Најбољи ВПН-ови за Турску

ИстанбулТурска је земља која се налази у западној Азији и која се граничи са осам различитих земаља. Иако је земља званично секуларна, 98% становништва је муслиманско. Оно што је значајно у вези са Турском су чињенице да је у питању демократија, а половина становништва је испод 30. Све наведено, земља има неке врло строге законе о употреби интернета. Ако путујете у ову динамичну земљу или ако живите тамо, добра ВПН услуга помоћи ће вам да се провучете кроз грубе тачке само у случају да турска влада поново забрани употребу друштвених медија.


РанкВПН СервицеВПН Фан
ПрицеВиситСервер
ЛокацијеНе
ЛогсБровсер
ЕктенсионсСмарт
ДНС
1ЕкпрессВПН$ 6,67ЕкпрессВПН160Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
2НордВПН$ 3,49НордВПН87Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
3Приватни приступ интернету$ 2,85ПИА49Поље за потврдуПоље за потврду
4ЦиберГхост$ 2,75ЦиберГхост80Поље за потврдуПоље за потврду
5ИПВанисх$ 3,25ИПВанисх76Поље за потврду

Постоји неколико великих питања о будућности са којима ће се суочити турски држављани. Прво питање долази због нестабилности у региону. Срећом за Турке, захваљујући доброј сигурности, проблеми се налазе унутар граница осталих земаља о којима је реч.

Турска економија је 15. по величини у свету. Са толико становника млађих од 30 година, технолошко поље и компаније које покрећу технологију покрећу земљу да постане водећа економска компанија у региону. Влада је такође понудила бројне подстицаје и улагања за унапређење области технологије, укључујући изградњу пословних паркова и давање тим компанијама статуса ослобођења од пореза. Турци су покренули већи део сопственог економског мотора, јер је чак 97% предузећа у Турској мала или средња, и запошљавају 4 / 5тине радне снаге.

Проблем је у томе што влада подстиче сав тај раст, а њихова политика задржавања података каже да се подаци морају чувати најмање две године. Такође имају могућност блокирања веб локација у само 4 сата. Уз ова правила, влада може надићи редовну забрану преко сајта, као што је случај са Иоутубеом прошле године, може блокирати одређени садржај на веб локацијама баш као што то може Кина. Последњи део ових строгих правила долази у облику политике дубоког инспекцијског пакета. То значи да имају могућност заобилажења алата за анонимно коришћење који би људи могли да користе за обилазак блокова или забрана. Сва ова правила постављена су без икаквог независног надзора.

Тако да у овом случају неодољива сила задовољава непокретни предмет. Тешко ми је да видим како земља која је тако технолошки памет истовремено могла бити толико ограничавајућа на саму ствар коју стварају. Да ли турска влада заправо очекује да ће се чврсто држати интернета? Постоје докази да су и друге земље урадиле баш ту ствар, тако да идеја није потпуно без преседана. Уз сав блокирани садржај, требали бисте бити у могућности користити добру ВПН услугу како бисте га деблокирали.

ВПН су важне у Турској из два разлога. Први разлог је безбедност интернета. Као што видите, влада има приступ свим мрежним активностима и све се то снима најмање две године. ВПН услуга би обуставила прикупљање података тако. Други разлог долази као начин за деблокирање садржаја. Будући да је јасно да ће турски парламент у блокади блокирати веб локације и одређени садржај, ВПН ће зауставити било какве прекиде као и дозволити вам да видите гео-блокирани стриминг садржаја омогућавајући вам да се повежете са другом државом.

Један од канала којем бисте добили приступ је премиум стреаминг услуга, Нетфлик. Иако Нетфлик жели да постане глобална служба, они су изјавили да немају планове за покретање свог сервиса у Турској. Ако желите да приступите гео-ограниченом садржају, потребна вам је претплата на Нетфлик и добар ВПН. Не пропустите ниједну од сјајних емисија, попут Оранге је Нова црна, или Хоусе оф Цардс.

Такође, ако сте из Турске или путујете у иностранство, или сте се недавно преселили ван земље, побрините се да не пропустите тренутак својих омиљених емисија. Набавите ВПН услугу тако да можете да прегледате неке канале који би обично били блокирани изван Турске, попут ЦНН Турк, Беиаз ТВ, Едесса ТВ, Стар ТВ, Ски Турк 360 и Схов ТВ само да бисте набројали неколико.

То је то. Јасно је да постоје важни разлози за коришћење ВПН услуге у Турској. Питање је које најбоље одабрати? Имамо неколико сјајних предлога за ВПН-ове и сви они имају прилагођене клијенте. Повезивање са њима је једноставно као избор земље и притискање тастера.

Постоји неколико питања која треба узети у обзир када бирате најбољи ВПН за Турску.

 1. Да ли планирате да користите услугу углавном због приватности? Ако је одговор на ово питање да, сви они имају сјајан ниво шифрирања, па ће било који од њих радити. Међутим, ОпенВПН протокол треба користити кад год је доступан.
 2. Да ли планирате да користите ВПН за П2П / БитТоррент апликације? Ако је тако, предложио бих ИПВанисх или приватни приступ интернету. Оба понуђача нуде не-записе и сваки има функцију пребацивања убивања у свом клијенту за додатни слој заштите приватности у случају да ВПН прекине везу.
 3. Да ли ћете преносити видео сервисе који нису доступни у Турској, попут Нетфлика? За одговор на ово бих предложио ИПВанисх или ЕкпрессВПН. ИПВанисх има најбржу мрежу у Северној Америци и широм Европе. ЕкпрессВПН укључује СмартДНС са својим ВПН-ом који ће вам помоћи да деблокирате канале без претјераног шифрирања.

Можете прочитати нашу листу топ 10 ВПН услуге ако желите више избора, али мислим да ћете бити задовољни било којим ВПН-ом у овом посту. Одабрао сам их преко других водећих ВПН услуга на основу приватности (правила дневника и шифрирања), доступности локација турског сервера, брзине, поузданости и цене. Такође сам тражио услуге са добром мрежом ВПН сервера у региону. Требат ћете поузданог ВПН провајдера који ће вам помоћи да осигурате приватност на мрежи. Такођер ћете хтјети брзу мрежу за струјање ХД садржаја у другим земљама. Услуге које се деле у посту су најбољи ВПН-ови за приватност и за деблокирање гео-ограничења за популарне странице за стриминг као што су Нетфлик, Хулу, Амазон Инстант Видео и многи други популарнији канали.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map