ОверПлаи Ревиев 2017

Започнимо наш преглед ОверПлаи-а напоменувши да се ради о вишеструким пружатељима услуга. Они не нуде само ВПН већ и Смарт ДНС услугу. За оне који само желе да приступе садржајима који би им могли бити гео-ограничени, Смарт ДНС је одличан избор јер доноси садржај пуном брзином вашег даватеља Интернет услуга. Ако вам треба шифровање које нуди пун ВПН, онда су и они тамо покривени. Њихова ВПН услуга може вам пружити виртуалну адресу путем било којег од њихових 650+ сервера широм свијета, истовремено осигуравајући да сав ваш интернетски промет буде сигурно шифриран. Можда најбоље од свега. њихове нове клијентске апликације олакшавају кориштење ВПН-а за свакога.


ОверПлаи

Цене и посебне понуде

ОверПлаи пласира своје услуге у два различита пакета. Први од њих је СмартДНС плус ВПН, а други је самостални СмартДНС. Свака од њих продаје се помоћу четири израза који се дисконтирају према дужини трајања. Већи попусти се дају на дуже рокове. Ови планови укључују један месец, 3 месеца, 6 месеци и једну годину.

ОверПлаи цене

Први пакет који нуди ОверПлаи самостална је СмартДНС услуга. Ако сте сигурни да вам не треба шифровање, ако имате проблема са ценама и желите да деблокирате гео-ограничени садржај из других места на свету, тада је самосталан СмартДНС одлична алтернатива за вас. Има планове цена од 4,95 долара месечно и 49,95 долара за 12 месеци. То значи да можете имати приступ услузи ОверПлаи СмартДНС већ од 4,16 УСД месечно. Ово је укупна уштеда од преко 15% од редовне месечне СмартДНС цене.

Други пакет о којем ћемо разговарати укључује и СмартДНС плус ВПН услугу. Ако мислите да ће вам требати шифровање из било којег разлога, онда би требало да се пријавите за комбиновани пакет. Има планове за цене од 9,99 долара месечно и 99,95 долара за 12 месеци. То значи да можете имати потпуни приступ обема ОверПлаи услугама већ од само 8,33 УСД месечно. Ово је укупна уштеда од преко 16% од регуларне месечне цене.

Па, шта добијате за својих 8,33 УСД месечно? ОверПлаи нуди свим претплатницима ВПН-а следеће погодности без обзира на ваш одабрани план:

 • Бесплатни прилагођени ВПН софтвер за Виндовс и Мац ОС Кс
 • 2 истовремене везе – 1 радна површина и 1 мобилни
 • Неограничена пропусност и употреба ВПН-а
 • Виртуелни ИП адресе са више од 330 сервера широм света
 • Дељене ИП адресе међу претплатницима ради боље приватности
 • Избор ВПН протокола: ОпенВПН, ППТП, Л2ТП
 • Способност заобилажења цензуре и гео-ограничења
 • Заштита Ви-Фи хотспот од хакера
 • ВОИП подршка за уштеду на трошковима на велике удаљености
 • 100% безбедност на мрежи

Сви претплатници ВПН и СмартДНС имаће приступ:

 • Преко 200 веб страница за стреаминг медија путем услуге ОверПлаи СмартДНС и њихове револуционарне ЈетСвитцх технологије.
 • 5-дневна гаранција поврата новца

ОверПлаи нуди неколико стандардних начина плаћања за своје услуге. Кредитне картице које прихватају су ВИСА, МастерЦард и Америцан Екпресс. Такође можете да платите користећи ПаиПал који ће тражити само да унесете корисничко име, лозинку и адресу е-поште. ПаиПал ће вам такође омогућити да водите рачуна о свим вашим мрежним трансакцијама са централне локације.

Пробни период без ризика

Иако немају бесплатну пробну верзију, ОверПлаи зна да ћете желети да испробате њихове услуге, тако да свим новим претплатницима нуде петодневну гаранцију поврата новца. Ово би вам требало дати довољно времена да сами тестирате њихове услуге. Ако из било којег разлога нисте у потпуности задовољни, вратит ће вам пуну купопродајну цијену одабраног плана. Морате затражити овај поврат у року од пет дана од датума куповине. Захтеви поднети касније од пет дана од датума куповине неће бити уважени.

Мреже ОверПлаи и локације сервера

ОверПлаи ВПН мрежа сервера непрестано расте кроз године. Њихова мрежа има више од 650 сервера у 50 различитих земаља са 10.000 дељивих ИП адреса. Имају сервере на готово свим главним континентима, укључујући Европу, Северну Америку, Јужну Америку, Азију, Океанију и Африку. Најбоља покривеност је у Сједињеним Државама, Великој Британији и Аустралији где ОверПлаи има више од 650 сервера. Ево листе земаља на које можете да се повежете користећи ОверПлаи ВПН:

 • Африка – Египат, Јужна Африка
 • Азија – Кина, Индија, Израел, Јапан, Саудијска Арабија, Сингапур, Јужна Кореја, Турска
 • Европа – Аустрија, Белгија, Бугарска, Хрватска, Кипар, Чешка, Данска, Естонија, Финска, Француска, Немачка, Грчка, Мађарска, Исланд, Ирска, Италија, Летонија, Литванија, Луксембург, Малта, Холандија, Норвешка, Пољска, Португал , Румунија, Србија, Шпанија, Шведска, Швајцарска, Украјина, Велика Британија
 • Северна Америка – Канада, Костарика, Мексико, Сједињене Државе
 • Океанија – Аустралија, Нови Зеланд
 • Јужна Америка – Аргентина, Бразил

Лако је видети са ове листе да ОверПлаи има сервере широм света и више брзих сервера на популарнијим локацијама попут Сједињених Држава, Велике Британије, Аустралије и Холандије, Канаде и Малезије. Њихова мрежа подразумева првенствено ОпенВПН протокол, али такође подржава Л2ТП / ИПСец и ППТП.

Посетите ОверПлаи

Приватност и сигурност

ОверПлаи је прилично јасан да не бележе никакав промет или активности корисника на својој мрежи. Они немају опсежну политику приватности, али шта им је директно и поента. Испод је целокупност њихове политике о приватности која се налази на дну њиховог ТОС-а.

ПРАВИЛА О ПРИВАТНОСТИ

Оверплаи, Инц. не сакупља и не бележи било какав промет нити користи своју виртуелну приватну мрежу.

ОверПлаи се налази у Великој Британији и подлеже свим британским законима и јурисдикцијским процедурама. Дакле, на основу претходне изјаве, они би морали да се повинују судским наредбама надлежних органа и да предају све податке о коришћењу услуга које имају. Међутим, чини се да они не бележе било какав промет или употребу, тако да не би имали пуно да се преокрену у тој ситуацији.

Какву шифрирање нуди ОверПлаи својим претплатницима? ОверПлаи имплементира ОпенВПН протокол као свој примарни задани протокол у Виндовс и Мац ОС Кс клијентима. Шифра која се користи за аутентификацију и контролу сервера ТЛСв1, шифра ТЛСв1 / ССЛв3 ДХЕ-РСА-АЕС256-СХА, 1024 битна РСА. Подаци се шифрирају и дешифрују помоћу БФ-128-ЦБЦ шифрираног са 128 битним кључем. СХА1-160 бит користи се за ХМАЦ провјеру аутентичности. То значи да увек можете бити сигурни да је сав ваш Интернет саобраћај сигурно шифрован када сте повезани на ОверПлаи ВПН мрежу сервера..

ОверПлаи подршка

ОверПлаи пружа подршку за улазнице путем е-поште 24 сата дневно за све проблеме који имате. На већину ће бити одговорено у току једног дана. Њихов формални систем улазница има образац који ће вам помоћи да формализујете и разјасните свој проблем тако да њихово особље за подршку може дати одговоре који су вам потребни. Њихова веб локација има опсежно подручје подршке на којем можете видети уобичајена питања и питања подршке на која су одговорили други корисници. Подручје подршке такође има добро написана упутства за ручну инсталацију и конфигурацију за све протоколе које подржавају ако одлучите да не користите њихове прилагођене клијенте и апликације прилагођене софтвером..

Посетите ОверПлаи

Видео преглед ОверПлаи-а

Клијентски софтвер и мобилне апликације

ОверПлаи има прилагођене ВПН клијенте за Виндовс и Мац ОС Кс. Софтвер можете преузети директно са њихове веб локације. Започните показивачем миша изнад „Подешавање“ у горњем делу менија на веб локацији. Затим кликните на “ВПН Постављање”. Они такође пружају упутства за подешавање СмартДНС-а и ЈетСвитцх. Затим кликните на одговарајуће дугме за ваш оперативни систем. Такође имају упутства која ће вам помоћи да конфигуришете Оверплаи ВПН на Андроид, иОС, Томато рутерима и ДД-ВРТ рутерима. Такође имамо на располагању читав низ водича који ће вам помоћи да започнете. Уместо да их укључимо у преглед, у наредним одељцима имамо везе до водича за сваки оперативни систем.

ОверПлаи клијенти

Једном када се пријавите за рачун, послат ће вам е-пошту добродошлице са вашим корисничким именом и лозинком како бисте се могли повезати са њиховом ВПН мрежом сервера користећи свој одабрани клијентски софтвер.

Почећемо тако што ћемо погледати ОверПлаи за Виндовс (Водич за подешавање ОверПлаи-а за Виндовс):

ОверПлаи Виндовс

Они који су у прошлости користили ОверПлаи примијетиће велику разлику у софтверу. Издање Виндовс в4 редизајнирано је од почетка и то показује. Кориснички интерфејс има чист изглед и врло је једноставан за навигацију. Можете поставити жељену везу која ће вам помоћи да уравнотежите брзину и сигурност на основу начина на који планирате да користите ВПН. Ово је лепо јер вам не треба пуно техничког знања. Клијент ће иза кулиса користити шифрирање вишег нивоа када померите клизач на сигурност и ниже нивое док клизнете према брзини. Ово омогућава леп баланс. Погледајте наш водич за подешавање Виндовс-а за више детаља.

На горњој слици ћете приметити и други екран. Овде можете ићи да одаберете локацију сервера. Заједно са државом и градом, екран приказује време пинга за сваку локацију. Можете их сортирати по било којем ступцу. Препоручујем да сортирате по пинг времену и тражите најнижу вредност. То ће вам пружити најбржу везу већину времена. Што се тиче клизача за брзину / сигурност, наш водич има читав сет резултата испитивања брзине. На наше перформансе утицало је мање од 4% када смо радили у сигурном режиму. Препоручујемо вам да клизач држите на сигурносној страни кад год желите додатну заштиту приватности.

Следеће је ОверПлаи за Мац (Водич за подешавање ОверПлаи Мац рачунара):

ОверПлаи Мац клијент

Одмах ћете приметити сличности између Мац и Виндовс клијената. Они су скоро идентични што је велика помоћ онима који користе операцијске системе. Нећете требати да учите две различите апликације јер раде исте. Још једном имате клизач који вам ставља контролу над избором између брзине и сигурности. У нашим тестовима разлика у перформансама била је испод 4%, па препоручујемо да покренете клијента у сигурном режиму као што је засијано горе.

Екран листе сервера такође би требао изгледати познато. Има још лепши изглед на Мацу, са наизменичним бојама за сваки ред. Иначе је функционалност иста. Списак сервера можете сортирати по држави, граду или пинг-у. Препоручујемо сортирање пингом и одабир локације са најнижим временом пинга за земљу коју желите да користите. Ово ће вам врло вероватно омогућити најбржу везу.

Посетите ОверПлаи

ОверПлаи тест брзине

Били смо веома задовољни укупним перформансама ОверПлаи ВПН-а. Из доњег теста за брзину можете видети да је њихов сервис био одличан у нашем тесту брзине. Као што се очекивало, дошло је до одређеног смањења брзине током коришћења њихове мреже. То се дешава због режијских трошкова криптирања целог вашег интернет промета. Међутим, овај губитак брзине је био мали у случају ОверПлаи ВПН-а и вреди га због мира који вам пружа на вашем локалном Ви-Фи жаришту. Имајте на уму да СмартДНС нема утицаја на брзину ИСП-а.

ОверПлаи тест брзине

Као што видите са горњих слика, ОверПлаи шифрирана веза смањила је базу ИСП брзине преузимања са 63,18 Мб / с на 60,93 Мб / с. Ово је пад од мање од 4% на сервер у Атланти, ГА који је одличан и једна од најбољих брзина које смо приметили. Овај мали губитак брзине везе вреди сигурности и безбрижности, који су понуђени тако што ћете моћи да шифрирате сав ваш интернет саобраћај и заштитите анонимност..

Коришћење услуге ОверПлаи Смарт ДНС

ОверПлаи СмартДНС ће вам омогућити да се повежете са преко 200 провајдера за стреаминг медије из било ког света. Штавише, њихова револуционарна ЈетСвитцх технологија ће вам омогућити да гледате садржај из различитих земаља света само променом ваших ДНС сервера у њихове Турбо ДНС сервере. Свако ко се претплати на ОверПлаи има приступ овој сјајној услузи. За разлику од ОверПлаи ВПН-а, њихов Смарт ДНС сервис не шифрира ваш интернет саобраћај, тако да су сви преноси преносивих медија пуном брзином вашег ИСП-а..

Њихова услуга једноставно преговара с добављачима у ваше име током ваше почетне фазе руковања како би вам помогла да превазиђете суморна гео-ограничења која користе неки добављачи струјних медија. Након завршетка овог уводног поступка, сав резултирајући промет између вас и провајдера је. На тај начин ваша брзина везе је најбржа. Као што смо раније споменули, све што је неопходно за добијање ове сјајне услуге је претплата на ОверПлаи и ресетовање ДНС сервера на уређају на који желите да стримујете.

Шта је ДНС сервер?

За оне који нису упознати са ДНС серверима, прво разумију да сваки уређај који се повезује на Интернет има јединствену адресу коју називамо ИП адресом. Ова адреса има уграђену гео компоненту да би се могла пратити до земље, ИСП-а који ју је издао, све до особе или организације којој је додељен. Свака од ових адреса бар за ИПв4 има облик броја као што је овај:

###. ###. ###. ###; где је = = 0-9.

Рачунари могу да читају ове бројеве, али већини људи би се тешко сјетило само пар тих бројева, много мање од милиона који су додијељени корисницима интернета. Боље се повезујемо са именима речи па смо развили адресирање имена као што је ввв.впнфан.цом, али запамтите да рачунари разумеју само бројеве, тако да одређени рачунари које називамо ДНС сервери преводе наша имена речи у ИП адресе које рачунари разумеју. То се догађа сваки пут када унесете УРЛ у адресну траку. Сви уређаји који комуницирају путем Интернета то раде преко ДНС сервера.

Уређаји с којима се може конфигурирати ОверПлаи Смарт ДНС сервис

Оверплаи СмартДНС функционише на рачунарима, лаптопима, мобилним телефонима, таблетима, играћим конзолама, па чак и паметним телевизорима. У ствари, сваки уређај који може да емитује медије, повезује се на Интернет и чије се ДНС поставке могу променити може се конфигурирати за рад са њиховом услугом. Листа уређаја за које имају водиче за конфигурацију свог СмартДНС садржи следеће:

 • Рачунари – Виндовс, Мац ОС Кс
 • Мобилни уређаји – Андроид, иОС
 • Играће конзоле – ПС4, ПС3, Ксбок Оне, Ксбок 360 Вии У
 • Стреаминг уређаји – Амазон ТВ, Аппле ТВ, Цхромецаст, Року
 • Смарт ТВ – Самсунг
 • Рутери – Д-Линк, Асус, Линксис, Нетгеар, 2Вире, Аппле АирПорт,
  ТП-Линк, Хуавеи, ДД-ВРТ

Ако ваш уређај није на овој листи, али можете да промените ДНС подешавања за њега, вероватно је да може да буде конфигурисан за покретање услуге ОверПлаи СмартДНС. Такође, конфигурирање њихових ДНС сервера на вашем усмјеривачу ће омогућити свим уређајима који су на њега повезани да струју медије.

Посетите ОверПлаи

Дакле, од чега можете стремити и одакле то можете?

Разговарали смо о томе шта су ДНС сервери, како нам помажу свакодневно када користимо Интернет и какви уређаји могу да се конфигуришу за коришћење Турбо ДНС-а ОверПлаи-а. То је оно што ОверПлаи назива своју ДНС серверу инфраструктуру, јер није само брз и поуздан, већ и додаје могућност избора различитих региона. О томе ћемо више говорити касније када погледамо њихову ЈетСвитцх технологију. Поред тога, аутоматски бира најближи, најбржи сервер вашој локацији.

Следеће велико питање је шта можете и одакле можете. Многи провајдери медија за стреаминг садржаје садрже садржај који се може дистрибуирати само у одређеним земљама или регионима због споразума о кориштењу са његовим произвођачима или дистрибутерима. То значи да је блокиран из других земаља, што значи да плаћате пуну цену за библиотеке делимичног садржаја од неких од најпознатијих и најпопуларнијих провајдера садржаја на свету, попут Нетфлика, Хулуа и ББЦ иПлаиера. ОверПлаи позива ове библиотеке са ограниченим садржајем и канале.

Оверплаи има велики број канала које може отворити за своје кориснике. Слиједи листа ових организација које води жупанија. Нетфлик, најпопуларнији канал није укључен на ову листу јер ће бити покривен касније.

 • Америка – А&Е, АБЦ (Го / Ватцх), АБЦ Фамили, АБЦ Невс, Ацорн ТВ, Адултсвим, Амазон Инстант, Амазон Приме, АМЦ, Аппле Беатс 1 Радио, Биг Бротхер УСА, Блоцкбустер Нов, Браво Нов, БИУтв, ЦБС, ЦБС, Алл Аццесс , ЦБС Спортски радио, ЦинемаНов, ЦНБЦ, Цомеди Централ, Црацкле, ЦрунцхиРолл, ЦВ Нов, Дисцовери, Диснеи, Диснеи Јуниор, Диснеи Мовиес Анивхере, Диснеи КСД, Драмафевер, ЕСПН, Фандор, Фоод Нетворк, Фок НОВ, Фок Спортс Го, Фок Соццер, Фуниматион, фубоТВ, ФКС, ХБО Го, ХБО НОВ, ХГТВ, Хистори УС, ХулуПлус, ИФЦ, иХеарт Радио, Лифетиме, Лого ТВ, Марвел, МакГо, МГО, МТВ УС, МЛБ, МЛС – Мајор Леагуе Соццер, НБА, Натионал Геограпхиц, НБЦ, НБЦ Спортс, НБЦ Спортс Ливе Ектра, НФЛ Гамепасс, НХЛ ГамеЦентер Ливе, Ницк, Окиген, Пандора, ПБС, ПБС Кидс, Радио.цом, Рхапсоди, Сесаме Го, Сховтиме, Слацкер, Спотифи, Стар Трек, Старз , Сунданце, Сифи, ТБС, ТЦМ, ТНТ Драма, ТруТВ, ТВ.цом, Уливе, Универсал Спортс, Унивисион Депортес, УСА Нетворк, УС Опен Нев, УСТВНОВ, Утопиа, Вево, ВХ1, Вуду, ВВЕ Нетворк
 • Аустралија – АБЦ иВиев, Цханнел Елевен, Фоктел Го, Јумп-ин (Нине Нетворк), НРЛ, Премиер Леагуе Пасс, СБС (АУ), Тенплаи, Гледајте АФЛ
 • Канада – ЦТВ, Дисцовери ЦА, Фуниматион, НБА лига, Слице, Спортснет Ворлд
 • Данска – ДР.дк, ХБО Нордиц, ВиаПлаи Денмарк, ТВ 2
 • Финска – ХБО Нордиц, ВиаПлаи Финска, Иле
 • Француска – 6 Плаи, Арте, Цанал Плаи, Француска 1, Франце 2, Франце 3, Франце 4, Франце 5, Плузз Франце, ТФ1 Франце
 • Немачка – АРД (Дас Ерсте), Арте, ЗДФ, Амазон Приме, Спортсцхау, Ватцхевер, Заттоо ДЕ
 • Ирска – иБок.ие, 3Плаиер
 • Индија – Спортски спортови
 • Италија – Раи.ИТ
 • Јапан – Хулу
 • Мексико – НБА Леагуе Пасс
 • Низоземска – НПО, РТЛ КСЛ, Спорт1
 • Нови Зеланд – 3НОВ, Премијер лига Пасс, ТВНЗ на захтев
 • Норвешка – ХБО Нордиц, ТВ2 Сумо, играње ТВ3, ВиаПлаи
 • Саудијска Арабија – бити у спорту
 • Шведска – ХБО Нордиц, 4Плаи, ВиаПлаи
 • Швајцарска – Затоо Свисс
 • Уједињени Арапски Емирати (УАЕ) – бити у спорту
 • Велика Британија – Апсолутни радио, Амазон Приме УК, ББЦ иПлаиер, ББЦ иПлаиер Радио, ББЦ Спорт, Блинкбок, БТ Спортс, ЦББЦ Плаиер, Цханнел 4, Цханнел 5, Деманд5, Еуроспорт УК, Еуроспорт Плаиер УК, ИТВ Плаиер, НБА Леагуе Пасс, Нов ТВ , Ски Го, ТВ плаиер, Заттоо УК

Они такође имају најдражег светског провајдера за стриминг медија, Нетфлик који је добро покривен. Омогућују гледање регија са садржајем за њих из 27 различитих држава света. Они укључују следеће:

 • Аргентина, Аустрија, Аустралија, Белгија, Бразил, Канада, Колумбија, Данска, Финска, Француска, Немачка, Индија, Ирска, Италија, Јапан, Луксембург, Мексико, Холандија, Нови Зеланд, Норвешка, Португал, Саудијска Арабија, Шпанија, Шведска , Уједињено Краљевство, Сједињене Државе.

Сада смо размотрили стреаминг медијске садржаје које услуга ОверПлаи СмартДНС може да вам деблокира. И даље ћете морати да се претплатите на било које премиум услуге. Лако можете видети да вам може отворити потпуно нови свет забаве који би иначе могао бити цензурисан. Шта је више, ОверПлаи то може учинити са само неколико промена вашег ДНС-а и моћи ћете истовремено да гледате своје омиљене Нетфлик филмове, Хулу, ББЦ иПлаиер и садржаје из других земаља користећи иновативну ЈетСвитцх технологију.

Посетите ОверПлаи

Шта је ЈетСвитцх?

ЈетСвитцх је револуционарна технологија ОверПлаи-а која вам омогућава да истовремено гледате стримујуће медијске садржаје из различитих земаља. Шта више, ово можете учинити са било којег места на свету захваљујући својој Турбо ДНС инфраструктури. Да бисте приступили ЈетСвитцх, једноставно се пријавите на свој налог на веб локацији ОверПлаи. Када то учините, видећете екран какав је приказан доле. Ово је врх главне странице за вашу претплату на рачун.

Претплата на претплату на рачун

Одабиром плавог дугмета „СМАРТДНС“ отвориће се страница слична оној која следи. Ово је ваша контролна страница ДНС-а и овдје борави ЈетСвитцх.

ОверПлаи СмартДНС неуспехПромјена поставки ДНС-а за наш Виндовс 7 рачунар је једноставна, а кораци су сажети у наставку. Ако добијете жуту траку упозорења као и ми, кликните на везу „Провери поново“. Ако је трака и даље жута, морате променити ДНС поставке на уређају који користите. Кликните на везу „Научи како“, изаберите свој уређај и следите корак по корак упутства за ОверПлаи да бисте их конфигурисали за свој ДНС.

 1. Кликните на Виндовс Старт на траци задатака.
 2. Кликните на Контролна табла на десној страни недавно отворених програма.
 3. Кликните на Мрежа и Интернет категорија.
 4. Кликните на Мрежа и дељење линк.
 5. Кликните на Промените подешавања адаптера линк на левој страни овог прозора. Ово је приказано на слици испод.
 6. Кликните десном типком миша на тренутну интернетску везу и кликните Својства на падајућој листи. То је приказано на слици десно испод.Промена ДНС сервера 1
 7. Опозовите одабир Интернет Протоцол Версион 6 (ТЦП / ИПв6).
 8. Изаберите Интернет Протоцол Версион 4 (ТЦП / ИПв4) и кликните на Својства дугме. Ово је приказано на првом снимку екрана испод.
 9. Запишите тренутне поставке ДНС-а како би се могле вратити.
 10. Кликните на Користите следеће адресе ДНС сервера што је приказано на десној слици.Конфигурација ДНС-а за Виндовс 7
 11. Унесите Турбо ДНС адресе које пружа веб локација ОверПлаи Преферирани ДНС сервер и Алтернативни ДНС сервер адресе које су приказане горе с десне стране.
 12. Кликните на дугме У реду и поново покрените рачунар.

Након што сте поново покренули уређај и пријавили се на свој рачун, требало би да видите слику попут оне која је приказана доле. Обратите пажњу да је жута трака сада замењена зеленом траком са чеком. То значи да је ваш уређај сада правилно подешен за употребу услуге ОверПлаи СмартДНС.

Спреман за ПлаиПлаи СмартДНССада када је наш уређај правилно конфигурисан са ОверПлаи ДНС серверима, погледајмо ЈетСвитцх. Слика која приказује како функционише приказана је доле. Прво приметите да је за нашу ИП адресу укључен ОверПлаи СмартДНС како је приказано зеленим дугметом „ОН“. Запамтите да смо рекли да ће вам ЈетСвитцх дозволити приступ веб локацијама и истовремено преносити садржај из више земаља. Подешавање испод ће вам омогућити да истовремено гледате Нетфлик-УС, Хулу-УС, БеИН Спортс из Саудијске Арабије и Фуниматион из Канаде. У исто време, могли сте да видите ХБО нордијске садржаје из Данске, Финске, Норвешке или Шведске. Избор је на вама!

ОверПлаи ЈетСвитцх у акцији

ЈетСвитцх ће вам дозволити приступ садржају са преко 150 канала са преференцијама које сте поставили. Такође ће вам омогућити да искључите СмартДНС за поједине канале ако треба, као што је то учињено са Амазон Инстант у горњем примеру. То вам даје потпуну контролу над својим стреаминг медијским садржајем од многих најпопуларнијих провајдера, попут оних приказаних горе и многих других из целог света. Запамтите, све што је потребно је претплата на ОверПлаи и неколико минута за реконфигурацију ваших ДНС поставки.

Закључак

ОверПлаи је био један од првих ВПН-ова који су понудили СмартДНС услугу у индустрији. Њихова ЈетСвитцх технологија и Турбо ДНС инфраструктура чине их најбољом СмартДНС услугом доступном данас са преко 200 канала на располагању, а преко 150 је могуће контролисати у оквиру ЈетСвитцх. Овоме додајте чињеницу да они нуде брзу ВПН услугу са више од 300 сервера широм света и преко 10 000 ИП адреса које могу да се размењују како би заштитили вашу приватност. То значи да нуде најбоље од оба света, нецензурирани интернет са приватношћу и сигурношћу, уколико вам затреба.

Нуде прилагођене софтверске апликације за Виндовс и Мац ОС Кс. Те апликације су једноставне за инсталирање. Једноставни су за употребу и захтевају врло мало техничког знања од стране претплатника ОверПлаи-а. Са само неколико кликова мишем, можете се повезати на један од њихових ВПН сервера. Једноставно је као одабир жељене локације сервера и кликање на дугме за повезивање. Прекидање везе је још лакше, само кликните на раскидај.

ОверПлаи нуди ручне туторијале и водиче за подешавање вида за повезивање са њиховом ВПН услугом помоћу Виндовс, Мац ОС Кс, Андроид, иОС и ДД-ВРТ и Томато рутера. Они такође пружају водиче за подешавање за конфигурисање СмартДНС-а на разним уређајима, укључујући рачунаре, лаптопове, мобилне телефоне, таблете, играће конзоле, па чак и паметне телевизоре. Ако ће вам уређај дозволити да промените ДНС, они ће вам вероватно моћи помоћи да га конфигуришете за њихов сервис. Њихова подршка започиње обимном базом података са ФАК-ом и протеже се до система за улазнице путем е-поште 24/7/365 са одговорима који се дају на основу првог доласка, првог сервиса..

Шта нам се највише свидело у вези са услугом:

 • Имају данас најбољу СмартДНС услугу
 • Њихов ЈетСвитцх омогућава вам да истовремено гледате стриминг садржаја из различитих земаља.
 • Имају једноставне апликације за Виндовс, Мац, иОС и Андроид.
 • Они нуде веома брзе везе са сервером из готово било ког света
 • Имајте 5-дневну гаранцију поврата новца без ограничења.
 • Имају конкурентне цене и нуде попусте на пакете са већим роком трајања.

Идеје за побољшање услуге:

 • Додајте битцоин плаћања
 • Додајте подршку за ћаскање уживо

ОверПлаи има велику ВПН мрежу која укључује сервере на готово свим већим континентима, укључујући Европу, Северну Америку, Централну и Јужну Америку, Африку и Океанију. Има неке од најбржих брзина које смо видели за ВПН услугу. Они нуде 5-дневну гаранцију поврата новца, тако да ћете имати довољно времена да сами тестирате њихову услугу и видите како то раде за вас. Дајте ОверПлаи ВПН-у пробни рад и погледајте шта мислите. Доживите експанзију своје онлине забаве узорковањем њихове СмартДНС услуге. Ако вам се свиђа њихово ВПН перформансе и уживате у коришћењу њиховог СмартДНС-а да бисте гледали неке од својих омиљених филмова, нових емисија или специјалних комедија до којих иначе нисте имали приступ, можете се пријавити на неограничен приступ од само 8,33 УСД месечно.

Посетите ОверПлаи

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map