarskem, v Luksemburgu, Republiki Irski, Indiji, Italiji, na Japonskem, Nizozemskem, Portugalskem, Švedskem, v Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike. To pomeni, da obstaja veliko možnosti za uporabo, še posebej, ker je Amazon eden izmed prvih 10 trgovcev na drobno na svetu. Na srečo obstaja nekaj ponudnikov, ki sprejemajo priljubljen način plačila.

Zdaj pa si poglejmo najboljše možnosti VPN, ki sprejemajo Amazon Pay:

1. Najboljši VPN, ki sprejema Amazon Pay: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

 

2. Najboljši VPN, ki sprejema Amazon Pay: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec, skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

3. Najboljši VPN, ki sprejema Amazon Pay: ibVPN

IBVPN

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,83 USD na mesec (56% popust)

ibVPN ni novinec na trgu. Podjetje, aplikacije, operacije in podpora imajo sedež v Romuniji (natančneje v Transilvaniji). To jih varno postavlja zunaj programa 14 oči, vendar uporabniku še vedno zagotavlja zaščito Evropske unije. Ima 63 strežniških lokacij, zato vas je ta majhen, a močan ponudnik pokril.

Čeprav ne ponujajo velike mreže, imajo še nekaj drugih funkcij, ki zagotavljajo veliko vrednost. Za eno so na voljo aplikacije za Windows, Mac OSX, Linux, Android in iOS, pa tudi razširitve za Opera in Chrome. Mnogim uporabnikom je všeč dejstvo, da so neodvisno podjetje. To pomeni, da niso povezani z naložbenimi skladi, gostovanjem, rudarjenjem podatkov ali drugimi podjetji, ki jih zanima zbiranje podatkov.

Nekatere funkcije, ki jih ponuja storitev, vključujejo številne različne protokole, dvojna VPN-ja, pametni DNS, KillSwitch, zaščito pred puščanjem WebRTC in še več. Kot vidite, imajo številne napredne funkcije in storitev je odlična tako za novince kot za napredne uporabnike. ibVPN ponuja končni dostop za 4,83 dolarja na mesec s 15-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ibVPN

In tam imate najboljše VPN-je za uporabo, ki sprejemajo Amazon Pay. Seveda lahko vedno preverite naše seznam 10 najboljših za druge možnosti. Ne pozabite le, da vsi na našem seznamu najboljših 10 ne sprejemajo Amazon Pay. Z branjem našega priročnika vam lahko pomagamo najti najboljše možnosti in pravega ponudnika, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map