Најбољи ВПН-ови за Украјину

КијевУкрајина је највећа држава у потпуности у Европи. Становници су живели на подручју које је познато као модерна Украјина од 32.000 пре нове ере. Земља је независна од 1991. године распадом СССР-а. То ипак није спречило руског председника да покуша да поврати део тог подручја за Русију. Они су у периоду транзиције, прелазећи из комунистичког друштва у капиталистичко. Украјинска влада не прати интернет саобраћај, али то не спречава полицију да то чини, често без одговарајућег одобрења. Ако идете у посету Украјини или мислите да се тамо преселите, желели бисте да користите ВПН.


РанкВПН СервицеВПН Фан
ПрицеВиситСервер
ЛокацијеНе
ЛогсБровсер
ЕктенсионсСмарт
ДНС
1ЕкпрессВПН$ 6,67ЕкпрессВПН160Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
2НордВПН$ 3,49НордВПН87Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
3Приватни приступ интернету$ 2,85ПИА49Поље за потврдуПоље за потврду
4ЦиберГхост$ 2,75ЦиберГхост80Поље за потврдуПоље за потврду
5ИПВанисх$ 3,25ИПВанисх76Поље за потврду

Интернет у Украјини сматра се бесплатним. Другим речима, влада не спречава приступ вебу нити блокира ниједну веб локацију. Иако има само 33% засићености интернетом, земља је у првих 10 по брзини интернета. Како земља постаје имућнија, мора се постићи доста побољшања и напретка.

Пиратство у Украјини је распрострањено, толико да их је Међународна алијанса за интелектуално власништво (ИИПА) на листи приоритета уврстила на листу земаља. Могло би се ипак замислити да земља има већих проблема од бриге о дигиталном пиратерији. Чак и ако је постојало руководеће тело које је регулисало пиратерију, спровођење закона у Украјини је очигледно корумпирано. Каже се да ће многи тамошњи криминалци платити полицији да затвори очи и за мање и за веће злочине.

Као што смо споменули, ако планирате пресељење или посету Украјини, желели бисте да користите ВПН. То је због прилично неколико храбрих лопова у земљи. Неки од њих су знали да граде банкомате за крађу података о кредитним картицама. Коришћењем ВПН-а, креирате сигурну везу са сервером који може бити у другој земљи. Тада је ваш саобраћај шифрован, тако да можете чувати своје податке приватним од знатижељних очију хакера.

Иако Нетфлик још није у Украјини, можда ће ускоро доћи. Не објављујући се службено, популарна премиум стреаминг компанија регистровала је заштитни знак Нетфлик тамо. До тог тренутка, за приступ Нетфлику у Украјини, потребан вам је ВПН. Пошто се можете повезати са сервером у другој земљи, све што би требало да урадите је да се повежете са вашом омиљеном државом и могли бисте да преносите садржај. Чак и након покретања Нетфлик-а, ако желите да имате приступ великој библиотеци, једноставно бисте користили своју ВПН везу за то.

Ако смо разјаснили предности и употребе ВПН-а, требали бисте моћи да видите предности. Питање је, које изборе треба да донесете? Срећом, имамо неколико сјајних предлога за Украјину и објаснићемо неке од најбољих протокола који се користе. Наше опције имају прилагођене клијенте, тако да ће подешавање ВПН везе бити лако. Затим се ваше могућности своде на вашу сврху за коришћење једне.

Ако желите да деблокирате садржај, заштитите своју приватност и користите услуге стриминга као што је Нетфлик, препоручујемо вам да користите ЕкпрессВПН. Имају веома стабилне везе поред тога што имају веома велику ВПН мрежу. Такође не воде евиденције и нуде прекидач за укидање за најбоље опције приватности. ОпенВПН (УДП) је најбоља опклада за стриминг, али употреба ОпенВПН протокола била би ваша најбоља идеја кад год је то могуће. Ако ВПН користите путем мобилног уређаја, можете проверити и друге протоколе, укључујући ИКЕв2 и Л2ТП за сигурност.

Ако само желите да деблокирате гео-ограничен садржај, желећете да изаберете ЕкпрессВПН МедиаСтреамер. Функција Смарт ДНС помоћи ће вам да деблокирате садржај без благог губитка шифрирања. Не можемо вам искрено саветовати да идете без шифровања. Пошто је просечна нето брзина 1,1 мбпс, шифровање би била најсигурнија опција. Све док квалитет видеозаписа није угрожен, свака корист коју можете добити од повећања брзине превазилази слој сигурности који се додаје шифровањем.

Дакле, ту га имате. ВПН услуге пружају позитивне користи, попут шифрирања ваших података и њихове заштите и деблокирања садржаја који би у Украјини био ограничен. Нема на чему да провјерите наше топ 10 ВПН услуга списак за остале типове, али сумњамо да неће бити потребе. Користећи безбедност, брзину, цене и локације сервера као критеријуме, требало би да будете задовољни овим изборима, јер су они уопште најбољи.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map