Kako gledati NBC Seeso zunaj ZDA

Seeso je nova izmed vrhunskih (OTT) storitev pretakanja videoposnetkov, ki jih ponuja NBC / Universal in se osredotoča na komedijo. NBC je znan po odličnih komikih. Saturday Night Live, 30 Rock, Parks and Recreation in The Tonight Show so le nekatere od oddaj, s katerimi je NBC postal priljubljen izbor ljubiteljev komedije po vsem svetu. Nova storitev Seeso daje članom priložnost, da si ogledajo priljubljene komedije skupaj z izvirniki. Storitev je na voljo samo v ZDA. Tisti zunaj ZDA so geo blokirani. Na srečo se lahko povežete z VPN v ZDA, da bi si ogledali Seeso od koder koli po svetu.


Seeso

Seeso je trenutno v beta različici. Storitev je brezplačna za preizkus od 3. decembra do 6. januarja. Ko se bo 7. januarja 2016 uradno predstavil Seeso, bo storitev pretakanja stala 3,99 USD na mesec. NBC še ni objavil toliko informacij, vendar je to nekaj, kar vemo do zdaj. Seeso bo imel priljubljene oddaje, kot so Saturday Night Live, The Late Show z Jimmyjem Fallonom, The Office, Parks and Recreation. Seeso bo predstavil tudi izvirno serijo z Amy Poehler, animirano serijo HarmonQuest in stand up oddajo Wyatt Cenac. Samo če naštejem nekaj.

Poglejmo, kaj se zgodi, ko se poskusite prijaviti na Seeso izven ZDA:

Seeso blokiran

Kot ste morda pričakovali, je celo sporočilo o blokiranju zemlje smešno. Seeso vam je sporočil, da “nismo ti, mi smo. Izgleda, da ste zunaj ZDA. Dobro za vas, slabo za Seeso, saj se naša video vsebina lahko pretaka le v Združenih državah Amerike. ” Ključ za pretakanje Seesa izven ZDA, da se poveže s strežnikom VPN v državi. Ko se v ZDA povežete s strežnikom VPN, spletno mesto Seeso ne bo več blokirano. Na račun Seeso se boste lahko prijavili na račun in uživali v predvajanju priljubljenih komičnih oddaj in filmov na Seesu.

Najboljši VPN za deblokiranje NBC Seeso

Najprej boste želeli najti zanesljivo storitev VPN. V tem primeru boste želeli enega s hitrimi VPN strežniki v Združenih državah Amerike. Na izbiro je več VPN-jev. Tu je nekaj naših najljubših.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Kako uporabljati VPN za gledanje Seeso

Uporabil bom IPVanish na primer, kako uporabljati storitev VPN za gledanje svojih najljubših komikov na Seesu. Najprej boste želeli prenesti njihovo stranko. IPVanish ponuja brezplačno programsko opremo za Windows, Mac in Linux. Poleg brezplačnih aplikacij za iOS in Android.

Zdaj, ko ste imeli priložnost prenesti in namestiti programsko opremo, je čas, da se povežete. Zaženite odjemalca IPVanish in izberite lokacijo strežnika. Vodili vas bomo korak za korakom z uporabo njihovega odjemalca Windows.

IPVanish Windows odjemalec v2.0

 • Izberite lokacijo strežnika. Moji najljubši v ZDA so Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas in Phoenix.
 • Priporočamo, da izberete OpenVPN (TCP) ali (UDP). Za pretakanje videov s spletnih mest, kot je HBO, zdaj uporabljamo OpenVPN (UDP). Prav tako podpirajo PPTP in L2TP. Še vedno priporočamo OpenVPN za najboljšo zaščito zasebnosti.
 • Kliknite povezava. Po nekaj sekundah se na vrhu prikaže gumb za spremembo v zeleno in prikaže “Prekini”. Opazili boste tudi lokacijo strežnika in naslov IP na vrhu odjemalca.
 • Ko se enkrat povežete, se nahajajo v ZDA, kolikor lahko kdo pove prek spleta. Kot tak lahko pridemo do katerega koli spletnega mesta, kot da bi sedeli v Atlanti ali na katerem koli mestu strežnika, ki ste ga izbrali. Enako velja, če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji ali kjer koli drugje po svetu.

To je vse. Zdaj, ko imate IP naslov s strežnika IPVanish v ZDA, lahko brskate po internetu, kot da ste dejansko tam. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji, bi omogočili tudi popoln dostop do tam blokiranih geo. Enako velja iz katere koli države.

Kot verjetno že veste, dober VPN odpira dostop do vsebin po vsem svetu. Če živite zunaj Združenih držav, vam lahko storitev pomaga do dostopa do priljubljenih storitev, kot so Netflix, Hulu, HBO NOW in Amazon Instant. Še vedno potrebujete račun za storitve, kot je Netflix, toda VPN vam bo pomagal gledati ameriške televizijske oddaje in filme, kot da bi sedeli v Združenih državah Amerike.

Oglejte si svoje najljubše sitomere, pozne nočne oddaje in izvirne komične oddaje Seeso od kjer koli na svetu. Prosimo, delite to objavo s prijatelji, da bodo lahko uživali tudi vi. Sledi nam @VPNFan za najnovejše preglede VPN in promocije vodilnih ponudnikov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map