IPVanish Proces VPN fără riscuri de 7 zile

IPVanish oferă noi membri a Proces VPN fără riscuri de 7 zile. Toți noii utilizatori VPN IPVanish sunt acoperiți de garanția de returnare a banilor fără riscuri de 7 zile. Veți constata că majoritatea furnizorilor VPN de top utilizează garanții de înapoiere ca o modalitate de a ajuta noii utilizatori să își testeze serviciul cu opțiunea de a anula într-o perioadă determinată. Pentru IPVanish termenul este de o săptămână.


Când vă înscrieți la VPN, este important să înțelegeți termenii. Furnizorii care oferă o încercare gratuită prin intermediul unei garanții de returnare a banilor stabilesc adesea limite pentru utilizarea datelor și timpul în care puteți utiliza serviciul. Unele limitează, de asemenea, numărul de locații ale serverului la care vă puteți conecta. Oferindu-vă expunere parțială la rețeaua lor. Este important să cunoaștem limitele.

Noii membri IPVanish sunt liberi să-și testeze rețeaua mare de servere VPN din întreaga lume. Acestea nu plasează nicio limită la locațiile serverului, la protocoalele sau la software-ul client pe care îl puteți folosi în perioada de încercare. De asemenea, nu vă limitează utilizarea datelor. Puteți utiliza serviciul atât cât doriți și vă puteți conecta la toate locațiile serverului în perioada de încercare.

Iată termenii procesului IPVanish gratuit. Politica de rambursare a acestora prevede:

 • Dacă sunteți mai puțin satisfăcut de 100% cu serviciul VPN, vă vom rambursa plăcut dacă rambursarea este solicitată în termen de șapte (7) zile de la data achiziției. Cererile făcute mai târziu de data de achiziție de 7 zile nu vor fi onorate.
 • Înțelegeți că plătind folosind valute variabile, cum ar fi BitCoin, utilizați o metodă de plată care poate fluctua o cantitate mare în valoare într-o perioadă scurtă de timp. Sunteți de acord că orice rambursare pentru tranzacții care utilizează aceste metode va fi evaluată la cursul de schimb USD în momentul restituirii și nu la data efectuării tranzacției inițiale sau a cererii de rambursare..
 • De asemenea, înțelegeți că anumite echivalente de numerar sau alte metode de plată pot să nu permită restituiri sau că restituirile se pot face încet sau prin verificare pe hârtie sau că restituirile pot avea taxe de serviciu asociate acestora. Sunteți de acord și recunoașteți că IPVanish nu este responsabil dacă o metodă de plată nu permite rambursări. Veți primi o ofertă pentru servicii în locul unei rambursări dacă o metodă de plată nu permite o rambursare.

Pe lângă proba de 7 zile gratuite, IPVanish oferă vizitatorilor noștri reduceri la serviciul VPN popular din când în când. Pentru a profita aveți nevoie de un cod cupon care este codat greu atunci când vizitați site-ul lor de pe această pagină. Vom păstra cele mai recente coduri promoționale împreună cu alte informații pentru a vă ajuta să economisiți bani pe IPVanish și să vă bucurați de serviciile lor la maxim.

Alăturați-vă IPVanish în timpul promoției lor curente pentru a economisi până la 73% din reducerea accesului VPN nelimitat. Cuponul IPVanish se bazează pe reducerile existente. Economisiți pe orice termen – lunar, trimestrial sau anual. Bucurați-vă de un an întreg pentru 39 USD, care este doar 3,25 USD / lună. Este o 73% reducere cu prețul de vânzare cu amănuntul complet de 143,88 USD pe an.

Codul promoțional pentru reducerea noastră IPVanish este SPRING2020, dar nu veți avea nevoie de el. Faceți clic pe imaginea de mai jos sau pe următorul link pentru a vizita pagina noastră Pagina promoție VPNFan. Când faceți clic pe „Start Now”, veți observa că prețurile sunt deja actualizate, așa cum se arată mai jos.

Prețuri IPVanish

Iată o defalcare completă a reducerii noastre de fani VPN:

TermRetail PricePrice cu CouponDiscount
1 an$ 143,88$ 39.0073%
3 luni$ 35.97$ 13.5063%
1 lună$ 11.99$ 5.0059%

IPVanish oferă tuturor noilor membri o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât să nu aveți ce risca să vă înscrieți. Mă îndoiesc serios că va trebui să anulați, dar este întotdeauna plăcut să știți dacă puteți exista probleme. Folosesc foarte mult serviciul și este rapid. Perfect pentru securizarea conexiunilor Wi-Fi și streamingul de conținut HD.

Ne puteți citi Revizuire IPVanish pentru a afla mai multe despre serviciu. Îți voi oferi un rezumat rapid. IPvanish este un furnizor VPN de nivel superior, ceea ce înseamnă că își gestionează propria rețea și își dezvoltă propriul software client. Acest lucru le oferă mai multe avantaje față de concurență. Pentru început, au controlul deplin asupra rețelei lor, ceea ce le oferă posibilitatea de a urma politica lor de log zero. Nu păstrează jurnalele de utilizare. De asemenea, le oferă un avantaj de viteză. Membrii au acces la software-ul client personalizat pentru Windows și Mac. Ambele aplicații includ funcții avansate pentru a vă ucide conexiunea dacă VPN scade și posibilitatea de a roti adrese IP. De asemenea, au aplicații mobile ușor de utilizat pentru iOS și Android, astfel încât nu va trebui să configurați manual nimic. Conectați-vă cu OpenVPN (TCP sau UDP), PPTP sau L2TP. Vă puteți conecta simultan pe două dispozitive, ceea ce este foarte plăcut atunci când călătoriți și doriți să vă asigurați laptopul și telefonul în același timp.

Vizitați-ne Promoție IPVanish pagina și codul nostru cupon VPNFAN vor fi codate greu pentru a vă economisi până la 73% reducere. Toți noii membri beneficiază de o garanție de returnare a banilor de 7 zile, care este suficient timp pentru a testa serviciul. Spuneți-ne ce credeți @VPNFan și urmăriți-ne pentru cele mai noi oferte de la serviciile VPN lider, precum IPVanish.

Accesați IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map