ВПНСецуре.ме преглед

Ово је мој преглед ВПНСецуре.ме који носи назив ВПН.С Сецуре Нетворкс који је започео у безбедносном простору 2011. Они се налазе у Куеенсланду у Аустралији. Њихов циљ је да корисницима омогуће отворен и сигуран интернет. Како би то постигли, нуде ВПН, ССХ и ХТТП Проки услуге. Ове услуге ће вам помоћи да сачувате вашу приватност, анонимност и сигурност током сурфања Интернетом. Уз то, имају и Смарт ДНС услугу која ће вам омогућити гледање садржаја с неких од ваших омиљених канала за стриминг медија уклањањем досадних гео-блокова са њих.


ВПНСецуре.ме преглед

Цене и посебне понуде

ВПНСецуре пружа бројне услуге укључујући ВПН, ССХ (шифровани проки), ХТТП проки (без шифрирања – само ИП адреса) и паметнији ДНС. ВПН ће шифрирати сав промет и прослиједит ће га кроз сигуран тунел. ССХ ће с друге стране створити сигуран тунел само за апликације које сте поставили за његово коришћење. Често се назива и ВПН „сиромашног човека“. ХТТП проки делује само као посредник између вас и Интернета, тако да ваш ИП маскира.

ВПНСецуре Сервице

ВПН.С нуди много различитих планова за услуге које пружају. Прво, имају основни ОпенВПН план. Овај план укључује апликације за мобилне уређаје, приступ свим ВПН серверима у 41 земљи широм света, ОпенВПН протокол, ХТТП Проки приступ и паметнији ДНС приступ. На тржишту се користи помоћу три различита терминска пакета који укључују 1 месец, 6 месеци и 12 месеци. Такође имају бесплатни 30-дневни ОпенВПН план који ограничава вашу употребу на 2 ГБ.

ВПНСецуре ОпенВПН цене

Као и остали које смо прегледали, и ВПНСецуре нуди све веће месечне попусте на њихов ОпенВПН како се термин повећава. Сходно томе, можете добити месечно за њихову услугу за 9,95 УСД месечно, 6 месеци за 8,30 УСД месечно, а 12 месеци за само 7,50 УСД месечно. Стога, ако се пријавите за годину дана, то је као добијање три месеца услуге бесплатно.  Они такође нуде план који укључује ОпенВПН и ППТП који можете добити за само 9,16 долара месечно. Ако вам је потребан, они такође имају планове за ОпенВПН и ССХ Соцкс који су посветили ИП адресе за око 10,00 УСД више месечно.

Испод је подскуп осталих планова услуга које нуде осим свог стандардног плана. Само ППТП план је шифрирани ВПН план. ХТТП проки је само промена ИП адресе за ваше апликације које су постављене да га користе. Паметнији ДНС је услуга која вам омогућава приступ гео-блокираним стриминг медијским каналима. То је такође некодирана услуга.

ВПНСецуре Остале услуге

ВПН можете добити само ППТП протоколом за 7,95 УСД месечно или од само 5,83 УСД месечно у трајању од дванаест месеци. ХТТП проки може имати 4,95 УСД месечно или само 4,16 УСД месечно ако се претплатите на дванаест месеци. Коначно, можете да гледате своје омиљене канале за стриминг медија за 4,95 УСД месечно или само 3,75 УСД ако се пријавите на 12 месеци услуге. Као што можете видети из овог кратког прегледа неких њихових цена, ВПНСецуре нуди широк спектар планова услуга.

Као и код већине услуга које прегледавамо, и све исплате се врше као једна уплата за читаво време трајања. ВПН.С прихвата већину кредитних картица, укључујући Виса, МастерЦард, Дисцовер и Америцан Екпресс. Такође можете да платите користећи ПаиПал. На тај начин ћете користити ПаиПал за управљање плаћањем по рачуну. Додатне опције плаћања укључују Савршени новац, Паиза, ЦасхУ и Битцоин. Плаћање путем Битцоина омогућиће вам да останете анонимнији.

Поврат новца нуди се само онима који уопште не могу да користе услугу СецуреВПН. Сигурно сте исцрпили све путеве њиховом подршком и нисте успели да решите проблем. Уз то, вероватно нисте користили више од 50 МБ пропусне ширине. Пошто су ови захтеви за повраћај новца врло специфични, препоручујем вам да искористите дводневно пробно пре него што се одлучите да се претплатите на дужи рок.

Пробни период без ризика

ВПНСецуре пружа пробне рачуне за своје стандардне ВПН на ОпенВПН, ОпенВПН + ППТП услугама. Ови рачуни су 2,00 УСД за 2 дана услуге. Испробавања ће вам омогућити приступ комплетној плаћеној услузи без икаквих ограничења током пробног периода. То значи да ћете имати пуни приступ свим њиховим серверима с неограниченим пребацивањем између њих. Ако препоручам да искористите једну од ових, испробајте ОпенВПН + ППТП јер ћете са њом моћи у потпуности тестирати њихову ВПН услугу. Пробни налог ће вам омогућити да прегледате и процените услугу за коју сте заинтересовани да бисте утврдили да ли одговара вашим потребама пре него што се пријавите за дугорочнији налог. Ако пробни рачун плаћате путем ПаиПал-а, мораћете да га откажете пре истека пробног периода ако одлучите да услуга није за вас или ће вам се аутоматски наплаћивати понављајући месечни план. Ако плаћате коришћењем других метода, пробно време једноставно завршава након пробног периода.

Поред пробног налога за њихову стандардну ОпенВПН услугу, нуде и бесплатан рачун ограниченог пропусног опсега који бисте могли да користите за тестирање њихове услуге. Међутим, мислим да овај налог више одговара повременом ВПН кориснику. Може се обнављати сваких 31 дан и ограничена је на 2 ГБ пропусног опсега. Не аутоматски се обнавља па ћете је морати ручно обнављати сваког месеца.

Посетите ВПНСецуре

Локације мреже и сервера

ВПНСецуре има мрежу умерених величина са преко 53 сервера у 41 земљи. Овим прегледом је утврђено да они имају сервере у Азији, Централној Америци, Европи, Океанији, Јужној и Северној Америци. То им омогућава присуство у сваком кутку света, тако да можете приступити њиховим сервисима из готово било ког места. Такође, с обзиром да имају локације широм света, вероватно можете да пронађете сервер близу вас за бржи ВПН приступ без обзира на вашу тренутну локацију. Постоји једно ограничење. Сервер 2 Аустралија 2 у Сиднеју је ограничен на 50 ГБ пропусног опсега месечно. Сви остали сервери имају неограничен приступ укључујући и остале аустралијске.

Земље СервериПротоколи Политика логовања
4153ОпенВПН, ППТПНема записа о употреби

Листа земаља и градова у које имају ВПН сервере укључује следеће:

 • Африка
  • Египат – Каиро; Јужна Африка – Кејптаун;
 • Азија
  • Хонг Конг – Тсуен Ван; Индија – Ноида; Израел – Петах Тиква; Јапан – Коматсубара – Токио (2); Русија – Москва; Сингапур – Сингапур; Тајван – Таицхунг; Турска – Истанбул;
 • Централна Америка
  • Костарика – Сан Јосе; Панама – Лос Сантос;
 • Европа
  • Аустрија – Тхорл; Чешки – Злин; Финска – Хелсинки; Француска – Роубаик; Немачка – Стееле; Исланд – Реикјавик; Ирска – Даблин; Острво Ман – Доуглас; Италија – Марцо; Летонија – Рига; Литванија – Сиаулиаи; Луксембург – Стеинсел; Молдавија – Кишињев; Низоземска – Амстердам (2); Пољска – Сзцзирк; Португал – Лисабон; Румунија – Цхиајна; Шпанија – Барцелона; Шведска – Стокхолм; Швајцарска – Лозана; Украјина – Одесса; Велика Британија – Долина – Кент (2);
 • Оцеаниа
  • Аустралија – Бризбејн – Сиднеј – Мелбурн; Нови Зеланд – Окланд;
 • Северна Америка
  • Канада – Монтреал; Мексико – Мексико Сити; Америка – Секаук (2) – Лос Анђелес (2) – Денвер (2)
 • Јужна Америка
  • Бразил – Сао Јосе До Рио Прето; Чиле – Сантијаго;

Ако се претплатите на само њихов Смарт ДНС сервис, имаћете приступ серверима у следећим земљама за стриминг медијских услуга:

 • Аустралија, Аустрија, Чешка, Египат, Финска, Француска, Немачка, Хонг Конг, Исланд, Ирска, Острво Ман, Италија, Јапан 3, Луксембург, Холандија, Нови Зеланд, Панама, Португал, Сингапур, Шпанија, Шведска, Швајцарска, Украјина, Велика Британија и Сједињене Државе.

Приватност и сигурност

ВПНСецуре има а нема дневника правила о приватности. Кажу „наша политика: БЕЗ ПРИЈАВЕ ВПН-а не сада, никада ..“ Њихово стајалиште о вашој личној приватности резимирано је следећим делом из њихове правила о приватности.

Политика ВПНСецуре Пти Лтд је да поштује приватност својих чланова. ВПНСецуре Пти Лтд неће надзирати вас или вашу употребу Услуге, укључујући њен садржај, без вашег претходног одобрења, осим ако ВПНСецуре Пти Лтд нема разлога да верује да је таква радња неопходна за: (1) усаглашавање са законским захтевима или у складу са законским поступком; (2) заштитити и бранити права или имовину компаније ВПНСецуре Пти Лтд (3) спровођење споразума; или (4) да заштити интересе својих других чланица.

Што се тиче сигурности ваших Интернет информација и навика прегледавања, ВПН.С је то такође покривао. Они нуде само пар протокола, укључујући ОпенВПН и ППТП да би шифровали сав ваш интернетски саобраћај и сачували све ваше онлине трансакције од знатижељних очију. Њихова стандардна услуга користи ОпенВПН протокол на ОпенССЛ-у чији су подаци заштићени 128-битном ДЕС-ЦБЦ енкрипцијом са 2048-битним кориштеним за кључеве и контролне канале у вези. Њихова ССХ услуга користи ОпенВПН ТЦП протокол са сличном снагом шифрирања. На тај начин се корисницима осигурава сигурност, али и приватност током коришћења њихове услуге. ППТП протокол користи 128-битну енкрипцију и углавном се користи у случајевима када се ОпенВПН не може користити или за стриминг медија где брзина брине више него сигурност..

Посетите ВПНСецуре

Хандс-Он тестирање

Ниједан преглед не би био потпун без тестирања. За почетак бих хтео да кажем да је ВПНСецуре добро прошао у нашем тесту брзине. Имају прилагођени софтвер за кориснике оперативних система Виндовс, Мац и Линук. Такође имају прилагођене апликације за мобилне уређаје као што су иОС (иПхоне, иПад) и Андроид. На тај начин скоро свако може олакшати употребу своје услуге без обзира на свој ОС по избору. Софтвер за Виндовс и Мац можете преузети директно са њихове веб локације приступом њиховом довлоад страна. Задржите показивач миша на подршци у главном менију веб локације, а затим кликните на дугме за преузимање које се појављује на слици испод.

Довнлоад ВПНСецуре

Ова страница садржи линкове на Виндовс, Аппле – Мац, Линук, и Андроид / иОС на дну странице. Кликом на један од њих промените се опције приказане изнад веза. Одабиром једне од ових опција покренуће се процес преузимања за тај софтвер. Ово је приказано на доњој слици са одабраним Виндовс ОС-ом.

ВПНСецуре Виндовс софтвер

Повезивање са Виндовс-ом

Као што видите на горњој слици, ВПНСецуре има разноврсни прилагођени софтвер за Виндовс који укључује и ОпенВПН клијент, а Паметнији ДНС клијент, а ССХ Соцкс5 проки клијент и а Цхроме ХТТП проки продужетак. Клик на ОпенВПН клијент на горњој слици ће клијент преузети вашу машину где га можете покренути и инсталирати. Једном инсталиран моћи ћете се повезати и прекинути везу с било којим сервером у ВПНСецуре мрежи са само неколико једноставних кликова. Њихов Виндовс ВПН ГУИ је чистог изгледа са мало подешавања и врло једноставан за употребу. Такође га могу прилагодити искуснији корисници.

ВПНСецуре Виндовс клијент

Када први пут инсталирате клијента или се одјавите, видећете екран за пријаву сличан првом снимку екрана горе. Једном када унесете свој Корисничко име и Лозинка за свој налог и кликните Пријавите се, бићете преусмјерени на екран за везу као што је приказано на другој слици. Клик на Трострука хоризонтална шипка икона у горњем левом делу екрана приказаће клизни мени за брзо померање екрана као што је приказано на трећој слици. Клик Веза на овом менију ће се вратити екран за везу (друга слика горе). Повезивање са сервером је једноставно као кликање на изабрани сервер и избор Повежи се од скочног прозора. Последња слика приказује везу са сервером у Уједињеном Краљевству. Да бисте прекинули везу са сервером, једноставно поновите поступак и изаберите Прекини везу опција. Екран за везу омогућава једноставно препознавање статуса и локације ваше везе само једним погледом.

Као што видите, можете мењати сервере помоћу ВПНСецуре Виндовс софтвера врло лако. Клик на Подешавања у горњем клизном менију отвориће се екран са подешавањима који садржи поља за потврду и тастере за следеће:

 • Омогућавање заштите од цурења ДНС-а – исправите пропусте ДНС-а како бисте одржали анонимност у случају да се апликација лоше понаша.
 • Сачувајте корисничко име и лозинку – омогућава аутоматско пријављивање када се покрене ВПНСецуре клијент.
 • Отвори при покретању – покрените ВПН.С клијент када се рачунар покрене
 • Онемогућите Интернет на прекиду везе – убијте прекидач да бисте заштитили и заштитили употребу интернета. Ово је онемогућено када се клијент затвори.
 • Очистите недавну листу сервера – кликните да бисте обрисали листу сервера који су коришћени у прошлости.
 • Поправка руте за Виндовс 8 – за решавање проблема које Виндовс 8 понекад има са услугом на ОпенВПН-у.

Поред ових подешавања, имају и одређена подешавања конфигурације и усмеравања од којих могу да користе више техничких корисника. Клик Сецуре Бинд омогућит ће вам да вежете појединачне апликације на ВПН везу како не би могли приступити интернету без повезивања на ВПН. Ово је тренутно у бета верзији, зато га обавезно тестирајте са својом апликацијом да бисте били сигурни да је компатибилна с њом. Клик Подршка омогућиће вам да креирате проблематичну карту и опционално вам омогућава да пошаљете информације дневника са њом. Кликом на одјављивање одјавит ћете се из ВПН клијента и вратити на екран за пријаву. ВПНСецуре такође има упутства за ручну инсталацију за ППТП везе.

Посетите ВПНСецуре

Повежите се са Мац клијентом

ВПНСецуре клијент за Мац ОС Кс је врло сличан свом Виндовс софтверу То олакшава онима који могу да користе различите ОС за повезивање на ВПН услугу. Најновију верзију Мац клијента можете преузети директно са веб локације ВПН.С као и Виндовс софтвер. Мац клијент има сличан ГУИ као и рођак Виндовс-а. Чист је, има само неколико основних поставки и једнако је једноставан за употребу. Корисници Мац рачунара ће ценити његову једноставност и могућност пребацивања сервера са само неколико кликова. Софтвер за Мац користи ОпенВПН протокол за повезивање. ВПНСецуре такође има упутства за употребу за подешавање ППТП-а на Мац ОС Кс за оне којима је потребан.

Повежите се са иПхоне-а или иПада

ВПНСецуре такође има апликацију за иПхоне, иПад и иТоуцх. Апликацији је потребан иОС 4.3 или новији и оптимизована је за иПхоне 5. Корисници Аппле-ових иОС-а који такође користе десктоп оперативни систем за повезивање на услугу схватиће да апликација има исти изглед и осећај као њихови клијенти за десктоп рачунаре. Апликација има слично ГУИ сучеље за клијенте са Виндовс и Мац рачунарима, а не има толико много функција. Такође има више опција повезаних са налогом.

ВПНСецуре иОС апликација

Горње слике приказују иОС апликацију у акцији на иПхонеу. Снимак екрана са леве стране приказује екран везе са апликацијама непосредно након пријаве. Садржи исти чисти ГУИ. Спајање или прекид везе са ВПН серверима укључује само неколико додира. Слика с лијеве стране приказује основни екран за везу при пријави. Средишња слика приказује мени клизног екрана којем приступате додиром на Трострука хоризонтална шипка икону у горњем левом делу слике. Последња слика приказује апликацију која је повезана са ВПН сервером у Сингапуру. Клизни мени има додатни Рачун картица није пронађена у десктоп клијенту. Остале картице сличне су онима на радној површини. ВпНСецуре такође садржи приручник за подешавање ППТП протокола за иОС уређаје.

Посетите ВПНСецуре

Повежите се са Андроид уређајима

Слично као за Виндовс и Мац апликацију, мој преглед је открио да апликација ВПНСецуре за Андроид такође користи ОпенВПН протокол за повезивање са серверима. Подржава Андроид 4.0 или новије верзије. Ова апликација може вам помоћи да заштитите своје Ви-Фи везе шифрирањем целог вашег Интернет саобраћаја на Андроиду и преносом све то преко сигурног тунела.

ВПНСецуре Андроид апликација

Горња слика приказује неколико снимака екрана апликације у акцији. Први приказује екран за пријаву. Једном када унесете свој Корисничко име, Лозинка и кликните на Пријавите се дугмета, приказује се екран за везу који је приказан изнад центра. Последњи екран приказује апликацију повезану са ОпенВПН УДП сервером у Португалу. Као и иОС апликација, све што је потребно за избор или промену сервера је неколико једноставних додира. Такође садржи клизни мени коме се може приступити додиром на Трострука хоризонтална шипка икону у горњем левом делу слике да бисте конфигурисали опције апликације.

Посетите ВПНСецуре

ВПНСецуре тест брзине

ВПНСецуре је био прилично добар на нашем тесту брзине. Брзина њиховог сервера у Васхингтон Д.Ц.-у је била добра. Бићете задовољни брзином њихове мреже на основу нашег тестирања. Овај тест је изведен помоћу њиховог Виндовс клијента са ОпенВПН УДП протоколом.

ВПНСецуре тест брзине Виндовс

Као што видите, постојала је око 29% разлика у брзини између везе директно на мој ИСП и везе на сервер у Васхингтону ДЦ. Као што се и очекивало, њихов губитак у брзини везе, али за додатну сигурност која је дата шифрирањем ваших података и повезивањем ове везе вреди губитка брзине. Са брзином од готово 25 Мбпс, услуга је и даље довољно брза за све ваше интернетске потребе. Нећете имати проблема са коришћењем њихове услуге да осигурате своје трансакције или преносите податке са свог омиљеног провајдера.

ВПНСецуре преглед: закључак

ВПНСецуре је у простору приватности од 2011. Они имају мрежу која има преко 53 сервера који обухватају 41 различите земље. Они немају политику пријављивања, али чини се да у политици приватности сугерирају да би се могли пријавити ако имају довољно провокација. Имају прилагођени софтвер за Виндовс, Мац, Линук, иОС и Андроид који корисницима олакшава употребу своје ВПН услуге. Имају подршку за ОпенВПН и ППТП протоколе. Такође имају и Смарт ДНС услугу која је уз њихове плаћене ВПН планове укључена бесплатно.

Шта ми се највише свидјело у услузи:

 • Једноставан за употребу прилагођеног софтвера за Виндовс, Мац ОС Кс и Линук
 • Мобилне апликације за иОС и Андроид
 • Прилагођени софтвер за најсигурнији протокол ОпенВПН са опционом подршком за ППТП ако имате уређај који не подржава ОпенВПН
 • ТЦП одредио сервере како би фиревалл лакше заобишао
 • Снижене цијене за њихове терминске планове
 • Више анонимних опција плаћања попут Битцоина

Идеје за побољшање услуге:

 • Појасните дио језика у својој политици приватности о томе шта их може натјерати да прикупљају информације
 • Обједините планове и умањите број понуђених планова
 • Интегрирајте ППТП или друге протоколе у ​​свој прилагођени софтвер
 • Додајте више подржаних канала у њихову Смарт ДНС услугу

Моја рецензија услуге ВПН.С пронашла је веб локацију до које се лако кретало. Прилагођени софтвер ГУИ био је врло корисник прилагођен јер је био сажет и једноставан за употребу са минималним подешавањима. Олакшавају одабир, повезивање или поновно повезивање на њихове ВПН сервере са само једним кликом или два без обзира на ОС или уређај који желите да користите. Искористите њихово дводневно суђење и погледајте шта мислите за себе.

Посетите ВПНСецуре

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map