Приватни преглед тунела 2018

Приватним тунелом ВПН управља тим компаније ОпенВПН Тецхнологиес Инц. Многи од вас вероватно знају да је то компанија која стоји иза де-фацто стандардног ВПН протокола, ОпенВПН. Као резултат тога, они имају репутацију једне од најпоузданијих компанија у индустрији приватности Интернета. ВПН инфраструктура приватног тунела изграђена је коришћењем њихове следеће генерације ОпенВПН функционалности. Дакле, повезивање преко једног од њихових ВПН сервера осигурава да ваш интернетски саобраћај буде сигурно шифриран на аеродромима, хотелима, вашој омиљеној кафићу или кафићу или другим јавним Ви-Фи локацијама. Такође вам може помоћи да заштитите вашу приватност на мрежи док сурфујете Интернетом било где.


Приватни тунел ВПН преглед

Contents

Приватни планови тунела & Цене

Приватни тунел ВПН има мало другачију маркетиншку структуру од већине осталих сервиса приватности Интернета. Они нуде двије врсте планова цијена: фиксни и флексибилни. Ови се планови разликују само у броју уређаја којима је дозвољено да се истовремено повежу на своју ВПН мрежу.

Фиксни план приватног тунела омогућава највише три симултана уређаја по претплати. На тржишту се користи два различита терминска пакета: месечно и годишње. Њихов месечни пакет износи 6 долара месечно. Као и многи други провајдери, они нуде попусте на своје годишње пакете. Сходно томе, можете добити годину дана услуге приватног тунела за 35 долара. Ово је уштеда од 50% од месечне цене.

Приватне цене тунела

Као што смо раније навели, флексибилан план омогућава више од три истовременог повезивања на једном рачуну. Међутим, сваки додатни уређај изнад три коштат ће вас 6 УСД мјесечно или 35 УСД годишње, овисно о одабраном пакету. Многи провајдери сада нуде до пет симултаних веза по налогу.

Стога сматрамо да су флексибилне цене плана више усмерене ка малим предузећима у зависности од ваших индивидуалних ВПН потреба. Приватни тунел рачуни омогућавају додавање употребе на свој налог, а флексибилни рачуни могу додати кориснике и до 100. Такав налог би омогућио до 100 корисника да га истовремено користе. То га чини добрим избором за многа мала предузећа.

Опције Плаћања

Приватни тунел има разне начине плаћања за своју ВПН услугу. Укључују све главне кредитне и дебитне картице. Ако желите да управљате својим онлајн куповинама са централне локације, они купују путем ПаиПал-а. Такође можете да користите свој банковни рачун да бисте га платили. И на крају, корисници иОС-а могу да користе Аппле поклон картице. Битцоин и друге анонимне крипто валуте тренутно нису прихваћене.

Бесплатна 7-дневна ВПН проба

За разлику од многих провајдера данас, Привате Туннел нуди свим новим корисницима бесплатну 7-дневну пробну верзију њихове ВПН услуге. Ово би вам требало омогућити доста времена да испробате њихову ВПН мрежу и видите да ли одговара вашим потребама. Обавезно тестирајте све уређаје са којима намјеравате да га користите. Такође будите сигурни да сте задовољни његовим перформансама на било којим веб локацијама којима намеравате да приступите.

Ако желите испробати ВПН услугу Привате Туннел, све што је потребно за искориштавање ове понуде је адреса е-поште и лозинка. Налог можете да се пријавите на њиховој веб локацији. Једном када креирате свој налог, активирајте га кликом на везу за активирање у е-поруци добродошлице. Ово је приказано у практичном делу приватног тунела о приватном тунелу.

ВПН мрежа & Локације сервера

ВПН мрежа приватног тунела састоји се од 50+ сервера у 23 региона. Они су распоређени у 12 земаља на три различита континента. Иако је њихова мрежа релативно мала, они су поставили сервере да максимизирају укупну покривеност и перформансе.

Приватна мрежа тунела

ВПН мрежа има више локација у Сједињеним Државама и западној Европи. Такође има сервере у Канади и Азији. То омогућава Приватном тунелу да пружи више виртуалних ВПН одредишта на популарним локацијама за своје претплатнике. Њихова тренутна мрежа је следећа:

 • Азија
  • Хонг Конг, Хонг Конг; Токио, Јапан
 • Европа
  • Амстердам, Холандија; Франкфурт, Немачка; Лондон, Велика Британија; Мадрид, Шпанија; Милано, Италија; Париз, Француска; Стокхолм, Шведска; Цирих, Швајцарска
 • Северна Америка
  • Монтреал, Канада
  • Сједињене Америчке Државе: Асхбурн, ВА; Атланта, ГА; Цхицаго, ИЛ; Денвер, ЦО; Лос Анђелес, Калифорнија; Миами, ФЛ; Пхоеник, АЗ; Солт Лејк Сити, УТ; Сан Хозе, Калифорнија; Сијетл, ВА; Нев Иорк, НИ

Иако приватни тунел ВПН не забрањује П2П саобраћај на њиховој мрежи, они се придржавају и спроводе Закон о ауторским правима дигиталног миленијума (ДМЦА). Они ће обуставити рачуне који крше њене смернице. Они такође бележе неке податке из евиденције веза за потребе одржавања мреже. Стога можда нису идеално решење за бујице.

Посетите приватни тунел

Заштита ваше приватности и анонимности приватним ВПН приватним тунелом

Приватни тунел и његова матична компанија, ОпенВПН Тецхнологиес Инц., налазе се у Сједињеним Државама. Тачније, налазе се у Плеасантону у Калифорнији и тамо подлежу закони о надлежности. Супротно ономе у шта многи верују. Сједињене Државе тренутно немају законе о задржавању података. Међутим, они су чланови оснивачи мреже за поделу обавештајних података „пет ока“. Лични подаци које Привате Туннел сакупља на вама чувају се у кући и у већини случајева се не деле са трећим лицима. Изузетак је наведен у ТОС-у на следећи начин:

Информацијама које дајете приликом куповине, повезивања и коришћења услуге може приступити само компанија. Ваше податке можемо користити само ми да бисмо вам пружили наше услуге. Поштујемо вашу приватност и нећемо је открити трећој страни, осим у следећим ситуацијама:

На захтев агенција за спровођење закона у складу са свим процедурама утврђеним законом.
Корисник је прекршио правила за коришћење услуге.

Иако Привате Туннел ВПН не региструје ниједну активност корисника током коришћења њихове услуге, они евидентирају неке податке о вези ради праћења превара, одржавања мреже и помажу у побољшању перформанси мреже. Ево кратког извода из њихових Услова пружања услуге (ТОС) који ово објашњавају сопственим речима:

Датотеке дневника похрањене на нашим серверима користе се само за надгледање перформанси сервера, идентификацију софтверских грешака, препознавање потенцијалних кршења сигурности и у сврху идентификације корисника који злостављају. Датотеке дневника се не користе за надгледање или цензуру ваших интернет активности. Поштујемо вашу приватност. Не занима нас шта радите на интернету.

Ови записи укључују само повезано време и укупну искоришћену пропусност. Они не чувају ништа о вашој историји интернета или било којој интернетској активности. Приватни тунел ВПН чува ове записнике две недеље и затим их чисти из система. Радије бисмо да ништа не евидентирају, али да цени њихову искреност.

Приватни тунел тренутно не подржава Битцоин или било који други анонимни начин плаћања. Поред тога, слажете се са верификацијом идентитета. Својим речима из ТОС-а:

Слажете се да можемо да потврдимо ваш идентитет и евентуално ваш број мобилног телефона верификацијом СМС-а.

Лично не волимо давање свог броја мобилног телефона ради верификације СМС-а. Приватни тунел ће потврдити ваш идентитет у сврху спречавања превара. Ово је супротно од анонимног пријављивања и могло би бити одлучујући фактор за неке читаоце.

Коначно, што се тиче ваше приватности на мрежи, нису откривена цурења приликом коришћења услуге Привате Туннел. Такође се штити од дистрибуираних напада ускраћивања услуга (ДДоС) и уметања злонамерног софтвера. Услуга користи ОпенДНС за заштиту и заштиту ваших упита за претрагу од трећих страна

Укратко, ваша приватност и анонимност током коришћења приватне тунеле ВПН услуге представља мешовиту торбу. Они се налазе у Калифорнији и зато подлежу њеним законима о јурисдикцији, као и законима Сједињених Држава. Они чувају неке евиденције веза и нема анонимног начина за куповину њихове услуге.

Као што смо напоменули, током коришћења њихове ВПН мреже нису откривена пропуштања интернета, чиме је заштићена ваша приватност на мрежи. Кориштење приватних тунела ВПН сервера за повезивање на Интернет заштитиће вас од злонамјерних трећих страна или само знатижељних снајперса. Сходно томе, препоручујемо вам да истражите за шта вам треба ВПН и темељно испитате њихов ТОС и Политику приватности да бисте утврдили да ли су те потребе задовољене.

Осигуравање вашег мрежног саобраћаја приватним ВПН приватним тунелом

ОпенВПН Дефаулт Протоцол

Приватни тунел користи ОпенВПН као једини протокол за своју ВПН мрежу. Не дозвољавају да се други протоколи користе за успостављање мрежних веза. Стога, ако покушате да се повежете користећи било који од уобичајених уграђених протокола: ИКЕв2, ССТП, Л2ТП или ППТП, веза једноставно неће успети. То значи да нећете моћи да користите њихову ВПН услугу ако се не можете повезати користећи ОпенВПН. Имају прилагођени софтвер за већину главних платформи, укључујући Виндовс, Мац ОС Кс, иОС, Амазон и Андроид уређаје. Поред тога, њихов се сервис може ручно конфигурирати за било коју платформу која подржава ОпенВПН протокол.

РСА- 2048 Руковање

Приватни тунел користи ТЛС за аутентификацију и контролу сервера за успостављање почетног тунела за шифровање. Користи РСА-2048 бит цертификате за верификацију свих преговарачких кључева. Цертификати су верификовани помоћу СХА256, а Епхемерал Диффие-Хеллман (ДХЕ) кључеви се користе за успостављање тајности унапред. Једном када се ови кључеви договоре, они се преносе преко сигурног тунела између ВПН сервера и клијентових уређаја. Мало је времена да су оба тастера валидна да би се процес преноса угладио. Тајност унапред осигурава да би само мали прозор Интернет саобраћаја могао да буде угрожен.

Шифровање података

Приватни тунел користи напредни стандард шифрирања (АЕС) са 128-битном дужином кључа у режиму Галоис / Цоунтер (ГЦМ) за шифровање вашег интернет саобраћаја. Они су одабрали овај стандард шифрирања, јер је релативно брз, али он пружа снажну сигурност за податке кодиране. Обично се пише као АЕС-128-ГЦМ и сматрају да се опћенито сматра сигурним и брзим за било коју примену. Ово осигурава да је ваша ВПН веза брза и сигурна од злонамјерних напада на Интернету.

Иако неки провајдери могу изговарати „већи број битова“, Привате Туннел сматра да је ово само димна завјера како би покушали убедити потенцијалне кориснике да је њихова ВПН сигурнија. Међутим, с обзиром да се данас већина шифрирања често прекида проналажењем слабости у начину на који се шифрирани подаци обрађују, а не нападом на сам алгоритам шифрирања, они сматрају да је то лажни осећај сигурности. Штавише, већи број битова значи већу моћ обраде за шифрирање / дешифровање ваших података. То узрокује кашњења која могу успорити вашу ВПН везу.

Аутентификација података

Аутентификацијом података рукује се СХА256 ХМАЦ алгоритмом. Ово штити ваш саобраћај од напада „Ман ин тхе Миддле“ (МитМ) и штити га од неовлаштеног кршења

Укратко, ОпенВПН протокол и алгоритми имплементирани од приватне тунеле ВПН мреже осигуравају да сав ваш Интернет саобраћај буде безбедно шифрован. Ово ће вам пружити душевни мир током стриминга садржаја или приступа вашим интернетским финансијским услугама из ваше омиљене кафетерије.

Купац & Техничка подршка

Прва линија приватног тунела је њихов сервис за ћаскање који је по нашем искуству био врло одзиван. Специјалист за подршку се појавио скоро одмах да одговори на наша питања. Били су вешти у решавању неких проблема са везама и давању одговора на општа питања о њиховој услузи.

Потребно је више техничких питања да пошаљемо подршку е-поштом, за коју су рекли да би могло да потраје између 12-24 сата. Поднијели смо три техничка упита. Били смо пријатно изненађени када смо видели да је двоје одговорило за око један сат, а за друго је требало око три.

Приватни тунел такође има малу страницу за подршку на свом вебсајту. Ова страница је подељена у четири одељка: налог, наплата, веза и често постављана питања. На тај начин лакше ћете видети да ли имају одговор на ваше питање или требате да направите карту. Такође имају присуство друштвених медија на Фацебооку, Твиттеру, Инстаграму и другима. На крају, они такође чувају ажурирану страницу вести на којој разговарају о решењима за заједничка безбедносна питања са којима су људи данас суочени.

Приватно тунело ВПН тестирање

Привате Туннел ВПН развио је прилагођени софтвер за Виндовс, МацОС Кс, иОС и Андроид уређаје. Све ово повезује се помоћу ОпенВПН протокола. Ово је једини ВПН протокол који подржава њихова мрежа, иако њихов Виндовс софтвер подржава различите проки везе, ако је потребно. Одговарајуће верзије ОС-а потребне за покретање ових клијената и апликација су следеће:

 • Виндовс – Виндовс 7 и новији.
 • Мац– ОС Кс 10.к и новије.
 • иОС – иОС 6.0 или новији.
 • Андроид – Андроид 4.1 и новије верзије.

Морате да отворите налог да бисте се могли повезати са приватном тунелом ВПН сервера.

Регистрација за приватни рачун тунела

Када кликнете да се пријавите за услугу Привате Туннел, појавиће вам се страница за отварање налога. Све што је неопходно за овај налог су адреса е-поште и лозинка.

Креирајте приватни рачун тунела

Унесите своју адресу е-поште и изаберите лозинку и поново је унесите за верификацију. Означите поље „Нисам робот“ и кликните на дугме „Креирај налог“. Након што креирате свој налог, активирајте га кликом на линк у вашој е-маил добродошлици. Ово ће отворити страницу веб страница Приватног тунела са следећом поруком.

Активација приватног тунел налога

Након што кликнете на ову везу “Активирај”, приказаће вам се страница за одабир ВПН плана који желите.

Изаберите приватни план тунела

Одаберите свој план тако што ћете кликнути на „Месечно“ или „Годишње“, а затим кликните на дугме „Покрени бесплатно пробно време“ испод њега. Ово ће отворити страницу портала вашег налога са приказаним информацијама о претплати.

Информације о претплати на приватном рачуну портала тунела

Сада када сте регистровали приватни тунел ВПН налог, можете да преузмете и инсталирате одговарајући софтвер на свој уређај.

Кликом на икону листе (три хоризонталне линије) омогућићете вам да одаберете икону менија у горњем десном углу странице портала. Изаберите „Довнлоад“ из резултирајућег менија. Изаберите одговарајућу икону и дугме „Преузми за…“ да бисте започели поступак инсталације вашег оперативног система.

Преузмите софтвер приватног тунела

Ако одаберете иконе за Виндовс или Мац, омогућићете вам да преузмете инсталациону датотеку на рачунар, лаптоп или таблет. Ако одаберете Андроид, Амазон или иОС, отворићете одговарајућу продавницу апликација. Кад тамо стигнете, можете покренути инсталацију апликације Привате Туннел на свој мобилни уређај.

Приватни тунел ВПН клијент за Виндовс

Инсталирање приватног тунела за Виндовс

Након што сте на свој рачунар преузели инсталациону датотеку за Виндовс, покрените је као администратор. Ово ће започети поступак подешавања на радну површину. Изаберите фасциклу у коју желите да похраните софтвер, а затим изаберите „Инсталирај“.

Приватна тунела

Након краћег периода појавиће се екран за довршавање подешавања. Означите поље „Старт Привате Туннел нов“ и кликните на дугме „Финисх“ да бисте довршили инсталацију и први пут отворили Виндовс клијент..

Пријављивање у Виндовс клијент

Када се клијент први пут отвори, мораћете да проверите да ли имате важећи налог пре него што се можете пријавити у услугу Привате Туннел. Унесите адресу е-поште и лозинку за употребу налога и кликните „Пријава“. Ако још немате рачун, кликните на дугме „Пријавите се“ да бисте га отворили.

Привате Туннел Логин

Ваша прва веза са ВПН мрежом

Након што верификујете своје ауторизацијске податке, клијент ће отворити екран за избор сервера. Кликните на град да бисте иницирали прву везу са ВПН мрежом приватног тунела. Имајте на уму да је последња веза приказана на врху листе. Померите се према доле и одаберите Нев Иорк, Нев Иорк, за почетак.

Софтвер Привате Туннел од вас ће затражити да довршите везу са вашим новим сервером, а затим ће од вас тражити да му омогућите успостављање ВПН мрежне везе са рачунара. Када кликнете на „ОК“, завршиће везу са сервером у Нев Иорку, НИ.

Ваша прва веза приватног тунела

Екран на контролној табли ће приказати тренутног корисника, виртуелну локацију и ИП адресу додељену од стране ВПН сервера. Такође можете отворити страницу портала вашег налога и овде прегледати информације о вашој тренутној претплати.

Пре него што у даљњем поступању погледамо Виндовс клијент, прво погледајмо подешавања везе. Овим се може приступити кликом на икону зупчаника у горњем десном углу инструмент табле.

Приватни тунел за поставке Виндовс клијента

Мени клијента имају три ставке: О, Поставке и Одјава. О програму приказује се екран који приказује тренутну верзију софтвера и друге информације. Ако се одаберете одјава, од вас ће се затражити одјава. Будите свјесни да ако одаберете да, морат ћете поново унијети своје вјеродајнице сљедећи пут када покренете клијента.

Завршна ставка, Подешавања имају три параметра која можете ручно подесити:

 • Аутоматски старт – аутоматски покреће клијента када отворите Виндовс ако је постављено да.
 • Протоколи – омогућава вам да одаберете како се ОпенВПН примењује на ваше мрежне везе.
  • Адаптиве – је задани протокол. Прво се покушава повезати користећи ОпенВПН УДП. Ако не успе, онда се покушава повезати с ОпенВПН ТЦП у различитим облицима.
  • УДП – је најбржи ОпенВПН протокол јер не проверава да ли има изгубљене или неуређене пакете. Само их превози док стигну.
  • ТЦП – је најпоузданији ОпенВПН протокол јер проверава да ли постоји грешка у пакету података и исправља их. То га чини бољим за велике удаљености или слабе мрежне сигнале, али је спорији од УДП-а.
  • ХТТП проки – користи ТЦП везу скривену на редовном Интернет порталу 80 како би пружио више приватности
  • ОБФС и ОБФС хибридни проксији– су ТЦП везе које су закривљене (кодиране) на порту изабраном софтвером Привате Туннел. То пружа још већу приватност против дубинске инспекције пакета.

Подешавања клијента приватног тунела за Виндовс

 • Времени за повезивање – контролирати вријеме прије него што се веза сматра неуспјехом и поновно се покушава. Могу потрајати следеће вредности: прилагодљиво, 6 секунди, 20 секунди, 30 секунди, 1 мин, 1мин 30 секунди и две минуте. Адаптиве је подразумевана вредност која омогућава софтверу да одлучи користећи неке интерне параметре везе.

Виндовс ВПН клијент у акцији

Сада када смо испитали подешавања везе за Виндовс клијент, погледајмо то у дело. Мијењање виртуалних локација је једноставно. Кликните на дугме „Прекини везу“, а затим изаберите „Да“ када се то од вас затражи. Кликните на последњу локацију са којом сте успешно повезани. Имајте на уму да је ова локација сада на врху листе региона. Сада изаберите другу локацију попут Монтреала, КЦ-а у Канади да бисте довршили своју регионалну промену.

Искључивање и одабир нове виртуалне локације

Сада се повежемо на приватну тунел ВПН мрежу и променимо виртуелне регионе без да се прво искључујемо. Прво кликните на „Цоннецт“. Примјетите да је локација у Монтреалу сада на врху листе. Помичите се према доље и одаберите локацију Уједињено Краљевство, Лондон. Ово приказује брзи упит да ли желите да пређете са сервера из Монтреала у Лондон. Кликом на „Да“ довршава се ваша промјена у виртуалном лондонском региону.

Промена виртуелних региона коришћењем услуге приватног тунела

Као што видите, инсталација и коришћење клијента Привате Туннел за Виндовс је лака. Постоји неколико основних поставки везе за клијента, али већина корисника може само прихватити задане вредности. Повезивање са сервером на приватној тунели ВПН мреже траје само један клик или два. Ако желите да се повежете или прекинете везу са сервером у тренутном региону, изаберите одговарајуће дугме. Да бисте променили виртуелне локације, једноставно одаберите нову регију и затим реците „Да“ резултатском одзиву.

Посетите приватни тунел

Приватна тунел ВПН Андроид апликација

Инсталирање Андроид апликације

Посетите веб локацију приватног тунела приватног тунела, померите се до места за преузимање на свом мобилном уређају и тапните на икону Андроид. Ово отвара страницу за инсталацију приватног тунела ВПН у Гоогле Плаи продавници. Додирните дугме „Инсталирај“ да бисте започели преузимање на Андроид телефон. Када инсталација заврши, додирните „Отвори“ да бисте је користили.

Инсталација приватне апликације за тунел Андроид

Пријављивање у Андроид апликацију

Пре него што употребите приватну тунел ВПН услугу на свом телефону или таблету, морате да потврдите свој налог. Једноставно унесите адресу е-поште и лозинку за употребу налога да бисте верификовали претплату. Додирните дугме „Пријава“ да бисте почели да користите апликацију по први пут.

Приватни тунел Андриод апликација за пријаву

Успостављање прве Андроид апликације

Отвара се екран ВПН гатеваи-а за апликацију. Успостављање прве везе са мрежом приватног тунела одавде је једноставно. Једноставно тапните на Асхбурн, ВА регион Сједињених Држава. Обратите пажњу да је потврђено што показује да је то тренутна виртуелна регија. Ово ће вас затражити да приватном тунелу омогућите стварање везе са ВПН мрежом. Додирните „ОК“ да то прихватите и подешавање за вашу виртуелну локацију у Вирџинији ће бити довршено.

Ваша прва приватна тунела ВПН веза

Повезани екран апликације на контролној табли приказује мапу са маркером локације, ваш тренутни ВПН приступник, ИП адресу коју је доделио сервер и протокол / порт који се користи. Помицање десно отвара екран који приказује временски опсег за учитавање и преузимање. Ово се приказује нумерички, као и графички.

Пре него што детаљније размотримо апликацију на делу, истражимо је мени апликације.

Приватни тунел за Андроид Апп мени

То се приступа додиром на икону (три хоризонталне линије) у горњем левом углу екрана командне табле. Ставке менија су следеће:

 • Помоћ – отвара страницу подршке на веб локацији Привате Туннел.
 • Подешавања – омогућава промену протокола везе и временског ограничења. Ми ћемо их испитати за минут.
 • Обавештења – приказује последња обавештења о апликацијама.
 • Лог фајл – приказује дневник везе и омогућава вам да га делите са подршком за приватни тунел ако имате проблема.
 • Моја претплата – отвара страницу с подацима о претплати на вашем порталу.
 • Одјавити се – тражи да затворите тренутну везу и одјави вас из апликације.

Приватни тунел Андроид мени

Приватни подешавање тунела за Андроид апликације

Подешавања везе за Андроид апликације које можете да промените су следећа:

 • ВПН протоколи – сви базирани на ОпенВПН-у.
  • Адаптиве – је задани протокол. Покушава да користи УДП за повезивање и пребацивање на ТЦП ако то не успе.
  • УДП – је најбржи ОпенВПН протокол јер не врши никакву проверу грешака.
  • ТЦП – спорији је УДП јер исправља грешке у пакету података.
  • ХТТП проки – ТЦП протокол прошао кроз порт 80.
  • ОБСФ проки – ТЦП протокол прошао кроз порт изабран од софтвера.

Приватни тунел ВПН Андроид протоколи за апликације у акцији

 • Вријеме прекида везе – је временски период који се чека пре покретања покушаја везе. Можете је подесити на 10 секунди, 30 секунди, 1 минуту, 2 минута или непрестано покушавати.

Андроид ВПН апликација у акцији

Прекидање везе са приватним тунелом ВПН сервера и промена на један у другом региону је лако. Прво додирните прекидач за повезивање да бисте прекинули везу са тренутног сервера. Затим додирните назив локације. Ово отвара листу гатеваи-а са тренутном регијом на врху. Померите се према доле и одаберите регију Монтреал, ЦА која завршава вашу везу са новим сервером.

Искључивање и замена приватних тунелских сервера

Да бисте променили виртуелне регионе без да се одвајате од тренутне, тапните на тренутну везу да отворите листу приступног протокола ВПН. Затим одаберите нову локацију попут Лондона, Уједињено Краљевство. Додирните „ОК“ када се од вас затражи да промените везу да бисте довршили поступак.

Мењање региона помоћу приватне тунеле Андроид апликације

Апликација Привате Туннел ВПН Андроид се лако инсталира на телефон или таблет. Једном инсталиран можете да га повежете са њиховим сервисом само једним додиром. Замјене сервера у нове регије могу се извршити без прекида везе. То олакшава промену виртуелних региона да би приступили вашој локалној банци или омиљеном садржају за стриминг.

Тест брзине приватног тунела ВПН

Укупни учинак мреже приватног тунела био је добар. Тест брзине показује да је њихова мрежа функционирала на задовољавајући начин. Као и код већине провајдера, и током повезивања на услугу Привате Туннел дошло је до одређеног губитка брзине Интернета. Губитак је првенствено последица рачунских трошкова повезаних са шифровањем целог вашег интернет промета.

Тест брзине приватног тунела

Као што можете видјети на горњим сликама, шифрирана веза Привате Туннел снизила је нашу брзину за преузимање основног ИСП-а са 28.30 Мб / с на 23.72 Мб / с. То је пад од око 16% на серверу у Чикагу, што је умерен пад, али и даље је прихватљиво. Овај губитак перформанси надокнађује се додатном сигурношћу коју пружа њихова шифровање. Безбрижност док сурфујете у вашој омиљеној кафани или гледате своју омиљену емисију док чекате на следећи лет вреди губитка у брзини преузимања.

Закључак

Приватни тунел је у послу са приватношћу Интернета од 2004. Њиховом мрежом управља ОпенВПН Тецхнологиес Инц., програмер отвореног кода ОпенВПН протокола који користе многи ВПН провајдери. То им је дало прилично веродостојности у индустрији.

Њихова мрежа је релативно мала, али покрива већину најпопуларнијих интернет региона. Има сервере у Северној Америци, Европи и Азији. Привате Туннел ВПН има 50+ сервера у 12 различитих земаља са више локација широм Сједињених Држава. Мрежа нема ограничења на П2П саобраћају, али с обзиром на то да евидентирају неке податке о вези, можда није најбољи избор за торент кориснике. Само уређаји који подржавају ОпенВПН могу да се повежу на њихову мрежу, а сви остали протоколи неће успети.

Привате Туннел има прилагођени софтвер за кориснике Виндовс, Мац ОС Кс, иОС, Амазон и Андроид. Њихове апликације се лако инсталирају. Такође су једноставне за коришћење јер имају само неколико поставки за прилагођавање. Њихов софтвер подржава само ОпенВПН протокол. Све протоколарне опције које пружају користе 128-битну АЕС енкрипцију. Софтвер укључује заштиту од цурења на Интернету и ДНС упита.

Привате Туннел на свом вебсајту има агента за цхат уживо. На основу нашег искуства је 24/7/365. Њихови агенти за ћаскање знају о општем коришћењу ВПН-а, питањима за наплату и техничким питањима ниског нивоа. Више укључених техничких проблема рјешава виши технички службеник путем е-поште и онлине карата. Од три карте које смо објавили, на све су одговорене у року од неколико сати. Они такође имају малу ФАК подршку и ажурно присуство друштвених медија.

Оно што нам се највише допало код приватног тунела ВПН:

 • Прилагођени клијенти за Виндовс, Мац ОС Кс.
 • Мобилне апликације за иОС, Амазон и Андроид уређаје.
 • Заштита од цурења, ДНС упита и заштите од злонамјерног софтвера.
 • Нови корисници добијају 7-дневни бесплатни пробни рачун.
 • Поштена цена за њихову услугу.
 • Флексибилан план за мала предузећа.

Идеје за побољшање услуге:

 • Проширите мрежу са више локација (Источна Европа, Океанија и Јужна Америка).
 • Додајте прекидач килл на њихов софтвер.
 • Повећајте истовремено везе за фиксни план.

ВПН мрежа приватног тунела има сервере на три континента. Њихова мрежа има сервере у Африци, Азији, Европи, Северној и Јужној Америци. Омогућавају бесплатну пробну верзију од 7 дана за нове рачуне. Ово ће вам пружити довољно времена за тестирање њихове услуге и подршке. Ако одговара свим вашим потребама на мрежи, можете се пријавити са само 35 долара годишње.

Посетите приватни тунел

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map