Cele mai bune VPN-uri pentru Wisconsin

WisconsinWisconsin este un stat situat în porțiunea nord-centrală a SUA. Este o populație estimată la 5,8 milioane de oameni. Oamenii vizitează această stare excelentă din mai multe motive diferite. Acestea includ în aer liber, mâncare, oportunități de afaceri și multe altele. Dacă intenționați să fiți unul dintre vizitatori, va trebui să vă asigurați că utilizați un VPN ori de câte ori utilizați WiFi public. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea atunci când vă aflați în aeroport, hotel, restaurant sau în altă parte. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri de utilizat în Wisconsin.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80Caseta de bifatCaseta de bifat
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180Caseta de bifatCaseta de bifat
5Surfshark$ 3.49Surfshark68Caseta de bifatCaseta de bifat

Wisconsin este adesea numit pământul brânzei. Există multe lucruri pentru care este cunoscut, dar, din fericire, unul dintre ele nu este supravegherea. Deoarece Wisconsin este un stat american, guvernul nu monitorizează în mod nediscriminatoriu. Asta nu înseamnă că ești în siguranță. Utilizând o VPN, puteți crea o conexiune sigură și criptată. Asta înseamnă că, dacă entitățile neguvernamentale încearcă să vă monitorizeze, veți face mult mai greu acest lucru,

Utilizarea unui VPN pentru un al doilea motiv funcționează de asemenea bine. Aceasta vă ajută să vă ocoliți de geo-restricții, firewall-uri și blocaje sportive. La fel ca înainte, te-ai conecta la un server VPN, Totuși, de această dată, ai folosi un server într-o altă zonă. În acest fel, puteți vedea conținutul așa cum v-ar face în mod normal.

Care este cel mai bun VPN pentru Wisconsin?

Te poți aștepta să vezi multe lucruri grozave în Wisconsin. Deși nu ar trebui să vă faceți griji pentru supravegherea guvernului, ne vom concentra mai întâi pe deblocarea factorilor care să ne ajute să determinăm cea mai bună VPN pentru Wisconsin.

 • Furnizorii care au servere VPN care funcționează bine în regiunea Wisconsin
 • Posibilitatea de a debloca geo-restricții și firewall-uri în timp ce se află în zonă
 • Aplicații mobile și asistență pentru dispozitivele Amazon Firestick
 • Stabilitate ridicată a rețelei pentru a vă ajuta să evitați problemele de conectare
 • Furnizorii cu o politică strictă fără jurnale
 • Criptare puternică de grad militar pentru confidențialitatea utilizatorului

Și acum, o privire atentă la unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Wisconsin.

1. Cel mai bun VPN pentru Wisconsin: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Aplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Este posibil să găsiți această problemă cu serverele din zonă. Pur și simplu selectați fila „Toate”, deschideți America și apoi deschideți SUA. În acest moment, puteți selecta serverele acolo. Când am testat un server din Chicago, Illinois și am testat viteza la Milwaukee, Madison și Green Bay. Performanța a fost excelentă, cu viteze cuprinse între 103 Mbps și 116 Mbps.

Test de viteză ExpressVPN Wisconsin

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la dispozitive precum console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Wisconsin: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN găzduiește o serie de servere în Chicago (cea mai apropiată regiune). Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. Am testat un server situat în Chicago, Illinois și am testat viteza la Milwaukee, Madison și Green Bay. Viteza de descărcare a fost cuprinsă între 106 Mbps și 126 Mbps.

Testul de viteză NordVPN Wisconsin

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Wisconsin: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

Întrucât am vrut să testăm un server în Chicago, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în SUA și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va afișa o listă completă de servere în SUA. Rețeaua CyberGhost include câteva servere din Chicago (deoarece este cea mai apropiată). Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Milwaukee, Madison și Green Bay. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de la 102 Mbps până la 109 Mbps.

Testul de viteză CyberGhost Wisconsin

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Wisconsin: PureVPN

PureVPN

PureVPN a activat din 2007 făcându-i unul dintre cei mai vechi furnizori VPN de pe piață. A avea un început precoce i-a ajutat să se extindă și să inoveze. PureVPN are unul dintre cei mai buni clienți VPN disponibili pe piață. De asemenea, au aplicații gratuite atât pentru iOS cât și pentru Android.

Inovația este un domeniu care ajută PureVPN să iasă în evidență din pachet. Acestea continuă să adauge noi funcții și suplimente la serviciu. Puteți adăuga firewall-ul NAT, o adresă IP dedicată, browserul StealthVPN și o opțiune specială numită streaming dedicat pentru a vă accelera performanța.

Întrucât am vrut să testăm un server în Chicago, Illinois, am deschis clientul Windows și am dat clic pe opțiunea „Instrument de selecție a țării”. De acolo puteți extinde orice țară și selecta un anumit server folosind fila „Parcurgeți toți serverele”. Rețeaua PureVPN are mai multe servere localizate în Chicago. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța la Milwaukee, Madison și Green Bay. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de la 40 Mbps la 74 Mbps.

Test de viteză PureVPN Wisconsin

PureVPN merge foarte bine în categoria prețurilor. Aceștia au redus prețurile cu peste 74%, deoarece serviciul continuă să crească. Vă puteți înscrie la un VPN nelimitat și puteți accesa toate locațiile serverului lor de la doar 2,88 USD pe lună.

Accesați PureVPN

5. Cel mai bun VPN pentru Wisconsin: Surfshark

Surfshark

Surfshark și-a lansat serviciul VPN în 2018. De atunci, compania a făcut destul de multă în comunitate. Echipa continuă să crească și să adauge locații tot timpul și este puternic concentrată pe prețuri și confidențialitate. De asemenea, are sunetele și clopotele pe care le-ați aștepta cu serviciile mai mari

Cu mai mult de 500 de servere în 50 de țări, criptare puternică și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime, au multe oportunități de a se bucura de serviciul lor. Aveți chiar posibilitatea de a urmări unele dintre serviciile disponibile în mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga în mod privat, a vă proteja traficul WiFi, a torrent anonim și mai mult, atunci când alegeți un server.

Pentru testele noastre din Wisconsin, am dorit să selectăm un server situat în Chicago. După ce vă conectați, pur și simplu căutați Chicago în bara de căutare. De acolo, vă puteți conecta la un server situat acolo. Ne-am conectat la un server din Chicago și am testat viteza la Milwaukee, Madison și Green Bay. Rezultatele au fost viteze cuprinse între 42 Mbps și 68 Mbps.

Test de viteză Surfshark Wisconsin

Pentru bani și caracteristici, Surfshark este o opțiune bună pentru cei care nu au neapărat nevoie de o conexiune de mare viteză în timp ce există. Totul este ușor de utilizat și nu ar trebui să aveți probleme. Vă puteți înscrie pentru un cont nelimitat cu dispozitive nelimitate și asigurați-vă că Surfshark are o garanție de 30 de zile pentru bani.

Accesați Surfshark

După cum puteți vedea mai sus, există câteva opțiuni VPN grozave pe care să le utilizați în Wisconsin. În mod clar, puteți vedea avantajele în acest sens. Până acum, v-am arătat, sperăm, de ce este important. Dacă doriți mai multe opțiuni, nu ezitați să ne uitați la nostru top 10 lista VPN. Toate aceste alegeri vor avea rezultate bune. ar trebui să funcționeze bine, dar am făcut alegerile noastre pe baza unui număr de factori. Astfel am optimizat alegerile noastre pentru Wisconsin. Indiferent ce intenționați să faceți acolo, protecția VPN este o idee bună. Folosind ghidul nostru, vă puteți proteja confidențialitatea și puteți lua cea mai bună decizie.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map