5 najboljših VPN-jev za Rainbow Six Siege

Tom Clancy Rainbow SixRainbow Six Siege Toma Clancyja je zelo priljubljen strelec v seriji. Na voljo je na PC, PS4 in Xbox One. Rainbow Six Siege je izredno konkurenčen in najnovejša sezona se začne 7. junija 2018. Z novim tekmovanjem, ki je v teku, bo verjetno igralo več ljudi. Zaradi tega lahko pride do več zamud in počasnih povezav. Za rešitev te težave priporočam VPN. VPN vam omogoča, da spremenite svoj IP naslov v drug IP na želeni lokaciji. Če se približate strežniku, na katerem igrate, lahko zmanjšate zaostanek in izboljšate povezljivost. Ker ne gre za vaš IP, VPN uporabnika tudi ščiti pred napadi DDoS. VPN bo pomagal osebi pri prehodu na požarne zidove v službi ali šoli in geografskih omejitvah, ki blokirajo igro.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Rainbow Six Siege Toma Clancyja je zelo zapleten in konkurenčen strelec. Ima veliko načinov igre. Razmere so način prakse brez povezave. Casual je spletni način, v katerem se lahko igra vsakdo. Iger je 5v5 in najboljše pet. V Casualu obstajajo tri različne vrste iger, ki jih je mogoče igrati. Bomba, ki je moj osebni favorit, postavlja ekipe drug proti drugemu. Napadalci lahko zmagajo z izločitvijo druge ekipe ali z zasaditvijo in zaščito defuzatorja v cilju. Branilci zmagajo tako, da izločijo drugo ekipo, drugi ekipi preprečijo zasaditev ali razbijejo odmrzovalnik. Talec je podoben, vendar napadalci poskušajo talca odvzeti branilcem. Način za zmago je bodisi z ubijanjem druge ekipe bodisi z izpolnitvijo zahteve ekipe za krajo ali zaščito talca. Ne ubijajte talca ali bo to povzročilo takojšnjo izgubo kroga za vašo ekipo. Zadnji način igre je Secure Area. Napadalci skušajo ukrasti cilj tako, da stojijo v njem, medtem ko ga branilci skušajo zaščititi. Igro lahko dobite z ubijanjem druge ekipe ali z ujetjem / zaščito cilja. Tekme po meri so na voljo tudi, vendar morate biti udeleženi v njih 5. stopnje. Lahko so bolj prilagojene in nimajo nekaterih omejitev, ki jih najdemo v drugih načinih.

Drugi glavni način je uvrščen. To je rezervirano za vsakogar 20 in višje ravni. Prav tako je izjemno konkurenčen z visoko krivuljo učenja. Ljudje, ki igrajo to, so običajno bolj izkušeni in igro izjemno dobro poznajo. Ima enake načine igre kot Casual, vendar so na voljo tudi druga posebna pravila. Moštvo mora zmagati v dveh krogih in igra se bo nadaljevala v nedogled, dokler se ne zaloti zastoj. Minimalno število krogov, potrebnih za zmago, je 4. Prav tako ima na voljo manj zemljevidov v primerjavi s priložnostnimi, skupaj z manj časa na voljo za vsak krog. Rainbow Six Siege ima sistem razvrščanja. Gre v vrstnem redu bakra, brona, srebra, zlata, platine in diamanta.

Rainbow Six Siege Toma Clancyja ima veliko operaterjev. V igri je trenutno 41 operaterjev z edinstvenimi sposobnostmi in slogi igranja. Na obeh igrah je 20 branilcev, 20 napadalcev in en operater. Recruit je edini operater, ki ga lahko igra več ljudi hkrati. Vsak operater je prilagodljiv z različnimi kožami, orožjem in drugimi dodatki. Odklenete jih lahko s programom Renown, kupite pa jih lahko tudi.

Še enkrat bi rad priporočil VPN za Rainbow Six. VPN vam omogoča, da spremenite svoj IP na drugega na zagotovljenih lokacijah strežnika. Če izberete enega blizu mesta, kjer je strežnik za igre, lahko potencialno izboljšate zaostajanje in hitrost povezave. Prednost zaščite pred napadi DDoS bodo dobili tudi elitni igralci. VPN vam bo pomagal tudi preseči kakršne koli geografske omejitve ali požarne zidove, ki preprečujejo igranje igre v šoli ali na delu.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Rainbow Six Siege.

1. Najboljši VPN za Rainbow Six: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Rainbow Six: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Rainbow Six: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Uporabljamo odjemalca za Windows PIA in ni kaj dosti v smislu nastavitve in uporabe. Vendar storitve ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite spodaj, je mreža PIA na ključnih lokacijah po ZDA precej hitra.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Rainbow Six: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Rainbow Six: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Rainbow Six Siege Toma Clancyja je intenziven spletni strelec. Igra je tekmovalna in zelo strateška. Vsaka odločitev, ki jo sprejmete, je izredno pomembna, saj je lahko razlika med izgubo ali zmago. Rainbow Six Siege ponuja veliko znakov, zemljevidov, prilagoditev in načinov. Razvijalci nenehno prihajajo z novimi operaterji. Rainbow Six Siege je vznemirljiv strelec, za katerega sem prepričan, da vam bo všeč in vašim prijateljem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map