Најбољи ВПН-ови за Ирску

ИрскаИрска је острвска држава у Северном Атлантском океану која је део Велике Британије. Такође се наводи да је четврта најбоља земља на свету за предузећа. Иако је део краљевства, чини се да је ирска политика података приватнија од енглеске. Ирска влада можда неће задржати информације о вама без ваљаног разлога, али то се и догађа. То значи да је заштита ваше приватности увек битна у Ирској. Исто се може рећи и за нове законе против пиратерије. Међутим, можете да заштитите своје податке и своју приватност ВПН-ом.


РанкВПН СервицеВПН Фан
ПрицеВиситСервер
ЛокацијеНе
ЛогсБровсер
ЕктенсионсСмарт
ДНС
1ЕкпрессВПН$ 6,67ЕкпрессВПН160Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
2НордВПН$ 3,49НордВПН87Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
3Приватни приступ интернету$ 2,85ПИА49Поље за потврдуПоље за потврду
4ЦиберГхост$ 2,75ЦиберГхост80Поље за потврдуПоље за потврду
5ИПВанисх$ 3,25ИПВанисх76Поље за потврду

Ирски високи судови тешко су се обрушили на даватеље интернетских услуга, присиљавајући барем једног на њих да спроведе политику три штрајка. За разлику од верзије правила у Великој Британији, ирска политика ће захтевати од ИСП-а да два пута шаље писма због кршења права и ако прекршилац настави то чинити, изгубиће интернетску услугу.

Користећи прилично оштар језик, судија је тражио да се постави систем за УПЦ који би коштао 940.000 евра и 300к годишње за покретање система. УПЦ је други по величини Ирски ИСП који опслужује 360.000 претплатника. За разлику од веб блокова у другим земљама, суд је такође одлучио да ће ИСП платити 80% рачуна за овај нови систем. Образложење те одлуке долази из идеје судије да се уставна права “музичких компанија уништавају”.

Упркос аргументима против, чини се да је ИСП изгубио судски поступак по свим тачкама. Једна од тих тачака била је да су даваоци интернетских услуга „пуки водови“. Иако је њихов аргумент поткријепљен важећим европским законом, судија је одлучио да аргумент није валидан. Сматрали су и да би овај случај требао бити питање парламента, а не суда.

С обзиром на све ове информације, добар ВПН ће вам помоћи на неколико различитих начина. Једна од највећих предности употребе картице је приватност. Кориштењем ВПН-а ваши се подаци шифрирају тако да их можете заштитити од свакога тко би то желио видјети. Где год да се окренете ових дана, негде чујете да се подаци спутавају, зашто не заштитите своје осетљиве податке?

Следећа предност ВПН-а је могућност да се деблокира гео-специфичан садржај. На пример гео-специфичног садржаја, погледајте врхунску услугу стриминга, Нетфлик. Ако имате претплаћену претплату, можете уживати у нешто више од 2600 наслова у Ирској. То је прилично неколико наслова, али зашто не бисте имали приступ америчкој библиотеци која има око 7500? За разлику од гледања неких филмова остварених другим средствима, заједнички језик је дефинитивни плус. Зар не би било лепо добити приступ огромној библиотеци у којој вам не би сметали титлови? Помоћу ВПН-а једноставно бисте се морали повезати на сервер у САД-у и уживати у онолико колико желите.

То је сјајно, можда ћете рећи, али како функционише ВПН? ВПН ће створити сигурну везу са сервером на другој локацији, могуће у некој другој земљи. С те друге локације можете приступити услугама стриминга или остварити било које своје циљеве, баш као да сте у тој земљи. Приказан је неки саобраћај, али специфичности се не прате. Ако одаберете услугу са прилагођеним клијентом, почетак је једноставан. За вас имамо неколико сјајних препорука за најбоље ВПН-ове. Сви ови предлози користе сигурне нивое енкрипције, међутим употреба ОпенВПН протокола увек ће бити ваша најбоља одлука. ОпенВПН (УДП) је најбољи за стриминг.

Погледајмо ваш фокус коришћења ВПН-а. Ако желите да осигурате своје податке или да деблокирате садржај, предлажемо вам ЕкпрессВПН. Не воде евиденције активности и имају функцију пребацивања убирања, па се додатном слоју заштите додаје прегледавању. Такође имају веома велику мрежу тако да ћете се моћи лако повезати с тим библиотекама садржаја и уживати у њима.

Ако путујете ван Ирске и желите да видите неке од својих омиљених емисија, препоручујемо ЕкпрессВПН или ПИА. Оба криптирају саобраћај, али ЕкпрессВПН укључује МедиаСтреамер СмартДНС са својим ВПН-ом који ће вам помоћи да деблокирате канале без прекомерног шифрирања. Зашто не бисте могли нигде да видите своје омиљене канале као што су РТЕ Невс, ТГ4 или ТВ3 Невс? Не морате их пропустити са ВПН-ом.

Слободно прочитајте нашу листу топ 10 ВПН услуга ако желите више опција Ипак мислимо да ћете бити задовољни било којим ВПН-ом у овом посту. Одабрали смо ове изборе преко других водећих ВПН услуга на основу приватности, локација сервера, брзине и цене. Такође смо тражили услуге са добром мрежом ВПН сервера у региону ради ваше удобности.

Добри ВПН провајдери помоћи ће вам да осигурате вашу приватност на мрежи и имају брзе мреже за струјање ХД садржаја у другим земљама. Оне које смо споменули у овом посту су најбољи ВПН-ови уопште за било који циљ који желите да постигнете. Географски блокирани стриминг сервиси и многи други популарни канали сви би се из Ирске могли видјети путем ВПН-а.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map