Пасспацк Ревиев

Пасспацк је менаџер лозинки који је изграђен 2006. године са циљем да реши проблеме умора и приступачности лозинки. За сада, чини се да су урадили и једно и друго. У данашњем свету се сигурно суочавамо са умором лозинке. Без обзира да ли желите да проверите свој емаил, банковни биланс или се чак пријавите на Нетфлик да бисте одлучили шта ћете гледати увече, потребне су вам посебне лозинке. Зато толико људи користи једноставне лозинке, преплављени су бројем пријава које имају.


Почетна страница Пасспацк-а

Цене и посебне понуде

Пасспацк има неколико планова, у распону од бесплатног плана, до планова од 1.000 корисника или више. Пасспацк не нуди бесплатну пробну верзију, јер вам омогућава отварање бесплатног налога. Ако вам се услуга свидјела и желите је надоградити, то се лако ради. У зависности од ваших потреба, надоградња цена је изузетно разумна. Про рачун је само корак од бесплатног рачуна, а он је само 18 долара годишње. Као што видите, то је само 1,50 УСД месечно.

Цене Пасспацк-а

Наша препорука је да преузмете софтвер и одлучите се за Про налог. На тако ниској цени можете искористити премиум функције као што су 3 различите лиценце, могућност складиштења до 1000 лозинки и 30 једнократних лозинки месечно. Добијате прилично повећање вредности за малу суму новца.

Пробни период без ризика

Пасспацк нуди 30 дана, без питања о гаранцији поврата новца. Након процене функција, можете видети да ли премиум верзија задовољава ваше потребе. Ако вам се свиђа, задржите га. Ако одлучите да премиум опције не вреде трошкове, радо ће вам вратити 1,50 УСД. Лако се вратити на бесплатну верзију.

Посетите Пасспацк

Пассворд Манагер

Након што отворите свој налог и одете на почетну страницу, видећете опције за додавање лозинки. Пасспацк делује мало другачије од осталих менаџера лозинки које сам прегледао. За почетак, рећи да за шифровање користе индустријски стандард АЕС-256. Унесите своју главну лозинку унутра и свој кључ за паковање. Кључ за паковање је нешто што само ви знате и није га могуће вратити. Мора бити 80 бита, па вас упућују на употребу прве фразе која вам падне на памет. Ваш кључ за паковање је ваш кључ за дешифрирање на вашој појединачној машини ако преузмете софтвер.

Такође, чини се да не постоји начин увоза пријава и лозинки из прегледача, али то ће вам омогућити да то урадите из других програма за управљање лозинкама или ЦСВ датотеке. Можда би било лепо када би софтвер објединио ваше податке које сте можда чували у претраживачима, тако да не бисте морали да одете на сваку веб локацију да бисте ушли у Пасспацк. То би могло бити проблематично ако се не сећате пријава и лозинки које сте првобитно унели. Није ли то разлог зашто у сваком случају желите да прегледате прегледе менаџера лозинки?

При пријави на сајт, прво што сам приметио било је како је све јасно обележено и једноставно. Занимљиво је да постоји начин да се промени тема боја. Пре тога нисам видео понуду сајта за управљање лозинкама, али први пут је све. Можда ће неки желети додатну прилагодбу. Велики фактор у привлачењу људи да користе ваш производ увек је била једноставна употреба. Чинећи програм лакшим, танким облогама и разумним ценама, њихова нада је да ће достићи широку публику која је можда у прошлости оклевала да користи лозинку.

На сваком уносу лозинке који креирате постоје различите опције за одабир. Ако га уносите, унесите своје корисничко име и лозинку. Поље за лозинку ће вам рећи колико је јака ваша лозинка, а веза за сугестију је генератор ваше лозинке. Уместо да раздваја уобичајене функције менаџера лозинки, попут испуњавања обрасца и генератора лозинки, Пасспацк их овде интегрише.

Улазак у ПасспацкКада унесете пријаву и лозинку, можете подесити сигурност уноса. 3 нивоа сигурности који вам нуде пружају могућност подешавања приоритета на информацијама. Максимални ниво је најсигурнији, али спорије је аутентификација. Такође овде можете одабрати са ким желите да делите унос (ако постоји) и све белешке о којима треба да пишете.

Функција генерисања лозинке омогућава вам да изградите лозинку на било којем броју знакова, а параметре можете поставити тако да укључују посебне знакове, као и велика и мала слова и бројеве. Сви знамо да би лозинке требале бити јединствене за сваку веб локацију, али већину времена лозинке које користимо нису сигурне. То је зато што људи не раде добро са насумичним низовима слова и бројева. Људски ум није тако дизајниран.

Након што све подесите, Пасспацк има пријаву за 1 дугме која ће вас пријавити на све ваше веб локације. То може бити прилично уштеда времена ако имате одређени број локација на које се свакодневно пријављујете. Оно што недостаје је могућност да се лозинке на различитим веб локацијама истовремено мењају. То можда не звучи као велика ствар, али замислите да ли се нешто догодило тамо где је требало да промените своје лозинке. Морали бисте ручно променити лозинку на свим веб локацијама.

Посетите Пасспацк

Испуњавање обрасца

Пасспацк нема одређену функцију попуњавања обрасца, ионако засебно. Начин на који то чине омогућава вам да у самом уносу поставите везу до веб локације. Након тога, видећете да су ваше веб локације наведене. Да бисте испунили образац Пасспацк-ом, започињете ударањем у круг. То ће вас одвести на веб локацију. Једном када сте на правом месту, тада ће попунити податке.

Унос Пасспацк ДБ-аНеки менаџери лозинки ће вас питати да ли желите да сачувате податке за пријаву док их уносите, али Пасспацк не нуди то као опцију. Ако су пријаве сложеније, претпостављам да ћете морати да додате додатне информације у одељак са напоменама и унесете их ручно. Систем није дизајниран на начин који би то омогућио. Поред тога, затамњени оквири које видите на слици представљају информације које можете копирати у међуспремник једним кликом.

Надао сам се посебном одељку за начине плаћања, али Пасспацк то не нуди. Једини начин да се тај циљ постигне је унос података о плаћању и њихово чување у одељку белешке уноса. Одатле је копирате и залепите на веб локацију. Моја метода делује, али било би много једноставније имати то као функционалност.

Приватне поруке

Као што смо раније поменули, Пасспацк омогућава већем броју корисника како се дизајнирање плана повећава. Ако сте желели да користите про или верзију или новију верзију, имате могућност да сигурно пријавите друге кориснике на својој листи. Лако је видети како та услуга може бити непроцењива у тимском окружењу или на радном месту. Много је група које користе сигурне поруке за сарадњу, па је лепо имати уграђену ову функцију. Још једна карактеристика која се нуди у том истом вену је могућност шифрирања уноса и слања путем е-поште.

Пасспацк поруке

Посетите Пасспацк

Сигурност података

Уз било који менаџер лозинки, сигурност података је пресудна. Раније у овом прегледу поменути смо да се Пасспацк користи АЕС-256 енкрипција бита. Кључни фактор који иде уз овај број је количина ПБКДФ2 со. Сол је стандард који се користи за шифровање. Без обзира који менаџер лозинки сте изабрали, мораћете бити сигурни да користи најмање 10 килограма ПБКДФ2 соли. Ако наиђете на једног који не користи толико људи, будите јасни. Пасспацк користи 10.000 рунди.

У овом тренутку Пасспацк нуди само две методе аутентификације са два фактора. Први је путем е-маила који се шаље на адресу е-поште на датотеци. Други метод користи а ИубиКеи. Обоје су у реду због сигурности, али волели бисмо да видимо још неколико опција. Реч кроз винову лозу су додатни фактори аутентификације који ће ускоро бити доступни у новом производу.

ПассПацк Софтваре

Софтвер за Пасспацк заиста није потребан, али доступан је. Користи инсталацијски пакет Адобе АИР, тако да све док ваш оперативни систем подржава АИР, не би требало да дође до проблема. Пасспацк углавном користи интернет за чување лозинке. Чак је и десктоп апликација готово идентична веб верзији. За прегледаче он подржава Цхроме, Фирефок, Екплорер и Сафари. Будући да се углавном заснива на вебу, други веб прегледачи би вероватно били подржани, али нису наведени на њиховој веб локацији. Из овог разлога нема мобилних апликација за овај производ.

Подршка муштеријама

На својој веб локацији Пасспацк наводи да имају сјајну подршку без обзира на врсту налога који користите. Они нуде блог, центар за помоћ и могућност слања особља особама. Морам се сложити са том проценом. Послао сам тим људима е-пошту у вези техничког питања и у року од 3,5 сата добио сам одговор. Ова врста окретања времена била је изванредна, а технологија је била врло разумљива. Добар посао момци.

Преглед Пасспацк-а: Закључак

Менаџер лозинки Пасспацк врло је танак и продоран производ по повољним ценама. Врло је једноставан за коришћење и има неколико јединствених функција које нисмо очекивали. Већина менаџера лозинки користи додатак за прегледач заједно са локалном апликацијом. Пасспацк-ов скоро у потпуности веб систем базирао нас је на почетку мало опрезно, али употребом двофакторне аутентификације и 80-битним кодом за паковање који морате унети, загревали смо се до идеје.

Шта ми се највише свидјело у услузи:

 • Не знају или не чувају вашу главну лозинку или шифрирање или кључ за паковање
 • Сигурна порука може се користити с другима на вашој листи и могућност слања и шифрирања е-порука
 • Чист и једноставан за употребу интерфејс, који је јасно означен
 • Доступна је с било којег мјеста гдје постоји мрежна веза
 • Нема тешке продаје за надоградњу услуге, а цена надоградње је врло разумна
 • Одлична техничка подршка

Идеје за побољшање услуге:

 • Додајте функционалност за прибављање корисничких имена и лозинки од прегледача као и других менаџера без потребе да унесете свако ново у
 • Додајте још метода за двофакторну аутентификацију
 • Креирајте бољи метод за попуњавање образаца, укључујући податке о плаћању
 • Додајте функцију тако да у току лета можете променити лозинке на свим веб локацијама

Остаје ми прилично добар осећај у вези са Пасспацком. Нуди сјајне функције које су једноставне за употребу, а могао бих и претпоставити да ће се људи без много техничког знања добро снаћи са овим менаџером. Лепо је знати да сада свако може имати сигурне лозинке, а да не брине о више различитих пријава. У време прегледа, подршка ми је рекла да ће ускоро изаћи нови производ. Овај нови производ може да реши недостатке Пасспацк-а које сам навео.

Посетите Пасспацк

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map