Oglejte si BBC iPlayer zunaj Velike Britanije

BBC TV centerBritanska radiodifuzijska korporacija je sporočila, da se njihova storitev BBC iPlayer Global zapira. 26. junija 2015 bodo izključili dostop do mednarodne storitve BBC iPlayer. To bo pustilo veliko gledalcev, da bi našli alternativne načine za predvajanje svojih priljubljenih oddaj na BBC-ju. Najlažji način za gledanje BBC iPlayerja zunaj Združenega kraljestva je uporaba a VPN.  V trenutku vam bom pokazal, kako enostavno je deblokirati spletno mesto s priljubljeno storitvijo VPN.


Najprej bi želel deliti malo informacij o tem, kako deluje VPN, da boste lažje razumeli preprostost tega pristopa. BBC iPlayer uporablja geografsko blokiranje, ki temelji na IP, za dostop le gledalcem v Združenem kraljestvu. To pomeni, da si ogledate lokacijo vašega naslova IP, da ugotovite, ali lahko vsebino pretakate ali ne. Ko se povežete s strežnikom VPN v Veliki Britaniji, vam bo dodelil lokalni IP naslov. Od tam lahko brskate po spletu in prenašate vsebino BBC iPlayer, ko je blokiran.

VPN ima veliko uporab in deblokiranje dostopa do spletnih strani za pretakanje je glavna prednost. Dober VPN bo vaše podatke varoval tudi s šifriranjem in pomagal zaščititi spletno zasebnost. Ker govorimo o storitvi pretakanja, boste morda želeli tudi VPN, ki podpira mobilne naprave. V tej objavi so vse možnosti za odjemalsko programsko opremo za Windows in iOS ter mobilne aplikacije za iOS in Android. Dobro so opremljeni s pasovno širino, ki je potrebna za pretakanje vsebine HD prek šifrirane povezave.

Najboljši VPN za odklepanje BBC iPlayerja

Najprej boste želeli najti zanesljivo storitev VPN. V tem primeru boste želeli enega s hitrimi strežniki v Združenem kraljestvu. Na izbiro je več VPN-jev. Tu je nekaj naših najljubših.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za gledanje BBC iPlayerja

Uporabil bom ExpressVPN na primer, kako uporabljati storitev VPN za gledanje oddaj, kot sta EastEnders in The Syndicate v BBC iPlayerju. Najprej boste želeli prenesti njihovo stranko. ExpressVPN ponuja brezplačno programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca ExpressVPN in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

Strežniki ExpressVPN UK

 • Ne pozabite, da se boste morali za gledanje BBC iPlayer povezati s strežnikom v Združenem kraljestvu. ExpressVPN ima veliko mrežo strežnikov, ki se nahajajo po vsem svetu.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je YouTube, uporabljamo OpenVPN (UDP), ker je hitrejši od TCP. Prav tako podpirajo PPTP, L2TP in SSTP. Še vedno priporočamo OpenVPN UDP za najboljšo kombinacijo zaščite hitrosti in zasebnosti.
 • Kliknite velik okrogel gumb za povezavo. Čez nekaj sekund se zaslon okrog gumba obarva zeleno. Prišlo bo tudi sporočilo, v katerem boste sporočili, da je »VPN ON«
 • Zdaj imate v Veliki Britaniji IP naslov, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridete do katerega koli spletnega mesta, kot da sedite tam. Enako bi bilo, če bi se povezali s strežnikom v ZDA ali kjer koli drugje po svetu.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov iz ExpressVPN strežnika v Veliki Britaniji, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam, in pretakate vsebino s pomočjo BBC iPlayerja. Če se povežete s strežnikom v ZDA, bi dobili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja za druge države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do dostopa do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu in Amazon Instant. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati oddaje in filme v kateri koli Netflix regiji.

Oglejte si svoje najljubše filme in izvirne programe, kot sta The Interceptor in Napoleon, na BBC iPlayer izven Velike Britanije. Delite to objavo s svojimi prijatelji, da bodo lahko odblokirali tudi dostop do storitev pretakanja. Sledi nam @VPNFan za najnovejše preglede in promocije vodilnih VPN storitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map