Најбољи ВПН-ови за Бангладеш

БангладешИако је на 92. месту по физичкој величини, земља Бангладеша је 8. по броју становника са величином од скоро 163 милиона. Иако земља доживљава раст и инвестиције, приход по глави становника је нешто већи од 1к годишње. То га чини добрим местом за производњу радних места и други раст. Ако планирате да одете у Бангладеш због посла или задовољства и планирате да употребљавате ВиФи када сте тамо, желећете да користите и ВПН. Постоји неколико разлога за то, али прво погледајте нашу листу најбољих ВПН-ова за Бангладеш.


РанкВПН СервицеВПН Фан
ПрицеВиситСервер
ЛокацијеНе
ЛогсБровсер
ЕктенсионсСмарт
ДНС
1ЕкпрессВПН$ 6,67ЕкпрессВПН160Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
2НордВПН$ 3,49НордВПН87Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
3Приватни приступ интернету$ 2,85ПИА49Поље за потврдуПоље за потврду
4ЦиберГхост$ 2,75ЦиберГхост80Поље за потврдуПоље за потврду
5ИПВанисх$ 3,25ИПВанисх76Поље за потврду

Подручје Бангладеша основано је пре око 20 000 година, а насеља бакреног доба датирају пре 4 000 година. Због тога је тамошња култура веома древна и вођство земље је кроз године пролазило кроз много различитих промена. Ових је дана земља призната као унитарна парламентарна република, а независна је од 1971. Као држава у развоју, Бангладеш има мјешовиту економију на тржишном нивоу и сматра се да ће бити врло добра понуда за будућност. Међутим, примање мита и корупције чине 3,7% државног буџета државе.

Ако планирате путовање у земљу, имајте на уму неколико ствари. Клима остаје прилично топла јер јури у тропски рак, али сезона монсуна може бити опасна и траје од јуна до марта. Обавезно пијте чисту воду јер земља има висок степен загађења. Такође бисте желели да узмете мало опреме за кишу.

Приступ интернету и приватност у Бангладешу

Скоро половина Бангладеша има неку врсту приступа интернету. Као и многе земље у последње време, бележе прилично велик раст у индустрији. Док се отвара све више јавних ВиФи места, желећете да користите ВПН да бисте заштитили своју приватност. Уз огромно становништво земље, можете се кладити да постоје људи који би волели да добију ваше осетљиве податке. То би могао бити неко поред вас, или то може бити неко кога не видите само да чека да искористи угрожене кориснике. Спајањем на ВПН да бисте шифровали ваше податке, знатно отежавате крађу ваших података. То ће вам помоћи да будете сигурнији него што би иначе били.

Још један разлог за коришћење ВПН-а је да вам помогне да превазиђете гео-ограничења. Иако се у земљи не чини много цензуре, постоје случајеви када су одређене веб странице дефинитивно блокиране. Поред тога, познато је да земља ограничава пропусност да би покушала смањити ВоИП услуге. Иако се то не дешава доследно, дешава се и с времена на време. Такође ако имате садржај којем желите да приступите који је специфичан за одређену регију, мораћете да га користите како бисте вам помогли.

Како одабрати ВПН за Бангладеш

Ове две тачке су највећи разлози за коришћење ВПН-а, али можда ћете открити и друге. Од заштите приватности до обиласка блокова, бит ћете покривени када користите добру ВПН услугу. Као што смо споменули, начин на који ВПН штити вашу приватност користи се енкрипцијом. Многи провајдери ће вам дати могућност избора између неколико врста протокола. Она коју би требало изабрати кад год је то могуће назива се ОпенВПН. Сматра се да је то најбољи избор у заједници. Ако вам је понуђен избор између УДП и ТЦП верзије ОпенВПН-а, обе ће радити како је планирано. Разлика је у томе што је УДП бржи. Ако имате проблема са везом, желећете да проверите ТЦП верзију. Иако је спорије, имате веће шансе да наставите везу.

Ако тражите додатне могућности, слободно погледајте наше топ 10 ВПН листа услуга. Ипак мислимо да ћете бити задовољни опцијама које смо вам дали горе. Бирани су на основу брзине, поузданости, цене и сигурности. Такође смо тражили добављаче са добром мрежом ВПН сервера у региону. На тај начин можете добити најбоље доступне брзине. Наравно, сви имају сјајне мреже. Брзина је важна ако планирате да преузмете или стримујете било коју врсту садржаја. Добављачи које смо горе споменули су најбоље опције за то. Надамо се да ће вам наш водич помоћи да донесете најбољу могућу одлуку и уштедите новац на путу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map