ВПН преглед увећања

ВПН Зоом лансиран је 2014. године, а сједиште му је у Сједињеним Државама. Услуга нуди неке импресивне карактеристике. Чланови имају приступ мрежи разине 1 што значи брзе и поуздане везе. Имају прилагођени софтвер за Виндовс и Мац заједно са преносним клијентом. ВПН Зоом користи токенизовану обраду за кредитне картице што додаје додатни слој заштите приватности. Такође подржавају плаћање битцоин-ом.


ВПН Зоом преглед

Цене и посебне понуде

ВПН Зоом укључује неограничено коришћење података и до две везе за све чланове. Цена се заснива на вашем термину за пријаву. Они нуде месечне, полугодишње и годишње термине. Дужи термини долазе с дубљим попустом, тако да за најбољу вредност желите да проверите њихов годишњи рок.

ВПНЗоом планови за цене

Корисници могу да користе бесплатан ВПН Зоом софтвер за Виндовс и Мац да би приступили услузи. Заједно са преносним клијентом. Они нуде попусте на основу жељеног термина претплате. Можете уштедети до 25% на годишњој претплати. Израда најбољег годишњег плана. Посетите специјалну страницу за увећање ВПН-а да бисте је сачували.

Када је у питању пријава за ВПН приступ, погледамо понуђене могућности плаћања. Када ВПН услуге прво покрену, опције плаћања су обично ограничене. То није случај са ВПН зумом. Можете рећи да улажу много размишљања и труда у плаћања купаца. Прихватају кредитну картицу, ПаиПал и битцоин.

ВПН Зоом тим имао је на уму приватност приликом планирања начина плаћања. Велики избор плус је опција плаћања са битцоином. Користе токенизовану обраду за кредитне картице што значи да се подаци о плаћању не чувају на њиховим серверима. ВПН корисници ће ценити додатни слој приватности.

Пробни период без ризика

Надамо се да ће вам наша рецензија ВПН зума дати добру представу о томе што услуга може да понуди, али и за то вам је потребно време за тестирање. Желите да испробате услугу сами. ВПН Зоом то такође разуме. Да би помогли они нуде 3-дневну гаранцију поврата новца. Ево сажетка њихове политике поврата директно са странице са ВПНЗоом ФАК-ом.

Да ли нудите бесплатну пробну верзију?

Не, нудимо 3-дневну гаранцију поврата новца. Бесплатна суђења охрабрују нежељене поште и преваранте који злоупотребљавају мрежу што заузврат утиче на наше лојалне чланове.

Који су услови гаранције за повраћај новца?

Морате отказати у року од 3 дана и контактирати наше одељење за наплату да бисте затражили повраћај новца. Нема других услова.

Посетите ВПНЗоом

ВПН Зоом мрежа и локације сервера

ВПН Зоом нуди широк спектар локација сервера. Имају сервере на кључним локацијама широм света. Услуга функционише на мрежи слоја 1, тако да можете очекивати висок ниво брзине и поузданости. Неке резултате тестирања перформанси показаћемо вам касније у прегледу, али за сада само знате да су времена одзива импресивна.

ЗемљеЛокацијеСерверсИППротоколи
16247014.000ОпенВПН, ППТП, Л2ТП

ВПН Зоом има сервере који се налазе у Сједињеним Државама. Велика Британија, Аустралија, Бразил, Костарика, Данска, Финска, Немачка, Јапан, Холандија, Пољска, Сингапур, Јужна Кореја, Шпанија и Шведска.

Приватност и сигурност

Када говоримо о ВПН услугама, многи људи претпостављају да ће добити висок степен приватности и сигурности. То није увек случај. То заиста зависи од вашег разлога за коришћење ВПН услуге. Ако је ваша сврха приватност и анонимност, вероватно желите ВПН који се не пријављује.

ВПН Зоом чини њихову политику евидентирања прилично јасном у секцији са ФАК-ом:

Које записнике чувате? Да ли пратите моју активност?

Не надгледамо, не бележимо или не чувамо записнике за било коју ВПН активност једног клијента. За потпуне детаље посетите нашу Политику приватности.

Посетите ВПНЗоом

Хандс-Он тестирање

Прво на шта гледам када одлучујем да ли да преиспитам ВПН услугу је да ли нуде прилагођени клијент или не. Прошлим корисницима је можда била потребна техничка стручност да би се поставили са ВПН провајдером. То још увек важи за неке компаније, али постоји неколико оних који нуде прилагођене клијенте како би олакшали ствари.

Пуно ВПН услуга се покреће, а затим раде на клијентском софтверу како сервис расте. Сретна сам што дијелим да се ВПН Зоом побринуо за софтвер прије времена. Имају прилагођени клијент који је једноставан за коришћење и за Виндовс и Мац ОС Кс кориснике. Подједнако сам импресиониран њиховим напорима у развоју преносног менаџера веза.

Повезивање са Виндовс ВПН клијентом

Погледајмо ВПН Зоом Виндовс клијента:

ВПНЗоом Виндовс клијент

Као што можете видети изнад, ВПН Зоом клијент вам представља листу локација сервера. Такође ћете приметити да неке локације садрже више сервера. Преко клијентског софтвера имате приступ њиховој пуној мрежи локација сервера широм света. Повежите се помоћу ОпенВПН (ТЦП или УДП), ППТП или Л2ТП протокола.

Клијент подржава Виндовс 8, 7, Виста и КСП.

Посетите ВПНЗоом

Повежите се са Мац ВПН клијентом

ВПН Зоом нуди прилагођени клијент за Мац ОС Кс кориснике. То је велики плус јер много ВПН услуга заостаје у погледу подршке за Мац. ВПН Зоом Мац клијент је врло сличан Виндовс колеги. Можете га користити за повезивање на локацију сервера. Такође подржава ОпенВПН (ТЦП или УДП), ППТП и Л2ТП протоколе.

ВПНЗоом Мац клијент

Посетите ВПНЗоом

Повежите се са иПхоне-а или иПада

Иако ВПНЗоом не нуди сопствену апликацију за иОС, помоћу њиховог сајта можете да помогнете да подесите уређај за повезивање са ОпенВПН, ППТП или Л2ТП. Ево копије Л2ТП упутстава. Можете посетити њихову страницу за више детаља и листу адреса сервера.

ВПН Зоом Л2ТП постављен за иОС:

 1. Кликните на „Сеттингс“, а затим кликните на „Генерал“.
 2. Померите се према доле и одаберите “ВПН”
 3. Додирните „Додај ВПН конфигурацију“
 4. Изаберите Л2ТП
  1. Унесите опис попут ВПН Зоом Цхицаго
  2. У поље „Сервер“ упишите адресу сервера ВПН сервера зума. Наћи ћете пуну листу адреса сервера у области чланова на њиховој веб локацији..
  3. Унесите своје корисничко име и лозинку.
  4. У поље Тајно унесите „впн“ без наводника.
  5. Проверите да ли је омогућено „Пошаљи сав промет“.
  6. Додирните „Сачувај“.
 5. Пребаците ВПН „ОН“ да тестирате везу

Посетите ВПНЗоом

Повежите се са Андроид уређаја

Иако ВПНЗоом не нуди Андроид апликацију, помоћу њиховог сајта можете да помогнете да подесите уређај за повезивање са ППТП или Л2ТП. Ево копије Л2ТП упутстава. Можете посетити њихову страницу за више детаља и листу адреса сервера.

ВПН Зоом Л2ТП постављен за Андроид:

 1. Отворите мени и изаберите Подешавања
 2. Изаберите Вирелесс и Нетворк или Вирелесс Цонтролс, у зависности од верзије Андроида
 3. Изаберите Поставке ВПН-а
 4. Изаберите Додај ВПН
 5. Изаберите Додај Л2ТП / ИПсец ПСК ВПН
 6. Изаберите ВПН име и унесите описно име
 7. Изаберите Постави ВПН сервер и унесите име хоста сервера (адресе сервера наведене у подручју чланова)
 8. Куцните на Постави ИПСец унапријед подијељени кључ и унесите „впн“ без наводника
 9. Отворите мени и изаберите Сачувај

Посетите ВПНЗоом

ВПН тест брзине зума

Споменуо сам на врху рецензије да ВПНЗоом ради на тиер-1 мрежи. То им даје предност у брзини. Ево мојих перформанси на Интернету без ВПН-а, а затим поново док сте повезани на ВПНЗоом сервер у Атланти. Као што видите, скоро сам повећао своју везу чак и са додатним слојем шифрирања.

ВПНЗоом тест брзине

Закључак

ВПН зум је можда нов на тржишту, али то не бисте знали из његових карактеристика. Имају потпуно опремљеног клијента за кориснике оперативних система Виндовс и Мац. Преносиви управљач веза је додатни бонус који не нуди много провајдера. Бити на мрежи разине 1 доприноси перформансама и поузданости услуге.

Шта ми се највише свиђа код услуге:

 • Софтвер прилагођеног клијента – Виндовс, Мац, преносив
 • Токенизирана обрада кредитних картица и подршка за битцоин
 • Бесплатан НАТ заштитни зид и две везе за сваког члана
 • Термински попусти на полугодишње и годишње пријаве

Идеје за побољшање услуге:

 • Додајте напредне функције клијента као што је Интернет килл прекидач
 • Развој мобилних апликација за иОС и Андроид
 • Додајте још локација у њихову мрежу
 • Размотрите наменски ИП као додатак

ВПН Зоом је најбоља „нова“ услуга коју сам видео давно на тржишту. Провајдерима обично недостају функције или имају проблема са перформансама при покретању. То није случај са ВПН зумом. Имају оно што је потребно за изградњу снажне базе купаца. Бесплатни НАТ заштитни зид, токенизирана обрада кредитних картица и подршка за битцоин су плус. Такође ми се допала опција коришћења преносног ВПН клијента. Предлажем вам да покушате са ВПН Зоом. Свим новим члановима нуде 3-дневну гаранцију поврата новца.

Посетите ВПНЗоом

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map