5 najboljših VPN-jev za H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 je bila ena prvih iger Battle Royal. Pred kratkim je bil na PS4 postavljen brezplačno. V Steamu je že nameščena računalniška različica in prihajajo Xbox One. H1Z1 je zbral ogromno sledilcev, zato so strežniki naleteli na težave z zamikom, dolgimi časi nalaganja in slabimi povezavami. Za odpravo teh težav priporočam VPN. Ko se povežete s strežnikom VPN, vam bo dodelil IP naslov v tej regiji. Če izberete lokacijo blizu strežnika, na katerem igrate, lahko zmanjšate zaostanek, izboljšate čas pinga in poskrbite za veliko težav s povezavo. Ker ni vaš IP, prejmete tudi zaščito pred DDoS napadi. S tem boste zagotovili hiter in varen igralec tako za priložnostne kot za profesionalne igralce.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

H1Z1 ima tri glavne načine igre na PS4. Ima solo, duete in skupine po pet. Vsaka igra podobno. V solo ste proti 100 igralcem, ki poskušajo biti zadnji za preživetje. V duetih in peticah ste z ekipo, cilj pa je enak. Upoštevajte, da lahko dvojake in petice igrate sami, saj vas bo igra dodala skupaj z drugimi igralci ali pustila, da igrate z manj člani v svoji ekipi. Če se ne morete povezati z isto igro kot vaši prijatelji, priporočam, da znova zaženete aplikacijo. Vsakič, ko sem to storil, sem odpravil napako.

Ko začnete igro, boste lahko padli na lokacijo. Na zemljevidu vas bodo pustili naključno mesto, vendar bo z vašo ekipo. Naučil sem se, da gre na konzoli najhitrejši način padalstva vstran. Hitro in natančneje se boste premikali. Ko udarite ob tla, boste želeli iskati opremo. Vzemite oklep, zdravstvene pakete, čelado, nahrbtnik in orožje. Zgrabite kolikor lahko, da si pomagate na poti. Redkost opreme gre v tem zaporedju: bela, zelena, vijolična, zlata, zlato je najbolj redko. Najboljši način za iskanje zelenih kapljic je v vojaških zabojih. Ko ste blizu ene, boste dobili radijske motnje. Kar se tiče vijoličnih in zlatih predmetov, lahko najdete večino tistih v kapljanju ponudbe, ki se proti koncu tekem močno borijo. Vijolične kapljice bodo najprej na vrsti in obilnejše so. Do zlatih kapljic je težko priti in vključujejo samo en zlati kos skupaj z več vijoličnimi predmeti.

V igri je vidno, da morate hitro potovati po velikem zemljevidu. Najdete lahko ATV-je, džipe, tovornjake in osebne avtomobile. ATV-ji so zelo hitri, vendar ne nudijo zaščite. Džipi so hitrejši, vendar jih je lažje zasukati. Tudi iz njih je težje streljati. Tovornjaki so počasni, vendar jih je težko prevrtati in z njih je enostavno streljati. Copnovi avtomobili so zelo hitri, težko jih je prevrniti in dobro zaščiteni. Vsi avtomobili imajo nitro spodbudo za nujne primere. Edina spodnja stran vozil je, da se med vožnjo ne morete zdraviti.

Za hitrejšo igro krog strupenih plinov počasi zmanjšuje območje igranja v igri. Eden glavnih razlogov, da so avtomobili v igri, je, da se izogibajo plinu. S svojim vozilom boste morali ostati v krogu in si zagotoviti pokritje v pasjih bojih. Prepričajte se, da se pobegnete od svojega vozila, če je vžgano, ker ponavadi eksplodirajo. Ena od strategij za pridobitev avtomobila, ki mi je uspel, je, da ukradem enega od druge ekipe. To je precej enostavno. Večina igralcev se rada izide in strelja. To v vozilu nikogar ne pusti. Vse kar morate storiti je, da tečete proti njihovemu avtomobilu in ga vzamete med snemanjem. Prav tako jih boste želeli zagnati, če niste utrpeli veliko škode. To je večkrat delovalo za mojo ekipo in je pogosto dober način za odpravo ekip, hkrati pa ne prinaša veliko škode.

H1Z1 ponuja odličen igrivost. Ima veliko funkcij, ki ga ločujejo od drugih iger svojega žanra. Pričakujete lahko nekaj tehničnih težav, saj je H1Z1 tako nov na konzoli. Ima težave s povezljivostjo, zamikom in časom nalaganja, vendar je vse to mogoče popraviti. Igra je še vedno v beta različici in zagotovo se bo sčasoma izboljšala. H1Z1 je brezplačna igra, za katero sem prepričan, da boste uživali v igranju.

Še enkrat priporočam uporabo VPN-ja za predvajanje H1Z1. VPN vam bo priskrbel IP naslov z izbrane lokacije strežnika. Izboljšala bo tudi zaostajanje, znižala ping in vas zaščitila pred napadi DDoS. VPN vam lahko pomaga preprečiti geografske omejitve in požarne zidove v šoli ali na delu.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za H1Z1.

1. Najboljši VPN za H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za H1Z1: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za H1Z1: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za H1Z1: IPVanish

IPVanish

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

H1Z1 Battle Royale je priljubljena igra za PS4 in PC. Za Xbox One bo izšel v prihodnjih mesecih. H1Z1 je brezplačna za igranje in ena prvih v svojem žanru. Obstajajo trije načini igranja in več vsebine je vedno v delu. H1Z1 je zabavna igra, ki jo lahko igrate sami ali s prijatelji. Samo zaščitite zasebnost in zmanjšajte zaostanek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map