Najboljša VPN-ja za Ann Arbor

Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan je šesto največje mesto v državi. Prebivalstvo ima približno 114 km in se nahaja 45 milj zahodno od Detroita. Mestno gospodarstvo se močno osredotoča na visoke tehnologije in dom je univerze v Michiganu. Po naključju se prebivalstvo sramežljivo od skupnega števila ljudi, ki se bodo uvrstili na stadion UM, imenovan “Velika hiša”. Če se nameravate odpraviti na izlet v Ann Arbor in želite uporabljati javni WiFi, se najprej povežite z VPN. Preden delimo podrobnosti, zakaj je to pomembno, si oglejte najboljše VPN-je za Ann Arbor.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3MočanVPN4,37 dolarjaMočanVPN46Potrditveno poljePotrditveno polje
4VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280

Tako kot mnoga mesta v ZDA so tudi Indijanci naselili območje, ki je zdaj Ann Arbor. Vendar sta leta 1824 kopenski špekulanta John Allen in Elisha W. Rumsey ustanovila mesto. Odločili so se, da bodo mesto poimenovali po svoji ženi (obe sta poimenovali Ann) in stojnicah hrastov. Kmalu po tem letu 1837 se je univerza v Michiganu preselila v Ann Arbor iz Detroita.

Kot ugibate, to pomeni, da je identiteta mesta tesno povezana z univerzo. Danes univerza v Michiganu zaposluje več kot 26% prebivalcev mesta. Visoka tehnologija, zdravstvene storitve in biotehnologija so glavni deli mestnega gospodarstva. Na območje jih pritegnejo raziskave univerze & dolarjev za razvoj, pa tudi diplomantov. Nogomet Wolverines je seveda velik tudi na tem področju.

Če se znajdete v Ann Arbor, ne boste imeli težav pri iskanju podjetij, ki ponujajo brezplačen WiFi. Za uporabnike je to lahko odlična stvar, lahko pa tudi za cybercrooks. Obstaja ogromno ljudi, ki čakajo, da dobijo vaše zasebne podatke. Ko uporabljate VPN, vzpostavite povezavo z varnim in šifriranim strežnikom. Zato tatovi izredno težko ukradejo vaše občutljive podatke.

Drug pomemben razlog je, da vam pomagamo obiskati geo-bloke. Če ste že kdaj obiskali neko spletno mesto in bili blokirani, verjetno že veste, kaj so to. Medijska podjetja, organizacije in celo nekatere države vas bodo preprečile, da bi s pomočjo požarnega zidu videli nekaj, česar nočejo. V tem primeru vam bo VPN pomagal, da se povežete s strežnikom na drugem mestu. Tako lahko programsko opremo za požarni zid zavedete, če želite videti, kaj bi radi videli.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Ann Arbor.

1. Najboljši VPN za Ann Arbor: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN Chicago test hitrosti

Ko uporabljate aplikacijo ExpressVPN, lahko izberete mesto mesta, s katerim se želite povezati. Čeprav se ne morete povezati z določenim strežnikom, bo odjemalec VPN izbral najboljšo možnost za vas. V tem primeru boste želeli izbrati strežnik v Chicagu (saj je s strežnikom ExpressVPN najbližje mesto). Številni strežniki so navedeni na priporočenih strežnikih, vendar mest v Chicagu morda ni. Če želite najti mesto, pojdite na zavihek »Vsi«. Zdaj lahko v iskalno vrstico »Chicago« vtipkate. Ko to storite, bo potegnil lokacije v Chicagu. Kot lahko vidite spodaj, je bil v Chicagu naš test hitrosti in hitrost je bila 58,03 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Ann Arbor: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

Ann Arbor je odlično območje s številnimi tehnološkimi podjetji. Vendar tam nimajo svojih strežnikov. V tem primeru se povežemo s strežnikom v Clevelandu v Ohiu, ker je le 117 milj. Lahko bi uporabili tudi Chicago, vendar je skoraj podvojena razdalja. Storitev je v okolju precej dobra, ne glede na to, kje v regiji ste. IPVanish ima v ZDA več lokacij strežnikov kot druga podjetja na našem seznamu. Zaradi tega so ena izmed naših najboljših odločitev za uporabo v kraju Ann Arbor.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish test hitrosti v Detroitu

IPVanish v Clevelandu gosti 3 strežnike in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Ko smo v Clevelandu preizkusili strežnik IPVanish, cle-c03 in smo ugotovili, da je hitrost znašala 63,20 Mbps. To je blizu največje hitrosti naše kabelske internetne povezave.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

3. Najboljši VPN za Ann Arbor: StrongVPN

MočanVPN

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,37 USD na mesec (41% popust)

Sedež podjetja StrongVPN je v Združenih državah Amerike in ima eno najboljših omrežij VPN v državi. Podjetje je uporabnike v preteklosti zaračunavalo na podlagi števila lokacij strežnikov in protokolov. To se je spremenilo, saj StrongVPN zdaj članom ponuja popoln dostop do svojega omrežja s stotinami strežnikov po vsem svetu.

Najnovejši dodatek storitvi StrongVPN je funkcija StrongDNS. Vsi, ki se prijavijo na račun StrongVPN, prejmejo tudi brezplačen dostop do StrongDNS, ki je pametna storitev DNS, ki se uporablja za izogibanje geo-omejitvam. Odlična rešitev je za tiste, ki nameravajo potovati zunaj ZDA in želijo dostopati do Netflixa.

Močan test hitrosti v Detroitu

StrongVPN gosti številne strežnike, ki se nahajajo v Chicagu (Ponovno, saj je najbližje Ann Arbor). Žal ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega boste želeli klikniti spustni meni lokacije strežnika in izbrati Združene države Amerike – Chicago. Za najboljšo predstavo smo izbrali OpenVPN UDP. Po povezavi s strežnikom tam smo preizkusili svojo hitrost in ugotovili, da znaša 61,74 Mbps.

StrongVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Uživate lahko v neomejenem VPN in brezplačnem dostopu do SmartDNS za samo 7,50 USD na mesec ali 52,49 USD na leto. Letni račun znaša le 4,37 dolarja na mesec. Za nove uporabnike velja 7-dnevno jamstvo vračila denarja.

Obiščite StrongVPN

4. Najboljši VPN za Ann Arbor: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA test hitrosti vzhodnega Lansinga

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti 175 strežnikov VPN v ZDA, vključno z več strežniki na območju Lansing (saj je le 50 milj od Ann Arbor). Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v “Location Mode” in za začetek izbrati “Change Location”. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Lansing. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika ZDA, Michigan, Lansing. Povezali smo se s strežnikom v Lansingu in izvedli test in ugotovili, da je hitrost 45,20 Mb / s.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

Zgoraj vidite najboljše razpoložljive možnosti za uporabo v kraju Ann Arbor. Glede na to lahko vedno pobližje pogledate naše top 10 VPN seznam storitev za druge možnosti. Vseeno vam ne bi bilo treba. Ker smo se odločali na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in lokacije strežnika. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Vsi imajo odlične mreže, ker so vsi dobro znani. Z našimi predlogi ne morete iti narobe. Dobre hitrosti so pomembne, če nameravate pretakati HD vsebino ali preprosto ne želite naleteti na težave z varovanjem. Pazite le, da izberete ponudnika z dobrim ugledom. Z našo pomočjo se lahko odločite trdno, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map