Najboljši blokiranji oglasov VPN

Blokator oglasovKot verjetno veste, lahko spletni oglasi močno vplivajo na vašo brskalniško dejavnost v spletu. Od ciljanih oglasov Googla in Facebooka do zlonamerne programske opreme, ki jo najdete pri kodiranju skritih slikovnih pik, so oglasi povsod. Nekateri niso zlonamerni, vendar bodo tudi upočasnili vašo napravo ali sistem. Obstaja več načinov, kako jih blokirati, in vsi bi morali delovati dostojno. Vendar je najboljši način, da jih blokirate z uporabo VPN-ja. V hipu bomo spregovorili o tem več. Najprej si oglejte seznam najboljših zaviralcev oglasov VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,49 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Kot smo omenili, obstaja več različnih vrst zaviralcev oglasov. Tisto so:

 1. Blokatorji oglasov na osnovi brskalnika – Kar zadeva rešitve, je to daleč najbolj priljubljena možnost. Primer tega je priljubljeni uBlock Origin. Če pa ne uporabljate podprtega brskalnika, boste morda imeli težave s temi. Upoštevajte, da te vrste brezplačnih zaviralcev oglasov gradijo podjetja sama.
 2. Usmerjevalniki ali zaviralci oglasov za naprave – Če uporabljate določene vrste naprav ali usmerjevalnike, nekateri podpirajo blokiranje. Poleg tega, če uporabljate Raspberry Pi, lahko zaženete Pi-hole.
 3. Blokatorji oglasov VPN – V tem primeru VPN-ji lahko blokirajo oglase na več različnih načinov. Običajno je prek strežniškega omrežja, odjemalca VPN in prek dodatkov brskalnika.

Zdaj si bomo ogledali, kako trije ponudniki na našem seznamu obravnavajo blokiranje oglasov.

 • NordVPN – Blokira oglase prek zahtev DNS.
 • CyberGhost – Poišče notranji promet in spremeni zahteve za določene domene.
 • Zasebni dostop do interneta – Blokira oglase prek DNS-zahtev

Kaj je najboljši Blokator oglasov VPN?

Če želite najbolje odgovoriti na to vprašanje, morate pogledati nekaj dejavnikov. Nato jih bomo analizirali in povedali, kakšen je najboljši blokator oglasov VPN.

 • Mobilne aplikacije in podpora za usmerjevalnike in naprave Amazon Firestick
 • Sposobnost obiskati požarne zidove, ki pomagajo blokirati oglase.
 • Stroga politika brez zapisov
 • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami, ki vas ščiti pred zlonamernimi oglasi
 • Velika in stabilna omrežja, da se izognete prekinitvam

Poglejmo si boljši blokator oglasov VPN.

1. Najboljši VPN za blokiranje oglasov: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

2. Najboljši VPN za blokiranje oglasov: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

3. Najboljši VPN za blokiranje oglasov: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec, skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Če si želite ogledati videoposnetke z Blokatorja oglasov, predlagamo uporabo VPN-ja. Zgoraj vidite več različnih razlogov. Zgoraj smo vam dali nekaj dobrih možnosti, druge pa lahko najdete na naših top 10 VPN seznam. Vsi bodo delovali pravilno, vendar smo se posebej odločili za sodelovanje z Blokatorjem oglasov. Tako lahko dosežete najboljše možne hitrosti, ne glede na to, iz katere regije želite gledati. Preberite naš vodič, ki vam bo pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map