Najboljša VPN-ja za Brazilijo

BrazilijaBrazilija je največja država v Južni Ameriki. Široka kulturna in podnebna raznolikost je spodbudila njihovo turistično industrijo, zaradi česar je postala svetovna destinacija za počitnice in poslovna potovanja. Rio de Janeiro in amazonski deževni gozd sta v Braziliji zelo priljubljena kraja za obisk. Na leto potuje več kot šest milijonov ljudi, ki ustvarijo nekje v bližini šest milijard ameriških dolarjev na leto. Tudi cenzura je težava, saj brazilska vlada blokira dostop do spletnih mest, kot je YouTube, in aplikacij, kot je WhatsApp. Obiščite cenzuro in geo bloke z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2CyberGhost2,75 USDPIA112Potrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5MočanVPN4,37 dolarjaMočanVPN46Potrditveno polje

Obstaja nekaj razlogov za uporabo VPN, medtem ko ste v Braziliji. Prvi razlog bi bil za varnost. Ne glede na to, ali živite v državi ali samo obiskujete, bo VPN vaše podatke varoval s šifriranjem. Ni vam treba dolgo poslušati, da slišite ljudi, kako govorijo o tem, kako so potovali v tujino in so bili njihovi osebni podatki ogroženi. Obstaja veliko ljudi, ki iščejo kakršno koli priložnost za pridobitev svojih osebnih podatkov. Lahko bi rekli: “Ok, to razumem, ampak kako mi bo to pomagalo pri povezovanju z drugimi trgi?”

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomagajo obiskati geo-bloke in cenzuro. Ker vlada rad prepoveduje aplikacije in spletna mesta, bi vam bilo običajno onemogočeno, da bi jih videli ali uporabljali. Če se povežete z VPN na drugem mestu, se lahko izognete tem omejitvam in uživate v stvareh, kot bi jih običajno.

Tam imate dva najboljša razloga za uporabo VPN-ja, ko ste v Braziliji. Vendar pa lahko s časom odkrijete načine uporabe. Od zaščite zasebnosti do obvladovanja cenzure in geoblokov je uporaba VPN dobra ideja. Zdaj, ko vidite, zakaj je pomembno, se pogovorimo o tem, kaj iskati.

Kateri je najboljši VPN za Brazilijo?

Da bi najbolje odgovorili na to vprašanje, je treba upoštevati več dejavnikov. Nato vam lahko pokažemo naš seznam najboljših VPN-jev za Brazilijo.

 • Velika in trdna omrežja, ki vam bodo pomagala preprečiti prekinitve povezave
 • Stroga politika brez dnevnikov, kar pomeni, da VPN ne sledi uporabi
 • Hitri strežniki v Rio De Janeiru in Sao Paulu.
 • Sposobnost gledanja vsebine z omejenimi geografskimi vsebinami, športom zatemnjenimi ali prepovedanimi
 • Močno vojaško šifriranje za zagotovitev zasebnosti uporabnika
 • Aplikacije za mobilne naprave z več platformami, ki vključujejo Amazon Firestick

Skočiva noter in si oglej najboljše VPN-je za Brazilijo.

1. Najboljši VPN za Brazilijo: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti v Braziliji ExpressVPN

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek »Vse«, odprite Amerike in nato odprite Brazilijo. Ko smo v Sao Paulu testirali enega od brazilskih strežnikov, je bila hitrost 120,87 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo za DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Brazilijo: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Brazil test hitrosti

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Braziliji, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Brazilije in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov tam. Omrežje CyberGhost vključuje strežnike v Rio De Janeiru. Tam smo se povezali s strežnikom in dobili hitrost 119,19 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

3. Najboljši VPN za Brazilijo: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

HIA test hitrosti PIA

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je naša hitrostna preizkušnja pokazala, da PIA v Sao Paulu deluje dobro. Ko smo se povezali s strežnikom tam, smo dobili hitrost 126,69 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Brazilijo: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V Braziliji živi veliko ljudi in številne VPN službe imajo strežnike tam. To vključuje IPVanish. Iz osebnega znanja vam lahko povemo, da bo delovalo dobro, ne glede na to, na katerem območju Brazilije se nahajate. V Južni Ameriki lahko pričakujete hitrejše strežnike in več strežniških lokacij kot številne druge storitve VPN. Zaradi teh razlogov smo v Braziliji izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti, ki jih lahko uporabimo.

IPVanish poleg pokritosti v Južni Ameriki gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje proizvaja velike hitrosti v Južni Ameriki in Evropi, ko izvajamo preizkuse hitrosti. Po vsej regiji boste našli več lokacij strežnikov. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Preskus hitrosti v Braziliji IPVanish

IPVanish gosti številne strežnike na zgoraj omenjenih lokacijah in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Če vidite strežnike, ki imajo v imenu strežnika črko “a”, so ti najhitrejši. Na primer, iskali bi enega, označenega podobno kot koncern-a01.ipvanish.com. (nahaja se v Rio De Janiero). V večini primerov boste opazili, da so »a« strežniki najhitrejši. Tam smo preizkusili IPVanish strežnik, gig-a04 in ugotovili, da je hitrost 89,72 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Brazilijo: StrongVPN

MočanVPN

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,37 USD na mesec (41% popust)

Sedež podjetja StrongVPN je v Združenih državah Amerike in ima eno najboljših omrežij VPN v državi. Podjetje je uporabnike v preteklosti zaračunavalo na podlagi števila lokacij strežnikov in protokolov. To se je spremenilo, saj StrongVPN zdaj članom ponuja popoln dostop do svojega omrežja s stotinami strežnikov po vsem svetu.

Najnovejši dodatek storitvi StrongVPN je funkcija StrongDNS. Vsi, ki se prijavijo na račun StrongVPN, prejmejo tudi brezplačen dostop do StrongDNS, ki je pametna storitev DNS, ki se uporablja za izogibanje geo-omejitvam. Odlična rešitev je za tiste, ki nameravajo potovati zunaj ZDA in želijo dostopati do Netflixa.

Močan test hitrosti v Braziliji

StrongVPN gosti nekaj strežnikov v Braziliji. Žal ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega boste želeli klikniti spustni seznam strežnika, izbrati Brazilijo in nato v Rio De Janeiru. Za najboljšo učinkovitost smo izbrali OpenVPN UDP. Po povezavi s strežniki v državi smo hitrost preizkusili v Rio De Janeiru. Predstava je znašala 19,41 Mbps.

StrongVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Uživate lahko v neomejenem VPN in brezplačnem dostopu do SmartDNS za primerno ceno. Za nove uporabnike velja 7-dnevno jamstvo vračila denarja.

Obiščite StrongVPN

Vabimo vas, da preberete naš seznam top 10 VPN storitve, če želite več predlogov, vendar menimo, da boste zadovoljni s katerim koli VPN-jem v tej objavi. Izbrali smo jih med drugimi vodilnimi storitvami VPN, ki temeljijo na varnosti (pravilnik dnevnika in šifriranje), razpoložljivosti lokacij strežnika, hitrosti, zanesljivosti in ceni. Iskali smo tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN v regiji. Želeli boste zanesljivega ponudnika VPN, ki bo poleg hitrega omrežja za predvajanje HD vsebin v drugih državah pomagal varovati vašo spletno zasebnost. Storitve, ki smo jih delili v tej objavi, so najboljši VPN-ji za zasebnost in deblokiranje geo-omejitev za priljubljena spletna mesta za pretakanje po vsem svetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map