Приватни приступ интернету (ПИА) ВПН преглед 2020

Приватни приступ интернету (ПИА) један је од најпопуларнијих и поузданих ВПН-ова у простору за приватност Интернета. ВПН услуга покренута је 2009. године и непрестано расте. Њихова тренутна мрежа састоји се од преко 3100 сервера који се налазе широм света. Они су распоређени међу 33 земље на 5 засебних континената. Његова матична компанија, Лондон Труст Медиа, Инц., са седиштем је у Сједињеним Државама и даље нема обавезне смернице о чувању података. Приватни приступ интернету посвећен је пружању отворенијег, приватнијег и сигурнијег мрежног искуства по повољним ценама. У ту сврху не бележе никакве податке о сесијама корисника.


Приватни приступ интернету

ПИА је развила прилагођене ВПН апликације за Виндовс, Мац ОС Кс, иОС, Андроид и Линук. Они имају врло основну имплементацију командне табле. Због тога ћете можда помислити да на први поглед пружају само минималну ВПН услугу. Али, били бисте у криву. Иза овог једноставног интерфејса имплементирали су неколико напредних функција. Ми ћемо их детаљније испитати у практичном делу наше рецензије.

Contents

Цене и посебне понуде

Приватни приступ интернету продаје њихову ВПН услугу као јединствени пакет који укључује све његове најнапредније функције. Тржи се на месечном, шестомесечном и годишњем нивоу. Као што можда сумњате, цена је нижа када се пријавите на дужи рок. Годишња претплата ради на мање од 10 центи за неограничен приступ.

ПИА цене

Велико хвала ПИА тиму што је нашим читаоцима понудио попуст на популарни ВПН сервис. Наши читаоци могу добити месец свог ВПН-а за 11,95 УСД. Можете уштедети још више ако се претплатите на 6 месеци њихове ВПН услуге за 35,95 УСД. То износи 5,99 УСД месечно или уштеда од 50%. Њихова најбоља понуда је годишњи план + 2 месеца бесплатно за 39,95 УСД. Ако се пријавите за то, штедите 76% од њихове редовне месечне цене. То значи да можете уживати у пуној години њихове ВПН услуге за само 2,85 долара месечно.

Опције плаћања ПИА

Приватне могућности плаћања путем ИнтернетаПриватни приступ интернету нуди неколико начина да се плати њихов ВПН. Прво, они прихватају плаћања од главних кредитних картица, укључујући ВИСА, МастерЦард, Америцан Екпресс, Дисцовер и ЈЦБ. Претплате се такође могу платити ПаиПал или Амазон Паиментс рачунима ако желите да све ваше мрежне трансакције задржите на централној локацији. Такође прихватају решења за електронско плаћање попут ЦасхУ, ОК ПАИ и Минт. За ове трансакције биће потребно само корисничко име, лозинка и адреса е-поште. Ако је ваш већи анонимност, можете платити користећи Битцоин, Битцоин Цасх и Зцасх за које тврди да су ХТТПС крипто валуте. Они чак прихватају поклон картице попут Бест Буи, Хоме Депот, Валмарт, Дицкс Спортска опрема и многих других.

Пробни период без ризика

Као и многи ВПН-ови, приватни приступ интернету нема бесплатну пробну верзију. Међутим, они знају да ћете желети да испробате њихову услугу пре него што поверите свој тешко зарађен новац. Сходно томе, свим новим претплатницима нуде 30-дневну, 100% гаранцију поврата новца. Ово би вам требало омогућити довољно времена да у потпуности тестирате њихову ВПН мрежу. Препоручујемо да тестирате услугу приватног приступа Интернету са свим својим уређајима, апликацијама и веб локацијама са којима желите да користите у овом периоду. Ово ће вам не само омогућити да одредите његову компатибилност, већ и његову погодност за свакодневну употребу.

Ако нисте потпуно задовољни њиховом услугом, ПИА ће вам рефундирати целу купопродајну цену изабраног плана. Захтеви за повраћај новца морају бити поднети у року од 30 дана од датума куповине. Захтеви поднети касније од седам дана неће бити уважени. Такође, неће бити обезбеђен поврат средстава за претплате извршене помоћу поклон картица.

Да бисте вратили уплату, мораћете да наведете следеће податке да бисте потврдили свој налог:

 • Адреса е-поште коју сте створили приликом првог регистровања налога.
 • 7-знаменкасти ПИА број налога из вашег мејла за потврду плаћања.

Ове информације су неопходне из безбедносних разлога и да бисте потврдили да постављате овај захтев. Дакле, будите сигурни да чувате свој потврдни емаил. Ово је најлакши начин да верификујете свој налог како бисте обезбедили брзи повраћај новца. Можда ће бити потребни и други начини поврата, зависно од вашег начина плаћања. Они се могу наћи у њиховом ТОС-у.

Посетите приватни приступ интернету

Приватни Интернет приступ ВПН функције

Па, шта добијате за свој новац? ПИА ВПН нуди корисницима следеће погодности:

 • Прилагођене ВПН апликације – бесплатни прилагођени ВПН софтвер за Виндовс, Мац ОС Кс, иОС, Андроид и Линук.
 • Истина ВПН без евидентирања – не бележи се апсолутно ништа о ВПН сесијама корисника, нити се ИП-ови или метаподаци не бележе.
 • 5 Истовремено повезивањес – чланови могу истовремено користити до пет уређаја на свом рачуну. Чак је више могуће ако је један од уређаја усмјеривач, јер се сви уређаји на њега рачунају као један.
 • ВПН протоколи – сви корисници имају приступ сигурном и брзом ОпенВПН протоколу на апликацијама, а ППТП и Л2ТП су подржани и кроз ручне инсталације.
 • П2П и Торрент подршка – сви ПИА ВПН сервери омогућавају П2П и торрент приступ. Неке локације могу захтевати двоструке скокове јер неке земље забрањују П2П саобраћај.
 • Приступ прокси СОЦКС5 – корисници имају приступ Соцкс5 прокију за П2П апликације да сакрију вашу ИП адресу.
 • Напредне функције – Корисници ПИА-е имају приступ ДНС заштити од цурења, ИПв6 заштиту од пропуштања, прекидач за Интернет уклањање, па чак и прослеђивање порта.
 • Неограничена пропусност ВПН-а – ПИА не умањује и не ограничава коришћење пропусне ширине за своје претплатнике.
 • Приступ широм света – виртуелни ИП-ови са више од 3100 сервера у 33 земље
 • Капије за велике брзине – сви пролази имају брзине гигабитног ВПН порта.
 • Дељење ИП адреса – ИП адресе се деле претплатницима ради боље приватности и анонимности
 • Избор шифровања – корисници могу да одлуче ниво шифровања који желе да користе.
 • Заштита заштитног зида – претплатници су заштићени од злонамјерног софтвера током коришћења услуге.
 • Заштита Ви-Фи жаришта – ово осигурава да сте заштићени од хакера и могуће крађе идентитета док уживате у омиљеном пићу и сурфујете Интернетом.

Поред ових предности, виртуелно премештање омогућава вам заобилажење локалне и институционалне цензуре социјалних медија, вести и других веб локација. Такође можете уштедети новац када користите ВоИП и омогућити приступ другим ресурсима за забаву. То значи да можете уживати у омиљеним емисијама, спортским догађајима у стварном времену без нестанка и осталим стриминг услугама где год да се налазите.

Мреже и локације сервера ПИА ВПН

Приватна Интернет приступна мрежа користи брзе пролазе (сервере) са гигабитним портовима и несмереном пропусном ширином. Тренутно се састоји од преко 3100 ВПН сервера дистрибуираних у 33 одвојене земље. Ови сервери су даље подељени на 53 локације на пет континената. Имају сервере у Азији, Европи, Океанији, Северној и Јужној Америци.

ПИА мрежа

Њихова мрежа има више сервера у свакој земљи са већом густином сервера у популарним дестинацијама попут Аустралије, Канаде, Холандије, Велике Британије и Сједињених Држава. Уз то, приватна мрежа за приступ интернету има више локација у земљама попут Аустралије, Канаде, Велике Британије и Сједињених Држава. То им омогућава да омогуће динамично балансирање оптерећења за своју услугу што оптимизује перформансе мреже у сваком тренутку.

Ево листа локација ПИА сервера широм света:

 • Аустралија, Аустрија, Белгија, Бразил, Чешка, Данска, Финска, Француска, Немачка, Хонг Конг, Мађарска, Индија, Ирска, Израел, Италија, Јапан, Луксембург, Мексико, Нови Зеланд, Канада, Холандија, Норвешка, Пољска, Румунија , Сингапур, Јужна Африка, Шпанија, Шведска, Швајцарска, Турска, Уједињени Арапски Емирати (УАЕ), Велика Британија, Сједињене Државе

Приватни приступ интернету омогућава и СОЦКС5 проки везе са својим холандским серверима преко порта 1080 за оне који то захтевају. То је један од разлога густоће сервера. Њихова мрежа омогућава и чак подстиче ВоИП, П2П и Торрент саобраћај на свим њиховим ВПН серверима. Поред тога, портовање портова је дозвољено на вратима Торонта, Монтреала, Ванкувера, Холандије, Шведске, Швајцарске, Француске, Немачке, Румуније и Израела..

Посетите приватни приступ интернету

Приватни приступ интернету: Приватност и анонимност

Прво и најважније, приватни приступ интернету је истинска ВПН услуга без дневника. Јасно им је јасно да не бележе долазне ИП адресе, одлазне ИП адресе нити метаподате сесије својих корисника док су на њиховој ВПН мрежи. Ево извода из њихове Политике приватности у вези с тим.

ПриватеИнтернетАццесс.цом не сакупља и не бележи било какав промет нити користи своју виртуелну приватну мрежу („ВПН“) или проки.

Ово је даље објашњено у њиховој области подршке где објашњавају да се евиденције никада не смештају на тврде дискове, тако да не постоје евиденције о активностима корисника..

ПИА апсолутно не води било какве записе, било које врсте, периоде. Иако то у неким случајевима отежава ствари, посебно бављење одлазном поштом, напредне технике за решавање проблема са злоупотребом и ствари такве природе, то омогућава висок ниво сигурности и приватности свим нашим корисницима. Дневници се никада не пишу на хард дискове било које од наших машина и посебно се записују на нулти уређај, који једноставно делује као да подаци никада нису постојали..

Због тога нисмо у могућности пружити информације о коришћењу наше услуге ни под којим околностима, укључујући позиве и судске налоге, које смо изузетно пажљиво прегледали пре него што одговоримо од стране искусног правног тима.

Можемо недвосмислено констатовати да наша компанија нема и још увек не води евиденције метаподатака у вези са временом када претплатник приступа ВПН услузи, колико дуго је користила претплатник и која ИП адреса претплатника потиче. Штавише, систем шифровања нам не дозвољава да видимо и на тај начин евидентирамо које ИП адресе претплатник посећује или је посетио.

ПИА такође има опсежну политику приватности која прецизира које личне податке чувају на својим корисницима и како се њима рукује. У основи се наводи да се било које информације (адреса е-поште, плаћање, гоогле аналитика итд.) Прикупљене током регистрације или интеракције са особљем за подршку користе само интерно за преписке клијената и побољшање ВПН мреже. Никада се не дистрибуирају подаци са трећим лицима у маркетиншке сврхе.

Приватни приступ интернету се налази у Сједињеним Државама. ТОС каже да је подложан свим америчким законима и јурисдикцијским процедурама. Сматрају да је САД добро место за ВПН услугу јер немају обавезну политику чувања података, док то у неким земљама у Европи сада јесу. Морали би да се придржавају свих званичних судских налога и да предају све информације о метаподацима и промету својих корисника. Међутим, пошто су сви записи записани на нултом уређају, у суштини нигде, они би испоштовали било које такве наредбе преокрећући ништа као што су то чинили у прошлости.

Сједињене Америчке Државе в Престон Алекандер МцВатерс

У 2016. години приватни приступ интернету показао је како то функционише у случају ФБИ-ја против осумњиченог ловаца који је назвао лажне претње бомбом у предузећа и школе. Случај је био Сједињене Државе против Престона, Алекандер МцВатерс. ИП адресе телефона коришћених за креирање налога који су слали поруке враћају се назад у ПИА. Следи извод из транскрипта:

Сви одговори из л &1, Фацебоок, Твиттер и Трацфоне праћени су ИП адресом до компаније Лондон Труст Медиа дба приватеинтернетаццесс.цом. Ова компанија је анонимна компанија чија је сврха омогућити корисницима интернета да маскирају оригиналну ИП адресу са које шаљу поруке са.

Судска позивница је послата Лондон Труст Медиа-у, а једине информације које су могле да дају су да се група ИП адреса користи од источне обале Сједињених Држава.

Пошто приватни приступ интернету омогућава ове анонимне стилове плаћања, нису могли ни да покажу да је тужени чак купио рачун. Међутим, ФБИ је коначно могао да добије ове информације од друге ВПН службе. ФБИ је могао да користи друга средства да састави случај против овог оптуженог. За више информација можете прочитати жалбу за себе.

Приватни приступ интернету и ваша анонимност

Поред њихове нерегистроване политике, приватни приступ интернету омогућава вам и претплату преко анонимних извора. Ту се убрајају и крипто валуте попут Битцоин, Битцоин Цасх, па чак и Зцасх који тврди да има потпуно анонимне шифриране трансакције. Чак прихватају неке поклон картице попут Амазона, кревета за купатило & Поред тога, Цосцо и многи други који могу још више повећати вашу анонимност.

Поред тога, ПИА користи заједничко ИП адресирање да би одржала вашу приватност и помогла у повећању анонимности. Њихове апликације укључују напредне функције као што су ДНС, ИПв4 и ИПв6 заштита од цурења које помажу у одржавању тих. Могућност коришћења прокија и убијање ваше интернетске везе ако услуга падне показује њихову посвећеност очувању ваше приватности и континуираној анонимности.

Закључно, приватни приступ интернету је са седиштем у Сједињеним Државама, који нема политику чувања података. Не бележи никакав промет или метаподатке о њиховим сесијама ВПН-а или проки корисника. Омогућују анонимно плаћање претплате. Све информације које прикупљају у интеракцији са њиховим веб страницама и особљем користе се само интерно.

Њихова услуга има додатне функције за заштиту и одржавање ваше приватности и повећавање анонимности. Њихове политике су испробане и тестиране од стране правног система Сједињених Држава и показало се да одржавају приватност и анонимност појединца у складу.

Приватни приступ интернету и ваша безбедност на мрежи

Колико сте сигурни за вас и ваш интернет саобраћај док користите ПИА ВПН услугу?

Протоколи

Приватни приступ интернету користи опен-соурце, индустријски стандард ОпенВПН да би вам пружио сигуран ВПН тунел као задану у својим Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид софтверским апликацијама. Сматра се да је ово најбољи ВПН протокол у погледу брзине и сигурности. Користе уграђени ИПсец протокол да осигурају иОС уређаје попут иПада и иПхоне-а што се такође сматра безбедним, али можда мало спорије од ОпенВПН-а.

РСА- 2048 Руковање

Подсјетимо да ова фаза успоставља почетни ВПН тунел кроз који пролазе ваши шифровани подаци и провјерава да ли заиста разговарате са овлаштеним сервером, а не са преносиоцем. Приватни приступ интернету користи ТЛСв1.2 за аутентификацију и контролу сервера за успостављање ове везе. РСА-2048 се подразумевано користи за овај поступак.

То значи да они користе 2048-битни цертификат за верификацију свих преговарачких кључева. Сви сертификати су потписани помоћу СХА512. Епхемерал Диффие-Хеллман (ДХЕ) кључеви се затим преговарају и преносе преко сигурног тунела. На тај начин се обезбеђује тајност за шифровани саобраћај. Ови кључеви се насумично генеришу и користе се унапред одређено време, пре него што се потпуно униште. Тада се генеришу нови кључеви. Ово осигурава да ако је будући кључ угрожен, он се може користити само за дешифровање малог прозора саобраћаја и ништа пре тога.

Шифровање података

Шифрирање ваших података штити вас од пасивних напада попут прислушкивања где неко снима ваш саобраћај без покушаја да га модификује. Приватни приступ интернету користи алгоритам симетричног шифрирања за шифрирање и дешифровање свих ваших података. Ова се шифра користи ефемерним тајним кључем који се генерише и дели између вас и сервера. Као што је раније речено, тајни се кључ размењује током фазе шифрирања руковања. Подразумевани алгоритам који користи ПИА је Адванцед Енцриптион Стандард (АЕС) са 128-битном дужином кључа користећи режим шифровања блокова шифрирања. Обично се пише као АЕС-128-ЦБЦ. Овај алгоритам се сматра сигурним и брзим.

Аутентификација података

Да бисте се заштитили од активних напада попут напада Човјек у средини (МитМ), требали бисте овјерити промет података како бисте провјерили да се нико није обрачунао с њим. Приватни приступ интернету подразумевано користи СХА1 за то.

Имплементација ПИА мреже користи ТЛСв1.2 са РСА-2048 за аутентификацију и контролу сервера за успостављање почетног ВПН тунела. Користи унапред тајност, неке од најбољих ВПН протокола и робусне алгоритме за шифровање како би осигурао ваш саобраћај. Поред тога, њихови ВПН сервери имају заштитне зидове како би вас заштитили од злонамерног софтвера. То значи да можете уживати у душевном стању знајући да је сав ваш Интернет саобраћај сигурно шифрован и пренесен преко сигурних веза приликом коришћења ПИА ВПН сервера.

Корисничка и техничка подршка

ПИА пружа подршку 24/7/365 улазница за е-пошту за било какве проблеме са просечним окретањем према бројачу њиховог вебсајта од око сат и четрдесет минута. Наш тест њихове подршке трајао је дуже од овога, али упозорени смо да имају необичан број позива за подршку и наше чекање може бити дуже. На наш протоколарни упит одговорили су за око четири сата.

Приватни одјели за подршку интернету

Прво морате одабрати које одељење се тиче карте, пре него што је попуните и пошаљете. Ваш избор укључује општу, корисничку подршку, исплате и техничку подршку. Након што одаберете одељење и притиснете дугме „Следеће“, бићете преусмерени на другу страницу да креирате и пошаљете карту. Ево примера странице предлошка техничке подршке.

Приватни образац за техничку подршку за приступ интернету

Све шаблоне имају обавезна поља као што су „име“, „адреса е-поште“, „предмет“ и „порука“. Такође имају поља повезана са одељењем коме су усмерени. Када завршите са попуњавањем одговарајућих поља, кликните за слање да бисте послали свој захтев за подршку.

Приватни приступ интернету има велику ФАК и базу података о подршци која ће вам помоћи да одговорите на многа питања. Такође поседује водиче за ручну инсталацију сервиса на више уређаја. ПИА има присуство на Фацебооку, Твиттеру и ИоуТубеу што би вам могло помоћи у неким проблемима.

Посетите приватни приступ интернету

Руке: Приватни приступ интернету

ПИА има прилагођени софтвер за Виндовс, Мац ОС Кс, иОС, Андроид и Линук који вам може олакшати повезивање на њихову услугу. Ове апликације користе ОпенВПН протокол за све осим иОС-а. Апликација иОС користи ИПсец за сигурност. Минимални захтеви су следећи:

 • Виндовс – захтева Виндовс 7 или новије верзије.
 • Мац ОС Кс – треба мацОС 10.8 или новији.
 • Линук – користи Убунту 12.04 или новије.
 • иОС – захтева иОС 8.0 и новије верзије.
 • Андроид – треба Андроид 4.0.4 или новији

ПИА такође има Цхроме проширење које ради са верзијом 48 или новијом.

Преузимање ПИА ВПН софтвера

Преузимање приватног софтвера за приступ интернету

Инсталациони софтвер за свој уређај можете преузети са веб локације Привате Интернет Аццесс. Кликните на „Преузимања и подршке“ у главном менију. Ово ће отворити страницу на којој можете преузети одговарајући софтвер за свој уређај.

Кликом на везе за Виндовс, Мац ОС Кс и Линук пренећете инсталациони софтвер на вашу одговарајућу машину. Везе за иОС, Андроид и Цхроме проширење отвориће одговарајуће продавнице. Кад тамо стигнете, можете довршити поступак инсталације ових апликација.

Приватни Виндовс приступ клијенту

Инсталирање Виндовс клијента

Након што преузмете клијент на рачунар, мораћете да га покренете као администратор. Ово је потребно да би неки од њих правилно функционисао. Инсталација је једноставна јер ћете током овог поступка видети само наредбени прозор.

Инсталација приватног Виндовс приступа клијенту на ИнтернетуНакон тога можете отворити софтвер. Када се софтвер отвори, мораћете да унесете своје акредитиве да бисте га први пут отворили. Унесите корисничко име и лозинку које сте добили у е-пошту добродошлице да бисте довршили отварање клијента.

Приватни приступ интернету

На овом екрану можете поставити и опције покретања. Омогућавање пребацивања и одабир локације на коју ћете се повезати осигураће да будете повезани на вашу омиљену локацију кад год отворите Виндовс.

 • Покрените пријаву при пријави – покреће клијента када учитавате Виндовс.
 • Аутоматско повезивање приликом покретања – аутоматски се повезује на вашу одабрану локацију када се клијент покрене.
 • Регион – омогућава вам да одаберете земљу са којом желите да се аутоматски повежете када се апликација покрене. Ако је постављено на ауто, повезује вас са најбржим сервером са ваше тренутне локације на основу пинг одговора.
 • Језик – омогућава вам да подесите језик који желите да видите у клијенту.
 • Напредна подешавања – отвара напредна подешавања за вашу приватну везу са Интернет приступом.

Напредне поставке клијента ПИА ВПН

Кликом на прекидач „Напредне поставке“ отвара се екран за напредно подешавање софтвера. Овај екран омогућава вам да контролишете поставке везе и поставке шифровања.

Подешавања везе

Ова подешавања могу се користити за контролу начина подешавања везе. Подешавања везе су следећа:

 • Тип конекције – једини протокол који подржава Виндовс клијент је ОпенВПН. Постоје две врсте веза са протоколом ОпенВПН.
  • УДП – је Усер Датаграм Протоцол. Не врши никакву проверу грешака па је бржи од ТЦП-а. Ово је задани протокол за клијента и најбољи за већину корисника. Користи се са везама са малим кашњењем и губицима који подносе губитке попут струјних медија.
  • ТЦП – је протокол за контролу преноса и добар је за везе на дуже удаљености и оне које не могу да толеришу губитак. Омогућава проверу грешака за редослед и губитак пакета. Затим поново шаље пакете да исправи грешке. Због тога је спорији због додатних трошкова који су укључени у овај поступак исправке грешака.
 • Удаљени порт – омогућава вам да одаберете удаљени порт за тунел података.
  • Ауто – омогућава софтверу да одлучи за вас.
  • Порт 1194 – је стандардни ОпенВПН порт и за УДП и за ТЦП.
  • Порт 8080 – алтернативни порт до порта 80 за ХТТП веб услуге. Обично се користи као проки порт.
  • Порт 9201 – је порт који се користи за ВАП (Вирелесс Апплицатион Протоцол) услуге на мобилним уређајима.
  • Порт 53 – се често користи ДНС порт.
 • Локални порт – ово подешавање вам омогућава да одаберете локални порт који ће се кретати кроз удаљени порт.

Приватна подешавања за Интернет везу

 • Затражите прослеђивање порта – укључивање вам омогућава подешавање апликације која удаљеним корисницима омогућава да се повежу на њу. Удаљени корисници морају знати име уређаја и порт како би се успешно повезали с њим.
  • Преусмеравање портова може се користити само кроз следеће пролазе: ЦА Торонто, ЦА, Северни Иорк, Холандија, Шведска, Швајцарска, Француска, Немачка, Русија, Румунија и Израел. Након омогућавања прослеђивања и поновног повезивања лука, покажите мишем изнад иконе системске траке да бисте видели број порта који ћете ставити у вашу апликацију.
 • ПИА МАЦЕ – блокира огласе, трагаче и други злонамерни софтвер користећи јавно доступну хттп://пгл.иоио.орг/адсерверс/ листу блокова. Ако ваш прегледач затражи ИП адресу веб локације са ове листе, приватни интернет приступни ДНС ће га вратити на вашу локалну машину. Ово ефективно блокира све такве захтеве.
 • ВПН прекидач – једном постављено, то ће убити сав Интернет саобраћај са уређаја ако је ваша ВПН веза прекинута. Апликација ће обновити ваш приступ Интернету након што се поново успостави ВПН веза. Онемогућавање ове склопке или излазак из ВПН клијента такође ће вратити нормалан приступ Интернету.
 • ДНС заштита од цурења – осигурава да се сви ДНС захтеви усмере преко ВПН мреже. На овај начин ћете добити највећи ниво приватности.
 • ИПв6 заштита од цурења – пребацивање ове функције онемогућује ИПв6 захтев током коришћења ПИА услуге.
 • Мали пакетићи – преноси податке у мањим пакетима који могу да реше неке мрежне проблеме.
 • Омогући режим уклањања погрешака – омогућава помоћном особљу да прати проблеме веза.

Везе приказане у неким подешавањима отвориће водиче на веб локацији Приватни приступ интернету који садрже детаљније информације о тој одређеној поставци.

Подешавања шифровања

Друга категорија којом можете да управљате софтвером су подешавања која се користе за шифровање целог вашег интернет промета. Ова подешавања укључују следеће:

 • Шифровање података – Ово је снага шифровања која се користи за шифровање и дешифровање целог вашег саобраћаја. Преговара се и преноси након што се створи почетни тунел између ВПН сервера и рачунара.
  • АЕС-128 – је подразумевана вредност и омогућава најбољи однос брзине и сигурности. Користи напредни стандард шифрирања (АЕС). Протокол победе надметања Националног института за стандарде и технологију (НИСТ) и влада САД га користи за тајна документа. Ланац блокова шифре 128-битним кључем пружиће најбоље перформансе за већину коришћења.
  • АЕС-256 – користи исти алгоритам шифровања као горе. АЕС-256 ЦБЦ користи 256 битни кључ. Стога је сигурнији, али и спорији.
  • Ниједан – Ово ће сакрити ваш ИП и помоћи ће вам да заобиђете гео-ограничења. Не шифрира ваше податке и не препоручује се. Ако користите ову поставку, бит ћете подложни пасивним нападима. Треће стране би могле пресрести ваш интернет саобраћај.
 • Аутентификација података – Ово се односи на алгоритам који верификује све ваше податке да би се заштитио од активних напада. Активни напад се дешава када трећа страна модификује ваше податке у транзиту.
  • СХА1 – користи ХМАЦ (Кеи-Хасх Мессаге Аутхентицатион Цоде) са 160 битним кључем.
  • СХА256 – користи ХМАЦ са 256 битним кључем и због тога је спорији. Требало би да користите ово као подразумевани.
  • Ниједан – отвара вас за активне или Ман-ин-тхе-Миддле (МитМ) нападе.

Приватна подешавања за шифрирање клијентског приступа интернету

 • Руковање – Ово је алгоритам који успоставља почетну сигурну везу и проверава да ли разговарате са ПИА сервером, а не са намештачем. Отуда име руковање. Приватни приступ интернету користи Транспорт Сецуре Лаиер в1.2 (ТСЛ 1.2) за ову везу и потписује све цертификате са СХА512.
  • РСА-2048 – софтвер је подразумеван и најбољи за већину корисника. Користи 2048-битну Епхемерал Диффие-Хеллман (ДХ) размену кључева и 2048-битни РСА сертификат за верификацију.
  • РСА-3072 – користи исти алгоритам као горе са 3072 битном и за размену кључева и за РСА сертификат.
  • РСА-4096 – користи исти алгоритам као горе са 4096 бита и за размену кључева и за РСА сертификат.
  • ЕЦЦ-256к1 – користи размену кључева Епхемерал Еллиптиц Цурве ДХ и сертификат о алгоритму дигиталног потписа Еллиптиц Цурве (ЕЦДСА) за верификацију. За своје трансакције користи Цурве сецп256к1 (256бит). Ово је крива коју Битцоин користи и користи се и за размену кључева и за сертификат.
  • ЕЦЦ-256р1 – такође је алгоритам ЕЕЦ. Користи криву приме256в1 (такође 256-битну и познату као сецп256р1) и за размену кључева и за верификацију сертификата.
  • ЕЦЦ-521 – је ЕЦЦ као горе, али користи криву сецп521р1 (521 бит) и за размену кључева и за верификацију сертификата.

ПИА Виндовс клијент користи подразумеване шифре АЕС-128 / СХА1 / РСА-2048. Тако ћете добити најбољу равнотежу брзине и сигурности. Напомена, софтвер ће вас упозорити ако изаберете „ноне“ за шифровање података, провјеру аутентичности или један од алгоритама руковања ЕЦЦ-ом, јер они могу пружити сигурносне проблеме. Кликом на везу „подразумевана подешавања“ отвориће се страница за шифровање ВПН-а на њиховој веб локацији где ћете пронаћи више информација.

Ове информације су овде сажете. Приказује нека подешавања шифрирања крајње тачке, као и коментаре на њих.

 • Подразумевана препоручена поставка – АЕС-128 / СХА1 / РСА-2048: Омогућује најбољи баланс брзине и сигурности.
 • Максимална заштита – АЕС-256 / СХА256 / РСА-4096: Ово је за оне који желе максималну сигурност својих података. Имајте на уму да ће то успорити брзину ваше интернетске везе.
 • Ризичан посао – АЕС-128 / Ноне / РСА-2048: Ова конфигурација је подложна активним МитМ нападима.
 • Сва брзина, али без сигурности – Ноне / Ноне / ЕЦЦ-256к1: Ово је подложно и активним и пасивним нападима спољних трећих страна (хакера). У основи, ВПН услугу користите као проки.

Коришћење приватног интернетског софтвера за приступ интернету

Када се отвори, клијент ће се свести на системску траку. Можете да контролишете одатле. Постоје три различите иконе у боји софтвера које показују његово стање, црвена, жута и зелена. Свака има придружено обавештење (лево). Ова обавештења ћете видети док се повезујете и прекидате везу са ВПН-ом. Ако покажите мишем изнад иконе, приказаће се и мала порука о статусу везе. Црвена означава да нисте повезани на ВПН сервер и да ваш интернет саобраћај није безбедан.

Приватни клијент за приступ интернету путем Интернета: искључено стање

Жуто показује да се повезујете на сервис, али још увек нисте осигурани.

Приватни клијент за приступ интернету путем Интернета: Стање повезивања

Зелена значи да сте повезани на приватни сервис приступа интернету и да су сви ваши подаци на Интернету заштићени. Тачка показивача приказује локацију и виртуелни ИП за везу. Ако користите сервер за прослеђивање портова, такође ће приказати порт који се користи у вашој апликацији.

Приватни клијент за приступ интернету путем Интернета: Повезано стање

Спајање и прекидање везе

Десним кликом на икону која се искључује у системској траци отвориће се листа сервера на које се можете повезати. Изаберите још да бисте видели комплетну листу. Ако одаберете „Цоннецт“, повезићете вас са последњим сервером са којим сте успешно повезани. Ово олакшава поновно повезивање са сервером. Ако одаберете „Цоннецт ауто“, повезићете вас са ВПН сервером на најбржем месту пинг-а са места на којем се тренутно налазите.

Приватни попис приступа приватном интернетском серверу ВПН сервера

Ако желите да имате одређену виртуелну локацију, једноставно кликните на њу. Видећете обавештење о повезивању. Када је процес завршен и ваш интернет саобраћај је осигуран, видећете повезану поруку. Тада ће се клијент поново смањити. Да бисте прекинули везу са мрежом, кликните десним тастером миша на прикључену икону у системској траци и одаберите „Прекини везу“..

Прекид везе са приватном Интернет приступном мрежом

Једноставно је. Кликом на „Подешавања“ отвориће се екран који ће вам омогућити да их промените као што смо показали раније у нашој рецензији. Кликом на „Пошаљи жалбу са спором брзином“ или „Пријави блокирано веб место“ биће приказане и послане поруке помоћном особљу. Ако одаберете „Помоћ“, отвориће се њихова страница за подршку на којој затим можете извршити улазницу за подршку или погледати њихова често постављана питања. Коначно, кликом на „Екит“ затворите Виндовс клијент.

Приватна питања приступа Интернету

ПИА клијент нема фенси интерфејс. Међутим, он нуди неке од најнапреднијих функција које ВПН-ови данас имају. Они укључују прекидач за заустављање, заштиту од пропуштања ДНС-а, онемогућавање интернетског промета ИПв6 и мали пакетни пренос. То га чини привлачним оним корисницима који имају више техничких потреба или знања. Истовремено има једноставан интерфејс који користи подразумевана подешавања. Ово је вероватно најбоље за већину корисника. Све што је потребно за повезивање на један од њихових ВПН сервера је да одаберете његову локацију са листе која се појављује када десни клик на икону клијента у области системске траке. Када икона постане зелена, сигурно сте повезани. Ако је црвена или жута, нисте. Задршком миша изнад иконе приказат ће се информације о вашој вези. Једноставно је.

Посетите приватни приступ интернету

Приватни Интернет приступ Андроид апликацији

Инсталирање и пријављивање у Андроид апликацију

Процес инсталације Андроид апликације започиње додиром на дугме „Преузми апликацију“ на веб локацији Приватни приступ интернету. Ово ће отворити екран за инсталацију апликације у Гоогле Плаи продавници. Додирните дугме „Инсталирај“ да бисте апликацију пребацили на свој Андроид уређај, а затим додирните дугме „Отвори“ да бисте је покренули први пут.

Приватни приступ интернету путем Интернета за АндроидАко још нисте отворили налог, можете да унесете своју адресу е-поште и кликнете на план како бисте је направили. Када додирнете питање (?) У горњем десном углу, отвориће се страница за подршку на веб локацији приватног интернета на којој можете поднети захтев или прегледати њихова ФАК, водиче или друга решена питања.

Приватни приступ интернету на Андроид

Када будете спремни, морат ћете унијети акредитиве за аутентификацију за свој налог. То су „Корисничко име“ (п1234567) и „Лозинка“ које сте добили у свом е-маилу добродошлице након што сте креирали свој приватни налог за приступ интернету. Унесите их и додирните дугме „Пријави се“ да бисте довршили отварање апликације.

Приватни приступ интернету путем Андроид апликацијеПре него што погледамо апликацију на делу, прво размотримо како да изменимо њено понашање испитивањем подешавања која је управљају. Овим се може приступити додиром на икону зупчаника у горњем десном углу главне командне табле.

Приватни Интернет приступ подешавању Андроид апликације

Ово приказује не само подешавања која мењају понашање апликације већ и информације о вашем налогу и апликацији. Подељен је у више различитих категорија. Они укључују детаље налога, подешавања везе, подешавање енкрипције, понашање аутоматског покретања, подешавање тунела, дизајн интерфејса и информације о апликацији. Детаљније информације о подешавањима везе и шифрирања могу се наћи у одељку за Виндовс који је прегледан у нашем прегледу.

Прва од ових категорија су детаљи рачуна. Ово показује информације о корисничком имену и претплати. Када додирнете корисничко име, отвориће се екран на коме ћете моћи да промените своју адресу е-поште или лозинку за свој налог. Такође се можете одјавити из апликације одавде, али будите свесни да ћете морати поново да унесете акредитиве за пријаву ако то учините.

Друга категорија су подешавања везе која укључују следеће:

 • ПИА МАЦЕ – омогућиће вам да блокирате оглашавање, трагаче и други злонамерни софтвер да дођу до вашег Андроид уређаја.
 • Блокирај локалну мрежу – омогућава вам да блокирате ЛАН саобраћај ако сте повезани на ПИА ВПН услугу. Ово може спречити остале на мрежи да се повезују са вашим Андроид уређајем.
 • Користите ТЦП – омогућава вам да користите ОпенВПН ТЦП уместо подразумеваног УДП-а ако требате.
 • Удаљени порт – подразумеване су поставке које се аутоматски омогућавају софтверу да одабере порт. Такође можете да изаберете између следећих портова: 1194, 8080, 9201 и 53.

Приватна подешавања за приступ интернету путем Интернета

 • Интернет килл прекидач – убија вашу интернетску везу ако случајно падне ВПН док се поново не повежете с њим.
 • Затражите прослеђивање порта – дозволиће да се спољни извори повежу са вашим Андроид уређајем.
 • Користите мале пакете – помоћи ће да се побољша компатибилност вашег Андроид уређаја и неких рутера или мобилних мрежа.

Следећа категорија је подешавање енкрипције која укључује следеће:

 • Шифровање података – подразумевано користи алгоритам АЕС-128, али такође можете изабрати АЕС-256 за већу сигурност.
 • Аутентификација података – користи СХА1 подразумевано, али препоручујемо СХА256. Никада не користите ниједан.
 • Руковање – користи ТЛС 1.2 са РСА-2048 алгоритам подразумевано са ДХ напријед тајности. Остале опције су описане у Виндовс одељку нашег прегледа.

Приватна подешавања за приступ интернету шифровању са Интернета

Категорија аутоматског покретања има две поставке: повезивање једним кликом и повезивање при покретању. Ако их поставите, осигуравате да је ваш Андроид уређај увек заштићен. Такође ће вам омогућити да се повежете на последњу локацију сервера једним додиром иконе Приватни приступ интернету.

Подешавања приватног приступа интернету путем Интернета за Андроид Сплит

Подешавања апликације ће вам омогућити да подесите „Сплит Туннелинг“ за Андроид апликације. Подразумевано се све апликације каналишу кроз ВПН тунел. Можете да употребите дугме „Онемогући приступ за све апликације“ ако желите да се неколико изабраних апликација постави у тунелу. Ово може помоћи да уштедите новац на одмерјеним мрежама. Само додирните отворену браву поред оних које желите да каналишите. Иначе можете одабрати оне апликације које не желите да каналишите тако да додирнете затворену браву поред њих. Ако одаберете тамну тему, интерфејс ће се променити у тамну позадину са светлим писањем.

Последња ствар у подешавањима садржи важне информације за Андроид апликацију. Ово укључује верзију, недавне промене верзије и везу до почетне странице Приватног приступа Интернету, Можете да прегледате лиценце које апликација користи, Политику приватности и често постављана питања. Информације о исправци можете послати и особљу за техничку подршку и створити захтев за помоћ у вези са проблемом.

Информације о приватном приступу интернету путем Интернета за Андроид

Повезивање са приватном услугом приступа Интернету

Сада када смо испитали како променити понашање апликације, погледајмо је у дело. Једноставно гурните прекидач везе удесно да успоставите прву везу са приватном мрежом приступа интернету. Прво ћете морати да омогућите ПИА ВПН приступ да бисте користили свој уређај. Потом ће вас повезати са најбржим сервером тако што ћете пингирати сервере у близини ваше тренутне локације. У нашем случају повезао нас је са Атланта ВПН сервером. Додирнути тренутну регију показује нам да смо заиста повезани са локацијом америчке Атланте. Да бисте прекинули везу са мрежом, једноставно помакните преклопник налијево.

Приватни приступ Интернету прво аутоматско повезивање

Да бисте променили сервере, тапните на тренутно повезано место, а затим одаберите другу као што смо учинили за локацију у УК Лондон у наставку.

Употреба апликације приватног приступа интернету за Андроид за повезивање са виртуелном лондонском локацијомМожете чак и да промените сервере без да се прекидате са тренутног сервера. Само отворите листу региона и додирните нову локацију. Ово се илуструје променом са лондонског ВПН сервера у други у Мелбурну. Једноставно повуците прекидач да бисте искључили везу са ПИА мрежом.

Промена локације у Мелбоурнеу у Аустралији помоћу апликације Привате Интернет Аццесс

Андроид интерфејс је једноставан за очи и једноставан за коришћење. Потребно вам је само неколико додира да вас повеже на било коју локацију приватне интернетске мреже. Опције покретања можете поставити тако да вас само један додир иконе повеже са локацијом на коју сте последњи пут били повезани. Апликација такође садржи напредне функције као што су прекидач за искључивање, прослеђивање порта и дељено тунелирање.

Приватни клијент за приступ интернету за Мац ОС Кс

Приватни приступ интернету са Мац ОС Кс клијентом

Корисници Мац рачунара пронаћи ће врло сличан кориснички интерфејс за ПИА. За употребу апликације не треба вам искуство из ВПН-а. Изгледа слично клијенту отвореног кода ОпенВПН. Као што видите горе, клијент приказује листу локације сервера. Можете једноставно да кликнете на било коју локацију да се повежете. То је све што је у употреби апликације. Као да је то Виндовс колега, постоји неколико опција које се могу подесити да побољшају вашу приватност. Наш водич ће вас провести кроз детаље, али брзо ћемо погледати неке од главних карактеристика.

ПИА мац клијент користи ОпенВПН протокол. Можете да бирате између УДП и ТЦП. Препоручујемо УДП за веће брзине. Такође можете подесити и удаљени порт за тунелски саобраћај. Као снажни заговорници приватности, ПИА тим има неколико функција које ће вам осигурати везу и заштитити вас у случају да не успе. Корисници Мац рачунара могу подесити прекидач за уклањање ВПН-а да прекине комуникацију док се ВПН поново не повеже. Прослеђивање порта можете поставити путем неколико одабраних пролаза. Апликација такође има ИПв6 заштиту од пропуштања и могућност коришћења малих пакета који вам могу помоћи да решите неке проблеме са мрежом или заштитним зидом..

Приватни приступ интернету иОС АПП за иПхоне и иПад

Повезивање са приватним приступом интернету путем иОС апликације

Ово је област где ПИА заостаје по карактеристикама. Апликација иОС ће оставити кориснике иПхонеа и иПада без напредних функција које нуде њихове Андроид апликације. Међутим, иОС апликација има лепо корисничко сучеље и једноставна је за употребу. Можете да одаберете било коју локацију сервера и брзо видите статус везе. Једноставно пребаците прекидач за укључивање / искључивање да бисте користили њихову мрежу. Приватна Интернет приступна иОС апликација користи уграђени ИПсец протокол за сигурност.

Посетите приватни приступ интернету

Приватни тест брзине приступа Интернету

Били смо прилично задовољни укупним перформансама ПИА мреже. Из доњег теста брзине можете видети да је њихов сервис прошао врло добро. Као што се очекивало, дошло је до малог губитка брзине док сте били повезани на један од њихових ВПН сервера. То је због додатних трошкова који настају кодирањем целог вашег ВПН саобраћаја. Међутим, овај губитак је био више него прихватљив у случају приватног приступа интернету.

ПИА тест брзине

Као што видите са горњих слика, шифрована веза смањила је брзину за преузимање наше основне интернетске услуге са 66,43 Мб / с на 62,51 Мб / с. Ово је пад од око 6% на сервер у Атланти, ГА који је прихватљив и међу врхунским резултатима које смо тестирали. Овај минималан губитак брзине везе вреди сигурности и безбрижности који се нуде повезивањем на мрежу ПИА.

Закључак

Приватни приступ Интернету у ВПН послује од 2009. Њихова мрежа састоји се од 3100 сервера распоређених у 33 различите земље. Имају више сервера у популарним земљама као што су САД, Велика Британија, Канада и Холандија. Не бележе никакве податке о својим члановима док користе њихове ВПН или проки услуге. Сви су у систему части према свом ТОС-у.

Упркос имену матичне компаније, Лондон Труст Медиа, Инц., они имају седиште у Сједињеним Државама. Они су ВоИП и П2П пријатељски. Сви ПИА сервери подржавају бујице, али некима је можда потребан и двоструки скок. Доказали су да ће удовољити захтевима надлежних државних или судских органа за информације о активностима корисника. Конкретно, испоштовали су се пребацивањем „ништа“ у случају ФБИ-а 2016. године. Они су одговорили на захтев наводећи да не пријављују активности својих претплатника током коришћења својих ВПН сервера или проки-ја. Ово укључује све метаподатке.

ПИА нуди прилагођене софтверске апликације за Виндовс, Мац ОС Кс, Линук, Андроид и иОС. Те су апликације једноставне за инсталирање и омогућавају њиховим корисницима да се повежу на ВПН сервере у приватној мрежи приступа Интернету са само неколико кликова мишем или додиром на екрану. Њихове Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид апликације садрже неке напредније функције доступне за ВПН, укључујући ДНС заштиту од пропуштања (само за Виндовс), прекидаче за уклањање, прослеђивање портова, разне удаљене портове, ИПв6 заштиту од пропуштања и подељено тунелирање за Андроид уређаји.

Све њихове апликације пружају неке од најбољих енкрипција доступних у индустрији у АЕС-128 и АЕС-256. Све осим њихове иОС апликације подразумеване су за ОпенВПН због његове брзине, сигурности коју нуди и његове укупне поузданости. Апликација за иОС заштићена је уграђеним ИПсец протоколом.

ПИА пружа одличне водиче и водиче за подешавање вида како бисте се ручно повезали с њиховим сервисом користећи Виндовс, Мац ОС Кс, Андроид, иОС, Виндовс Пхоне, Убунту и ДД-ВРТ или Томато рутере. Њихова подршка почиње опсежном базом података са ФАК-ом и протеже се до система издавања улазница 24/7/365. Такође одржавају присуство друштвених медија на различитим веб локацијама као што су Фацебоок и Твиттер.

Шта нам се највише свидело у вези са услугом:

 • ПИА има клијенте за Виндовс, Мац ОС Кс и Линук.
 • Имају мобилне апликације за иОС и Андроид.
 • Прилагођене апликације приватног приступа Интернету имају прекидаче за убијање за Виндовс, Мац ОС Кс и Андроид. Напредне функције као што су заштита фиревалл-а, заштита од цурења ДНС-а, мали пакети, прослеђивање портова, ИПв6 заштита од пропуштања и дељење тунела.
 • 30-дневна гаранција поврата новца без ограничења.
 • Конкурентне цене плус попуст за наше читаоце.

Идеје за побољшање услуге:

 • Додајте подршку за ћаскање уживо.
 • Подржавајте алтернативни протокол у свом софтверу како корисници не би морали ручно инсталирати услугу ако се не могу повезати користећи ОпенВПН.
 • Додајте графичке интерфејсе својим Виндовс и Мац ОС Кс клијентима.
 • Додајте више локација сервера у њихову мрежу. (регионални сервери за Африку)

Приватна мрежа приступа Интернету укључује сервере на пет континената – Европи, Северној Америци, Централној и Јужној Америци, Азији и Океанији. Сервери на њиховој мрежи имају гигабитне портове. Они пружају 30-дневно јамство поврата новца. Ово ће вам омогућити доста времена да тестирате њихову услугу да бисте видели да ли задовољава ваше потребе. Испробајте их сами и погледајте шта мислите. Ако вам се свиђа њихова ВПН услуга, они нуде додатни попуст нашим читаоцима. Можете се пријавити на неограничен приступ од само 2,85 долара месечно.

Посетите приватни приступ интернету

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map