ProtonVPN Garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile

Echipa ProtonVPN oferă în prezent abonaților lor a Garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile. În termen de 30 de zile de la data achiziției inițiale, puteți solicita o rambursare. În acel moment, ei evaluează contul și vă returnează orice sumă neutilizată în zile complete. Interesant, rambursările și creditele dincolo de fereastra de 30 de zile vor fi luate în considerare. Cu toate acestea, orice credit sau rentabilitate în acel moment este la discreția companiei. Acestea fiind spuse, ei sunt obligați doar prin acordul lor de a prelungi acest număr de zile. În timp ce există cel puțin o altă companie care oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile, demonstrarea sumei neutilizate este o metodă diferită de operare. Asta vă va oferi o lună întreagă pentru a decide dacă vă place sau nu serviciul, dar amintiți-vă cu cât decideți mai repede cu atât mai mulți bani veți primi înapoi. Veți găsi că ProtonVPN are unele caracteristici excelente și, în ciuda dimensiunilor lor mai mici, oferă opțiuni pe care le-ați aștepta de la serviciile mai mari.


Acum, vom arunca o privire mai specifică asupra garanției de returnare a sumelor de 30 de zile de pe site-ul web ProtonVPN:

Puteți anula contul dvs. cu o rambursare pentru orice porțiune neutilizată a perioadei de serviciu în termen de 30 de zile de la achiziția inițială. Aici, orice porțiune neutilizată a perioadei de serviciu se referă la zilele întregi, rămase din perioada de abonament. Rambursările sau creditele dincolo de fereastra de 30 de zile vor fi luate în considerare, dar la discreția Serviciului. Compania este obligată să restituie în moneda originală de plată, iar rambursările vor fi procesate în termen de 30 de zile de la solicitare. Această clauză de garanție înapoi se aplică numai utilizatorilor care s-au abonat la ProtonVPN direct prin intermediul site-ului oficial ProtonVPN sau site-ul oficial al ProtonMail (de exemplu, dacă v-ați abonat la ProtonVPN prin intermediarul unui procesator terț, vă rugăm să consultați politica respectivă de rambursare. ).

Pentru a solicita o rambursare în baza garanției noastre de returnare a banilor, trimiteți un e-mail cu solicitarea dvs. la [email protected]

Dacă vă înscrieți pentru un termen care este mai lung decât prima lună, vă vor rambursa din nou porțiunea neutilizată, atât timp cât este de obicei în termen de 30 de zile de la achiziția inițială. Acestea fiind spuse, probabil că nu va exista nicio problemă cu serviciul. Înțelepciunea în materie de confidențialitate, compania își pune indicatorul de la una dintre cele mai sigure companii de e-mail. Desigur, aceasta este compania sa soră, ProtonMail. A fost constant în vârful jocului lor pentru oferirea de e-mailuri sigure utilizatorilor. Dacă vă înscrieți la contul final „Visionar”, puteți utiliza 10 dispozitive simultane în același timp. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că toate dispozitivele și dispozitivele familiei dvs. sunt în siguranță. Acestea oferă aplicații personalizate pentru iOS, Android, Windows, MacOS și chiar Linux. Desigur, au și ghiduri utile pentru alte dispozitive, inclusiv routerul DD-WRT, routerul pentru tomate și multe altele.

Pe lângă garanția de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile, ProtonVPN oferă până la 72 de dolari, dacă cumpărați pachetul Visionary. În loc să fie nevoie să utilizați un cod cupon ca unii furnizori, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a obține reducerea oferită de echipă. Toți abonații au acces complet la serverele de mare viteză oferite de ProtonVPN.

Cei care se înscriu în timpul acordului ProtonVPN de la VPN Fan pot primi 20% fără a fi nevoie de un cupon. Al nostru Promo ProtonVPN pagina vă va oferi o reducere exclusivă. Vă puteți bucura de 12 luni de VPN nelimitat pentru 288 USD, inclusiv toate avantajele serviciului.

ProtonVPN

După cum puteți ghici, cea mai bună valoare este planul „Visionar” pentru un an de serviciu. Reducerile sunt afișate în mod clar ProtonVPN pagina specială. Nu uitați că nu veți avea nevoie de un cod promoțional pentru a profita de ofertă. Echipa ProtonVPN a făcut foarte ușor înscrierea și începerea.

Prețuri ProtonVPN

Iată o soluționare rapidă a reducerii noastre de fani ProtonVPN VPN:

PlanRetail Preț Vânzare Preț Preț pe lună Reducere
Vizionar$ la 360$ 288$ deschisă 2420%
La care se adauga$ 120 de$ cu 96$ 820%
De bază$ 60 la$ 48$ cu 420%

Garanția ProtonVPN de restituire a banilor pentru 30 de zile îți va oferi mult timp pentru a testa serviciul VPN și a te asigura că este cea potrivită pentru tine. Vă recomandăm să vă scufundați în clientul Windows (sau Mac), astfel încât să aflați rapid dacă serviciul satisface nevoile dvs. Conectează-te la diferite regiuni și testează-ți viteza împreună cu orice servicii de streaming de care dorești să te bucuri. Dacă nu sunteți nemulțumit din orice motiv, puteți solicita o rambursare protejată pentru porțiunea neutilizată în termen de 30 de zile de la achiziția inițială. Cu toate acestea, nu am anticipa nicio problemă, datorită reputației lor solide.

Vă rugăm să nu ezitați să aruncați o privire la recenzia noastră ProtonVPN pentru o privire mai atentă la unele dintre funcții, precum și la locațiile disponibile din rețea. Veți vedea că ProtonVPN are multe dintre aceleași caracteristici deosebite ale companiilor mai cunoscute, precum și capacitatea de a vă oferi o protecție mai bună decât alte servicii VPN. Cel mai bine, puteți conecta până la 10 dispozitive cu pachetul final.

Vizitați Fanul nostru VPN Promo ProtonVPN pagina și înscrieți-vă la un an de VPN pentru a economisi 20%. Plătește doar 24 de dolari pe lună pentru protecția finală. De asemenea, ne puteți urma @VPNFan pentru a ține pasul cu cele mai recente oferte VPN.

Accesați ProtonVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map