Najboljša VPN-ja za Atene, Ga

Atene, GaAtene, Georgia je srednje veliko mestno okrožje, ki se nahaja 70 milj severno od Atlante. Trenutno ima približno 125.000 prebivalcev. Obstaja več stvari, zaradi katerih je mesto privlačen kraj za obisk. To vključuje številna tehnološka podjetja, Univerzo v državi Georgia (UGA) in še več. Če zaradi fakultetnega nogometa ali drugih razlogov načrtujete izlet v mesto, boste verjetno nekje naleteli na javni WiFi. Preden preverite, najprej uporabite VPN. V kratkem vam bomo povedali, zakaj. Medtem si oglejte naše izbire najboljših VPN-jev za Atene.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Leta 1785 je Generalna skupščina Gruzije podelila listino Univerzi v Gruziji kot prvo državno podprto univerzo. Šestnajst let pozneje je skrbniški odbor univerze izbral mesto na hribu nad Cedar Shoals. John Milledge, eden od skrbnikov in kasnejši guverner države, je kupil 633 hektarjev in ga podaril univerzi. Okolico Aten je poimenoval po platonski akademiji Platon.

Gospodarsko in kulturno ima srednje veliko mesto nekaj stvari. Obiskovalci območja uživajo v Državnem botaničnem vrtu v državi Georgia, v muzeju umetnosti Georgia, baru Globe, na glasbeni sceni, na Univerzi v Gruziji in še več. Seveda lahko vedno poiščete 70 milj do Atlante, če želite. Kot vidite, je mesto odraščalo okoli fakultete.

Kljub vsem odličnim stvarem v mestu se boste morda znašli z nekaj izpadi v mestu. V tem primeru je uporaba javne WiFi pogosta. Na srečo je na tem območju veliko podjetij, ki svojim pokroviteljem ponujajo brezplačen WiFi. To je super za vse, vključno s kibernetskimi kriminalci. Stavite lahko, da jih veliko čaka, da pridobite svoje zasebne podatke. Ko uporabljate VPN, ustvarite varno in šifrirano povezavo do želenega strežnika. To bo komu otežilo krajo vaših občutljivih podatkov.

Drugi razlog, da želite uporabiti VPN, je, da se izognete geo-omejitvam. Vas je požarni zid kdaj blokiral, da bi videl nekaj, kar želite videti? To je geografska omejitev. Pogosti so v šolah, kot so UGA, podjetja, druge organizacije in celo nekatere države. Če v tem primeru uporabljate VPN, bo programska oprema za blokiranje pomislila, da se nahajate drugje. Tako lahko vse normalno uživate.

Zdaj imate dva največja razloga za uporabo VPN-ja. Od zaščite zasebnosti do obvladovanja geo-blokov in omejitev je uporaba VPN-ja dobra ideja. Ne glede na to, katero storitev ste izbrali, morate upoštevati nekaj stvari, preden izberete.

Za začetek VPN-ji za zaščito svojih članov uporabljajo protokole šifriranja. OpenVPN protokol je najboljša izbira in to boste želeli storiti, kadar je le mogoče. Skoraj vsak ponudnik vam bo ponudil to možnost. Če vam ponudniki ponudijo različico TCP in UDP, bosta oba opravila svoje delo, kot je bilo predvideno. Razlika je v tem, da je UDP najhitrejši, kar je pomembno, če poskušate pretakati katero koli vsebino višjega cenovnega razreda. Če imate težave s povezavo, je TCP boljša možnost za vas.

1. Najboljši VPN za Atene: IPVanish

IPVanish

Atene imajo dobro gospodarstvo, vključno s tehnologijo, vendar je še vedno razmeroma majhno. Zaradi tega bomo izbrali strežnik v Atlanti. Strežnike IPVanish v Atlanti uporabljamo ves čas, odkar je naša pisarna v tej bližini. Iz izkušenj lahko povemo, da so strežniki v Atlanti hitri in zanesljivi. Prav tako boste ugotovili, da ima IPVanish v Združenih državah več strežniških lokacij, kar je približno vsaka druga storitev VPN. Zaradi tega so odlična možnost za uporabo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish v Atlanti gosti 48 strežnikov (spet zato, ker je to najbližje mesto) in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer atl.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Atlanti in ugotovili, da je hitrost znašala 63,76 Mbps na naši kabelski internetni povezavi, ki doseže približno enako hitrost.

Preskus hitrosti IPVanish Atlanta

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. Člane krije 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za Atene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah, ki pomagajo zaščititi zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Atlanto (saj je najbližje večje mesto). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Atlanta. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Atlanti in hitrost je bila 58,49 Mbps.

Test hitrosti ExpressVPN Atlanta

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN v Atenah: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito Wi-Fi-ja, anonimni hudournik, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Atlanti, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje 8 strežnikov Atlante. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 57,65 Mbps, kar je v skladu z drugimi storitvami na našem seznamu.

CyberGhost Atlanta test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite pravkar 3,50 USD na mesec med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN v Atenah: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti 39 strežnikov v Atlanti. Žal odjemalec NordVPN ne prikazuje mesta strežnika. Vendar so nam prijazno posredovali številke strežnikov za Atlanto. Povezati se boste morali z enim od naslednjih strežnikov: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlažji način za izbiro določene številke strežnika je, da v aplikaciji izberete zavihek »Strežniki« in nato rezultate razvrstite po abecednem vrstnem redu. Nato se lahko pomaknete navzdol in izberete katero koli številko strežnika, ki smo jo navedli zgoraj. Lahko vidite odstotek časa nalaganja in razdaljo do vsakega strežnika. Preizkusili smo ameriški strežnik # 370 v Atlanti in ugotovili, da je zmogljivost precej dobra s hitrostjo prenosa 60,11 Mb / s..

NordVPN test hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 3,99 USD na mesec z 24-mesečnim članstvom.

Obiščite NordVPN

5. Najboljši VPN v Atenah: StrongVPN

MočanVPN

Sedež podjetja StrongVPN je v Združenih državah Amerike in ima eno najboljših omrežij VPN v državi. Podjetje je uporabnike v preteklosti zaračunavalo na podlagi števila lokacij strežnikov in protokolov. To se je spremenilo, saj StrongVPN zdaj članom ponuja popoln dostop do svojega omrežja s stotinami strežnikov po vsem svetu.

Države LokacijeServersUSA Lokacije strežnika Programska opremaMesetletnikRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows7,50 USD52,49 USD7 dan

Najnovejši dodatek storitvi StrongVPN je funkcija StrongDNS. Vsi, ki se prijavijo na račun StrongVPN, prejmejo tudi brezplačen dostop do StrongDNS, ki je pametna storitev DNS, ki se uporablja za izogibanje geo-omejitvam. Odlična rešitev je za tiste, ki nameravajo potovati zunaj ZDA in želijo dostopati do Netflixa.

StrongVPN gosti 20 strežnikov v Atlanti. Ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega boste želeli klikniti spustni seznam strežnika in izbrati Združene države Amerike – Atlanta. Za najboljšo učinkovitost smo izbrali OpenVPN UDP. Po povezavi s strežnikom v Atlanti smo preizkusili svojo hitrost in ugotovili, da znaša 59,97 Mbps.

Močan test hitrosti v Atlanti

StrongVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Uživate lahko v neomejenem VPN in brezplačnem dostopu do SmartDNS za samo 7,50 USD na mesec ali 52,49 USD na leto. Letni račun se izvede samo 4,37 USD na mesec. Nove uporabnike krije garancija za vračilo denarja brez odpiranja.

MočanVPN

Seveda obstajajo tudi druge možnosti, ki jih najdete v naši top 10 VPN seznam storitev. Ne verjamemo, da vam bo treba. Izbrali smo možnosti, ki temeljijo na hitrosti, zanesljivosti, ceni in varnosti. Naša izbira so ponudniki s strežniki, ki se nahajajo v bližini Aten. Tako boste našli najboljše hitrosti. Po naši izbiri imajo vsi ponudniki odlične mreže in vsi so dobro znani. Če nameravate pretakati vsebino, potrebujete dobre hitrosti. Nihče ne želi videti zamud zaradi pufranja. Bodite prepričani, da ste izbrali ponudnika z dobrim ugledom. Z našo pomočjo vam lahko pomagamo, da vas obvestimo o najboljših možnostih.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map