Cele mai bune VPN-uri pentru Vancouver

Vancouver, BCVancouver, Columbia Britanică din Canada este un oraș maritim din vestul Canadei. Este cel mai populat oraș din provincie, iar zona Greater Vancouver avea o populație în 2016 de 2,463 milioane de rezidenți. Asta o face a treia cea mai mare zonă de metrou din țară. Există multe lucruri care atrag vizitatorii din zonă, inclusiv sporturi de top, muzee, site-uri istorice și multe altele. Indiferent pentru ce vei fi în Vancouver, există șanse mari să folosești WiFi public. Dacă da, asigurați-vă că vă conectați la un VPN.


RangeVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Caseta de bifatCaseta de bifatCaseta de bifat
3Acces la internet privat$ 3.33PIA49Caseta de bifatCaseta de bifat
4CyberGhost$ 2,75PIA80Caseta de bifatCaseta de bifat
5IPVanish$ 4,87 laIPVanish76Caseta de bifat

Poate doriți să utilizați WiFi public în timp ce vă aflați în oraș. Acesta este un lucru minunat pentru că există o mulțime de locuri care le oferă patronilor lor. În timp ce asta poate părea o idee bună, este de asemenea excelent pentru cybercrooks. Nimeni nu vrea să stea în camera de hotel sau la cafeneaua lor preferată și să-i fure pe cei de la cybercriminali. Conectându-vă la serverul ales, creați o conexiune sigură și criptată. Acest lucru înseamnă că devine mult mai dificil pentru cybercrooks să vă fure informațiile sensibile.

Al doilea motiv pentru a utiliza o VPN în Vancouver este să vă ajute să vă ocoliți de geo-restricții. Dacă ai întâlnit vreodată un blackout sport sau ai fost blocat să vezi ceva ce vrei să vezi din cauza locației, acestea sunt 2 exemple de geo-blocuri pe care le-ai putea întâlni. Când vă conectați la un VPN în acest caz, puteți face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. Asta te va ajuta să vezi totul, așa cum te aștepți.

Acolo ai cele mai bune două motive pentru a utiliza un VPN în Vancouver. Desigur, poate descoperi mai multe, mai târziu. Indiferent dacă doriți să vă protejați confidențialitatea împotriva hoților sau să evitați restricțiile geografice, utilizarea unei VPN este o idee bună. Acum că vedeți beneficiile, să vorbim despre cele mai bune opțiuni de utilizat. Nu toate VPN-urile sunt la fel.

Care este cel mai bun VPN pentru Vancouver?

Vă putem răspunde folosind următoarele criterii pentru a ajuta la determinarea listei noastre:

 • Viteza serverelor Vancouver
 • Stabilitatea rețelei pentru a limita problemele de conexiune
 • Posibilitatea de a te ocoli de blocaje și geo-blocuri
 • Fără politici de jurnal
 • Suport pentru platforme multiple pentru dispozitive mobile
 • Criptare de grad militar pentru o protecție mare de confidențialitate

Haideți să sariți direct și să aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Vancouver.

1. Cel mai bun VPN pentru Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Înscrieți-vă timp de 12 luni și obțineți 3 LUNI GRATUIT pe VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN reunește acces VPN rapid cu MediaStreamer, care acționează ca un serviciu inteligent DNS pentru deblocarea accesului la conținut geo-restricționat. Serviciul VPN vă va ajuta să vă criptați conexiunea și să deblocați evenimentele sportive live. Veți găsi chiar și o listă cu cele mai recente evenimente sportive și de divertisment live pe site-ul lor. Fiind în Insulele Virgine Britanice pune ExpressVPN în afara celor 5 ochi și 14 ochi. Ei mențin o politică fără jurnal care a fost verificată prin cereri legale de profil de-a lungul anilor.

ExpressVPN gestionează o rețea VPN foarte mare. Dincolo de SUA, rețeaua ExpressVPN are mii de servere în locații cheie pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului acestora. Puteți utiliza rețeaua pentru a vă proteja confidențialitatea, pentru a debloca cenzura și pentru a urmări serviciile de streaming preferate de oriunde.

Test de viteză ExpressVPN VancouverAplicația ExpressVPN vă permite să selectați o locație a serverului în oraș, dar nu este necesar să alegeți un server specific. În schimb, clientul va selecta cel mai rapid server din locația aleasă. De asemenea, trebuie să știți că unele orașe nu sunt afișate în fila recomandată din interiorul clientului. Din fericire, nu este cazul pentru Vancouver. Pur și simplu faceți clic pe steagul canadian din partea de sus și selectați unul dintre serverele din Vancouver. După cum vedeți, am testat un server în Vancouver, iar viteza a fost de 194,17 Mbps.

Poate cel mai mare avantaj al utilizării ExpressVPN este suportul pentru o gamă largă de dispozitive. ExpressVPN oferă software VPN personalizat pentru Windows, Mac, iOS și Android. Conectați-vă de pe desktop și mobil în același timp cu până la 3 conexiuni simultane. Puteți instala, de asemenea, extensia web ExpressVPN pentru Chrome sau Firefox. Doriți să vă protejați întreaga rețea de domiciliu cu un singur cont VPN? Dacă da, puteți utiliza aplicația de router ExpressVPN pentru a configura totul. Funcția MediaStreamer adaugă suport DNS inteligent la console de jocuri (PS4, Xbox One, Nintendo Switch etc.), cutii media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) și televizoare inteligente.

Cupon ExpressVPNEconomisiți 49% și obțineți 3 luni gratis cu 12 luni din VPN-ul nostru # 1

ExpressVPN s-a comportat foarte bine la testele noastre de viteză. Ele sunt o alegere excelentă pentru confidențialitate și pentru deblocarea geo-restricțiilor. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și a răspunde la orice întrebare. Beneficiați de cel mai bun VPN pentru mai puțin cu încredere, deoarece ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați ExpressVPN

2. Cel mai bun VPN pentru Vancouver: NordVPN

NordVPN

Înscrieți-vă pentru 36 de luni cu doar 3,49 USD pe lună (reducere de 70%)

NordVPN are sediul în Panama, pe care unii utilizatori preferă să folosească o companie VPN care are sediul efectiv în Statele Unite. Veți constata că NordVPN are o prezență puternică în SUA, cu servere localizate în toată țara. Membrii au acces complet la rețeaua lor din SUA și nu numai pentru un preț foarte bun.

Veți găsi că NordVPN are poate cel mai bun mix de servicii pentru preț dacă vă abonați la un cont pe termen mai lung. Toți utilizatorii au acces complet la rețeaua lor și la software-ul personalizat. Vă puteți conecta folosind clientul VPN pentru Windows sau Mac. De asemenea, au o aplicație mobilă ușor de utilizat atât pentru dispozitivele Android cât și pentru iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Vancouver test de vitezăNordVPN găzduiește o serie de servere din zonă. Din consolă, făcând clic pe cele 3 puncte orizontale din dreapta țării, puteți localiza zona serverului și puteți vedea procentele serverelor disponibile. După cum vedeți, am testat un server în Vancouver, iar viteza de descărcare a fost de 171,44 Mbps.

Doriți să accesați servicii de streaming precum Netflix, Amazon Prime Video sau BBC iPlayer din orice parte a lumii? Dacă da, NordVPN este o alegere excelentă. Sunt unul dintre singurele servicii VPN care pot debloca Netflix. Vă puteți înscrie la un serviciu nelimitat de VPN și SmartDNS cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați NordVPN

3. Cel mai bun VPN pentru Vancouver: PIA

Acces la internet privat

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 3,33 USD pe lună (72% reducere)

Accesul la internet privat (PIA) oferă utilizatorilor câteva opțiuni diferite. Spre deosebire de trecut, nu mai trebuie să configurați un profil pentru fiecare server VPN. Acum, vă puteți conecta la oricare dintre locațiile serverului lor din 29 de țări. După cum puteți vedea mai jos, echipa PIA și-a organizat serverele în funcție de regiune, țară și oraș. Locațiile serverului sunt listate în ordine alfabetică după țară.

Există o mulțime de utilizatori torrenți care iubesc Accesul la internet privat. Serviciul include o caracteristică care va opri sistemul dvs. să comunice dacă conexiunea la serviciul lor scade. Adică dacă accesul VPN criptat este renunțat, din orice motiv, vă va proteja.

PIA Vancouver test de vitezăCând utilizați clientul PIA pentru Windows, nu există prea mult la configurare și utilizare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că programul este eliminat. PIA oferă diferite niveluri de protecție a vieții private în funcție de nevoile dvs. Puteți controla nivelurile de criptare și puteți găsi echilibrul corect între confidențialitate și viteză. După cum vedeți, serverul din Vancouver a funcționat bine cu o viteză de descărcare de 78,20 Mbps.

Când vine vorba de clientul lor Windows, echipa PIA a inclus un comutator de ucidere pe Internet. Comutatorul de ucidere va ucide conexiunea dvs. de internet oricând eșuează VPN. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care doresc să asigure anonimatul. Accesul la internet privat oferă membrilor o garanție de returnare de 30 de zile.

Accesați accesul la internet privat

3. Cel mai bun VPN pentru Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Înscrieți-vă la 36 de luni cu doar 2,75 USD pe lună (79% reducere)

CyberGhost a fost fondată în 2001 de 7 membri ai echipei tinere entuziaști din București, România. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Echipa de peste 50 de membri este concentrată pe protejarea confidențialității utilizatorilor. Robert Knapp, co-fondator și CEO, continuă să conducă echipa chiar și după ce s-au alăturat grupului Crossrider în 2017. De atunci, rețeaua CyberGhost s-a extins destul de mult.

CyberGhost oferă un mix frumos de locații de server, criptare puternică și posibilitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, YouTube Red și Amazon Prime. Unele dintre canale vă permit chiar să deblocați geo-restricții pentru mai multe regiuni. De exemplu, puteți accesa conținut video Amazon Prime în SUA, Germania sau Marea Britanie. Clientul Windows vă oferă, de asemenea, opțiunea de a naviga anonim, de a proteja WiFi, de a torrent anonim, de debloca site-urile de bază (Google, Facebook Instagram etc.) și de a alege un server.

CyberGhost Vancouver test de vitezăÎntrucât am vrut să testăm un server în zona Vancouver, am deschis clientul Windows și am extins interfața. De acolo, veți dori să faceți clic pe fila „Toți serverele” dacă nu este deja activă. Derulați în jos în Canada și faceți clic pe dreapta stelei. Aceasta va prezenta o listă completă de servere în Canada. Rețeaua CyberGhost include o serie de servere din Vancouver. Ne-am conectat la unul dintre ei și am testat performanța. După cum puteți vedea, viteza noastră de descărcare a fost de 83,88 Mbps.

Clientul CyberGhost VPN este unul dintre favoriții noștri. Este foarte ușor de utilizat și include o serie de funcții avansate care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Au o echipă de dezvoltare în Germania care adaugă continuu funcții pentru aplicații pentru client și mobil. Vă puteți înscrie pentru acces complet la rețeaua CyberGhost cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Accesați CyberGhost

4. Cel mai bun VPN pentru Vancouver: IPVanish

IPVanish

Înscrieți-vă timp de 12 luni pentru doar 5,20 USD pe lună (reducere de 57%)

În acest caz, vom folosi servere situate în Vancouver. IPVanish a fost un pic cam lent în ultimul nostru test de viteză, dar acestea sunt încă o alegere excelentă atunci când căutați un serviciu VPN. Au mai multe locații de server în America de Nord decât celelalte companii de pe lista noastră. Acest lucru le face o alegere VPN pentru Canada.

Alături de o amprentă mare în SUA, IPVanish găzduiește servere pe toate continentele, altele decât Antarctica. Rețeaua a fost constant cel mai rapid VPN din America de Nord și Europa în testele noastre de viteză. Veți găsi mai multe locații de server în țări precum SUA și Marea Britanie. Puteți selecta o locație sau un server individual.

Test de viteză IPVanish VancouverIPVanish găzduiește 15 servere în Vancouver și puteți alege să vă conectați la oricare dintre ele. Am testat un server IPVanish în Vancouver, yvr.c13.ipvanish.com, și a găsit viteza de 102.68 Mbps.

Când vine vorba de valoare, IPVanish este greu de învins. Acestea oferă acces nelimitat la rețeaua lor VPN și software personalizat pentru Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick și multe altele. Puteți chiar să configurați routerul pentru a proteja fiecare dispozitiv din rețeaua dvs. Serviciul VPN este destul de popular printre utilizatorii Kodi. O garanție de returnare de 7 zile acoperă toți noii membri.

Accesați IPVanish

Dacă doriți să vedeți mai multe, puteți vedea alte opțiuni de pe site-ul nostru primele 10 servere VPN listă. Acestea fiind spuse, nu credem că va trebui. Cele pe care le-am ales mai devreme s-au bazat pe fiabilitate, viteză, preț, securitate și locații. Deoarece există mulți furnizori cu servere în apropiere de Vancouver, ar trebui să obțineți cele mai bune viteze. Indiferent ce transmiteți, viteze bune sunt esențiale pentru tot. Toate opțiunile noastre au rețele grozave, deci nu există opțiuni proaste. Ghidul nostru vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map